witam Wszystkich bardzo serdecznie. Od roku regularnie "podgladalam" Was, korzystalam z satysfakcja z wielu przepisow, koniec koncow postanowilam dolaczyc do WZ i wyjsc z podziemia. No i bardzo sie ciesze.
Rzymianko, rzeczywiscie glupia sprawa, no i rozumiem, ze moze to denerwowac innych uzytkownikow. Niestety komputer mam jaki mam (nabyty w Stanach), przejscie na polska czcionke strasznie skomplikowane mi sie wydawalo, wiec sobie dalam spokoj. Ale oczywiscie szanuje Wasza wole i jesli okaze sie, ze przeszkadza ta nieszczesna czcionka jeszcze komus, to naturalnie wyloguje sie na dobre.
No cos ty? Nie przesadzaj! I nie przejmuje sie !!! Ja tez najczesciej pisze bez polskich znakow, bo wygodniej i szybciej, zreszta pisze tez nie tylko po polsku i szkoda mi czasu na "przełączanie" klawiatury. A tak w ogole to WITAJ wsrod nas
witam Wszystkich bardzo serdecznie. Od roku regularnie "podgladalam" Was, korzystalam z satysfakcja z wielu przepisow, koniec koncow postanowilam
dolaczyc do WZ i wyjsc z podziemia.
No i bardzo sie ciesze.
Witaj;))
Witam;)
Witam ! Mam uwagę -skoro jesteś z Warszawy, nie masz chyba problemu z używaniem polskich znaków ? Pozdrawiam !
Rzymianko, rzeczywiscie glupia sprawa, no i rozumiem, ze moze to denerwowac innych uzytkownikow. Niestety komputer mam jaki mam (nabyty w Stanach), przejscie na polska czcionke strasznie skomplikowane mi sie wydawalo, wiec sobie dalam spokoj.
Ale oczywiscie szanuje Wasza wole i jesli okaze sie, ze przeszkadza ta nieszczesna czcionka jeszcze komus, to naturalnie wyloguje sie na dobre.
Nie przesadzaj, aż tak strasznie to nie przeszkadza żebyś musiała się wylogować. Pozdrawiam !
No cos ty? Nie przesadzaj! I nie przejmuje sie !!!
Ja tez najczesciej pisze bez polskich znakow, bo wygodniej i szybciej, zreszta pisze tez nie tylko po polsku i szkoda mi czasu na "przełączanie" klawiatury.
A tak w ogole to WITAJ wsrod nas
Witaj i gotuj razem z nami !!!
Dzień dobry dzień dobry
Witam serdeczenie :)
(mi brak polskich znaków nie przeszkadza zupełnie, sama lubię pisać bez nich, bo szybciej :) )
Witam serdecznie.!
wita nawet nie myśl o wylogowywaniu. Witamy Cie bardzo serdecznie gotuj z nami i plotkuj na forum :):)
Pozdrowionka
Witaj wśród nas.