Dlaczego ?? Był to mój ostatni watek o chemi w jedzeniu. Chyba że ja ślepa jestem. Ponadto nie przychodza mi powiadomienia o poczcie przychodzącej. bardzo prosze nie odsyłajcie mnie do Pampasa bo on nie rozwiązał mojego problemu juz bardzo dlugi czas wiec chyba z jego strony nie mam co liczyć na jakąs naprawę.
Od kilku miesięcy prosze pampasa o rozwiązanie moich problemów technicznych. Watki nie odznaczają mi się jako przeczytane i mam problem z znalezieniem póżniej czegoś.Moje posty mam jako nieprzeczytane i do tego jeszcze jak przeczytam jakis post to za jakiś czas 10 minut znów on jest jako nie przeczytany. coś mie trafii. :) Moje posty po jakimś 3 razie odznaczają sie jako przeczytane.. Kiedy czytam wszystkie posty w innych wątkach one też sie nie odznaczają jako przezytane. Od wczoraj przestały mi znów przychodzić powiadomienia o poczcie przychodzacej. Kożystam z przeglądarki FF. Mój mąż sprawdził wielokrotnie mój komputer i to nie jest przyczyna. Nie wiem kogo ja mam prosić w takim razie o interwencje i kto mógl podjąc ze mną na ten temat jakiś dialog. przepraszam za irytację ale to trwa juz naprawdę bardzo długo.
Problem znikania wątków rozwiązał się to faktycznie była moja wina ale problem z powiadamaniem poczty i z tym że moje wątki mam jako nie przeczytane to już nie moja sprawka Dlatego nie wiem czy do końca moej ytności tutaj nie można ztym nic zrobić. Ja rozumiem że można czasu nie mieć sorawdzić. wszystko rozumiem ttylko prosze o to już bardz długo. Sparadzanie poczty na czuja jest trochę śmieszne.
Ala nie potrzebuje informatyka mam specjaliste od tych spraw w domu nie jeden informatyk mógł by się od niego wiele nauczyc . dlatego tego że mój komp jest w porządku jestem pewna dam sobie za to ręce i nogi obciąć. Do tego mam zabezpieczony komputer że żaden wirusik nie jest w stanie sie przedostać.
a klikasz by wątki się oznaczyły jako przeczytane: w drzewku na dany nick najlepiej 2 razy lub u góry z prawej strony przeczytane by cały wątek był nie pogrubiony?
:)) Nie jestes blondynka ??? Jestes pewna??? .......hihihihi Przez wiele miesiecy nie dostawalam powiadomien o komentarzach pod moimi przepisami, nagle dostaje znowu? Jakies czary mary sie dzieja, a ja juz zrezygnowalam ze zglaszania do wladz ...hehe
Dlaczego ??
Był to mój ostatni watek o chemi w jedzeniu. Chyba że ja ślepa jestem.
Ponadto nie przychodza mi powiadomienia o poczcie przychodzącej. bardzo prosze nie odsyłajcie mnie do Pampasa bo on nie rozwiązał mojego problemu juz bardzo dlugi czas wiec chyba z jego strony nie mam co liczyć na jakąs naprawę.
Ja widzę Twój wątek. Może u Ciebie coś wysiadło.
Ja też widzę Twój wątek o chemii w jedzeniu i bardzo dużo wypowiedzi ;-)
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=384704&post=384704&offset=0
Właśnie w nim napisałam teraz , widzę go:)
Od kilku miesięcy prosze pampasa o rozwiązanie moich problemów technicznych. Watki nie odznaczają mi się jako przeczytane i mam problem z znalezieniem póżniej czegoś.Moje posty mam jako nieprzeczytane i do tego jeszcze jak przeczytam jakis post to za jakiś czas 10 minut znów on jest jako nie przeczytany.
coś mie trafii. :) Moje posty po jakimś 3 razie odznaczają sie jako przeczytane.. Kiedy czytam wszystkie posty w innych wątkach one też sie nie odznaczają jako przezytane. Od wczoraj przestały mi znów przychodzić powiadomienia o poczcie przychodzacej. Kożystam z przeglądarki FF. Mój mąż sprawdził wielokrotnie mój komputer i to nie jest przyczyna. Nie wiem kogo ja mam prosić w takim razie o interwencje i kto mógl podjąc ze mną na ten temat jakiś dialog. przepraszam za irytację ale to trwa juz naprawdę bardzo długo.
Aga to chyba Twoj indywidualny problem z kompem
ja mam tez FFi jest wszystko ok
Problem znikania wątków rozwiązał się to faktycznie była moja wina ale problem z powiadamaniem poczty i z tym że moje wątki mam jako nie przeczytane to już nie moja sprawka Dlatego nie wiem czy do końca moej ytności tutaj nie można ztym nic zrobić. Ja rozumiem że można czasu nie mieć sorawdzić. wszystko rozumiem ttylko prosze o to już bardz długo. Sparadzanie poczty na czuja jest trochę śmieszne.
Widac ze Cie to zdenerwowalo , ale spokojnie
moze Pampas jednak cos pomoze a jak nie on to
jakis informatyk ( tak bylo w moim przypadku )
Ala nie potrzebuje informatyka mam specjaliste od tych spraw w domu nie jeden informatyk mógł by się od niego wiele nauczyc . dlatego tego że mój komp jest w porządku jestem pewna dam sobie za to ręce i nogi obciąć. Do tego mam zabezpieczony komputer że żaden wirusik nie jest w stanie sie przedostać.
Agusia nie tak drastycznie:!!!:))
a klikasz by wątki się oznaczyły jako przeczytane: w drzewku na dany nick najlepiej 2 razy lub u góry z prawej strony przeczytane by cały wątek był nie pogrubiony?
As no nie rób ze mnie totalnej blondynki :):) Ubawiłaś mnie :):)
Tylko pytam. Nie miałam na myśli Cie obrazić.
:)) Nie jestes blondynka ??? Jestes pewna??? .......hihihihi
Przez wiele miesiecy nie dostawalam powiadomien o komentarzach pod moimi przepisami, nagle dostaje znowu? Jakies czary mary sie dzieja, a ja juz zrezygnowalam ze zglaszania do wladz ...hehe
Ja mam podobnie i już się przyzwyczaiłam, trzeba sobie jakoś radzić.