Witam, na początku listopada wracamy do Polski samochodem i szukam jakiegoś nowego hotelu lub zajazdu z dobrą restauracją na trasie miedzy Cieszynem a Katowicami. Zawsze sie zatrzymujemy na nocleg w Czechach W Starym Jicin ( tam jest hotel Zamecek pod Hradem, polecam dla koneserów, w restauracji jedzenie jest super). Myśle że w Polsce też są takie miejsca, ale trzeba je znac, i tu licze na szerokie grono WZ, że coś mi podpowiecie Dziekuje
Zamecek pod Hradem jest bardzo orginalnym miejscem, dałabym nawet jedna gwiazdke wiecej. Hotel jest na górze a na parterze jest restauracja, ale sie wydaje ze jesteśmy w jakiejś piwnicy w lochach jakiegoś zamku. Pokoje są przestronne, wygodne, czysciutke i o ile pamietam to cena była około 60E a raz nie zarezerwowalismy wczesniej i zapłacilismy za apartament 90E, Dokladnie nie pamietam cen, bo rachunek płaciliśmy przy wyjeżdzie i kolacja i nocleg były płacone razem. W menu duzy wybor potraw regionalnych, dziczyzna, troche kuchni francuskiej, bardzo dobry asortyment win i wszystko gustownie podane i naprawde bardzo smaczne. Obsługa też bez zarzutu. Zamecek jest okolo 60 km od granicy i bardzo duzo Polakow przyjezdza na kolacje bez noclegu. Naprawde polecam.
Dziekuje bardzo, Napewno jest duzo ciekawych miejc,ale jak sie tylko przejezdza to sie ich nie zna. Odwiedzilam strony internetowe co mi podalas i chyba najbardziej mi odpowiada Dworek Cieszynski, jeszcze raz serdecznie dziekuje.
Witam, na początku listopada wracamy do Polski samochodem i szukam jakiegoś nowego hotelu lub zajazdu z dobrą restauracją na trasie miedzy Cieszynem a Katowicami. Zawsze sie zatrzymujemy na nocleg w Czechach W Starym Jicin ( tam jest hotel Zamecek pod Hradem, polecam dla koneserów, w restauracji jedzenie jest super). Myśle że w Polsce też są takie miejsca, ale trzeba je znac, i tu licze na szerokie grono WZ, że coś mi podpowiecie
Dziekuje
A ja poprosiłabym o więcej informacji na temat Zamecku pod Hradem. Zaglądałam na ich stronkę i bardzo nam się podoba. Jakie ceny?
Zamecek pod Hradem jest bardzo orginalnym miejscem, dałabym nawet jedna gwiazdke wiecej. Hotel jest na górze a na parterze jest restauracja, ale sie wydaje ze jesteśmy w jakiejś piwnicy w lochach jakiegoś zamku. Pokoje są przestronne, wygodne, czysciutke i o ile pamietam to cena była około 60E a raz nie zarezerwowalismy wczesniej i zapłacilismy za apartament 90E, Dokladnie nie pamietam cen, bo rachunek płaciliśmy przy wyjeżdzie i kolacja i nocleg były płacone razem. W menu duzy wybor potraw regionalnych, dziczyzna, troche kuchni francuskiej, bardzo dobry asortyment win i wszystko gustownie podane i naprawde bardzo smaczne. Obsługa też bez zarzutu. Zamecek jest okolo 60 km od granicy i bardzo duzo Polakow przyjezdza na kolacje bez noclegu. Naprawde polecam.
Bardzo dziękuję!
Pozdrawiam serdecznie.
Prosze bardzo! i
pozdrawiam również.
A myślałaś może o hotelu Liburnia w Cieszynie? Bardzo przyjemny, albo Dworek Cieszyński, Trzech Braci dużo jest takich miejsc;)
Dziekuje bardzo, Napewno jest duzo ciekawych miejc,ale jak sie tylko przejezdza to sie ich nie zna. Odwiedzilam strony internetowe co mi podalas i chyba najbardziej mi odpowiada Dworek Cieszynski, jeszcze raz serdecznie dziekuje.