Witam! Słuchajcie czy ktoś wie co się stało a może jakiś błąd w serwerze bo nie mogę znaleźć przepisów Krystyny911. Jak wchodzę na stronę przepisu to wyświetla się pusta strona albo informacja Przepis usunięty.
Odpowiadam sama sobie, ha ha. Spanikowałam i myślałam, że straciłam przepisy, ale nie, jeśli są w ulubionych to nie giną. Jeśli ktoś potrzebuje, to niech pyta, może akurat będę miała dany przepis u siebie.
tez mam zachomikowane przepisy Krytyny911, hihi. Zreszta, po ich zniknieciu znalazlam je (i inne tez) w Internecie. Nie jako kopie WŻ tylko na innych stronach - Krystyna911 ma tam ten sam nick.
Witam! Słuchajcie czy ktoś wie co się stało a może jakiś błąd w serwerze bo nie mogę znaleźć przepisów Krystyny911. Jak wchodzę na stronę przepisu to wyświetla się pusta strona albo informacja Przepis usunięty.
Napisz na pw i napewno Krysia wyjasni :))
Tak zrobię
Krystyna usunęła swoje przepisy.
Naprawdę? o %#^@#^@#$^! A tyle miałam w ulubionych.
Odpowiadam sama sobie, ha ha. Spanikowałam i myślałam, że straciłam przepisy, ale nie, jeśli są w ulubionych to nie giną. Jeśli ktoś potrzebuje, to niech pyta, może akurat będę miała dany przepis u siebie.
tez mam zachomikowane przepisy Krytyny911, hihi.
Zreszta, po ich zniknieciu znalazlam je (i inne tez) w Internecie. Nie jako kopie WŻ tylko na innych stronach - Krystyna911 ma tam ten sam nick.
Te co miałaś w ulubionych to nadal tam są.