Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Noclegi na trasie Cieszyn· Katowice

• Autor: Lucynao Data: 2010-10-24 10:25:27

Witam, na początku listopada wracamy do Polski samochodem i szukam jakiegoś nowego hotelu lub zajazdu z dobrą restauracją na trasie miedzy Cieszynem a Katowicami. Zawsze sie zatrzymujemy na nocleg w Czechach W Starym Jicin ( tam jest hotel Zamecek pod Hradem, polecam dla koneserów, w restauracji jedzenie jest super). Myśle że w Polsce też są takie miejsca, ale trzeba je znac, i tu licze na szerokie grono WZ, że coś mi podpowiecie Dziekuje

• Autor: aszka Data: 2010-10-24 16:17:47

A ja poprosiłabym o więcej informacji na temat Zamecku pod Hradem. Zaglądałam na ich stronkę i bardzo nam się podoba. Jakie ceny?

• Autor: Lucynao Data: 2010-10-24 20:40:55

Zamecek pod Hradem jest bardzo orginalnym miejscem, dałabym nawet jedna gwiazdke wiecej. Hotel jest na górze a na parterze jest restauracja, ale sie wydaje ze jesteśmy w jakiejś piwnicy w lochach jakiegoś zamku.  Pokoje są przestronne, wygodne, czysciutke i o ile pamietam to cena była około 60E a raz nie zarezerwowalismy wczesniej i zapłacilismy za apartament 90E, Dokladnie nie pamietam cen, bo rachunek płaciliśmy przy wyjeżdzie i kolacja i nocleg były płacone razem. W menu duzy wybor potraw regionalnych, dziczyzna, troche kuchni francuskiej, bardzo dobry asortyment win i wszystko gustownie podane i naprawde bardzo smaczne. Obsługa też bez zarzutu. Zamecek  jest okolo 60 km od granicy i bardzo duzo Polakow przyjezdza na kolacje bez noclegu. Naprawde polecam.

• Autor: aszka Data: 2010-10-24 21:21:44

Bardzo dziękuję!
    Pozdrawiam serdecznie.

• Autor: Lucynao Data: 2010-10-24 21:28:45

Prosze bardzo! i
    pozdrawiam również.

• Autor: Satina Data: 2010-10-24 22:37:54

A myślałaś może o hotelu Liburnia w Cieszynie? Bardzo przyjemny, albo Dworek Cieszyński, Trzech Braci dużo jest takich miejsc;)

• Autor: Lucynao Data: 2010-10-25 14:24:50

Dziekuje bardzo, Napewno jest duzo ciekawych miejc,ale jak sie tylko przejezdza to sie ich nie zna. Odwiedzilam  strony internetowe co mi podalas i chyba najbardziej mi odpowiada Dworek Cieszynski, jeszcze raz serdecznie dziekuje.

Przejdź do pełnej wersji serwisu