czerwone auto, szara bra na maskę, szara wlepa hibiskusa, czerwone przyciski na kokpicie, niebieskie zegary, szare hawajskie kwiatki, wg mnie to juz nie pasi, nie mogą być przygnębiające kolory
Ja obstawiam tak; Brunetka w czerwonej sukience i czarnej bieliźnie, no i oczywiście pełnoletnia, żeby nie było kłopotów Blondynka zdecydowanie bardziej pasuje do niebieskiego samochodu , ale to rzecz gustu
eee tam blondynka do czerwonego auta tez pasuje,wystarcza czerwone usta i czarne wysokie szpilki. brunetka bardziej mi do czarnego metalika pasuje. ale to taki kobiecy punkt widzenia.
a pytasz o kolor suknienki?płaszcza? włosów? moze paznokci?a moze chcesz kupic dywaniki lub pokrowce na fotele? tak trudno dopasowac cokolwiek jak nie wiadomo o co chodzi. wazna jest jeszcze marka samochodu. bo do czerwonego malucha pasuje wszystko i tak bedzie wygladal kiczowato,
ja w czerwonym golfie mialam dodatki czarne i srebrne
Użytkownik Olciaa napisał w wiadomości: > a pytasz o kolor suknienki?płaszcza? włosów? moze paznokci?a moze > chcesz kupic dywaniki lub pokrowce na fotele? tak trudno dopasowac > cokolwiek jak nie wiadomo o co chodzi. wazna jest jeszcze marka samochodu. bo > do czerwonego malucha pasuje wszystko i tak bedzie wygladal kiczowato, ja w > czerwonym golfie mialam dodatki czarne i srebrne
właśnie, pytam o kolor dodaktów typu bra, naklejki, kwiatki na sznurku, itp. w samochodzie dla ułatwienia dam link http://www.mapet-tuning.com/zloty/nysa_2010/images/IMG_3884.JPG tylko ja chcę do czerwonego golfa
Jaki kolor pasuje do czerwonego samochodu, oczywiscie byle nie czarny, biały
zielony w bordowe kropki :P
Wszystkie odcienie szarości.
Granatowy z czerwienią też ładnie się komponuje.
bardziej jakieś jasne kolory, musi się komponować z czerwonym i niebieskim, (podswietlenie zegarów)
...więc nadal stawiam na jasny popiel :-)
to ja poprę Smakosię :)
no ale chyba nie pasuję do niebieskiego
Moim zdaniem przeciwnie - te dwa kolory bardzo ładnie się uzupełniają. Trzeba tylko umiejętnie dobrać tonacje.
Szary z niebieskim wyglądają ładnie- są zimne, ale do ciepłego czerwonego- w sam raz :)
czerwone auto, szara bra na maskę, szara wlepa hibiskusa, czerwone przyciski na kokpicie, niebieskie zegary, szare hawajskie kwiatki, wg mnie to juz nie pasi, nie mogą być przygnębiające kolory
tiki style edition http://www.mapet-tuning.com/zloty/nysa_2010/images/IMG_3884.JPG
Złoty
Żółty. Kiedyś miałam czerwonego malucha z żółtymi lusterkami i zderzakami:). A do niebieskiego tez chyba pasuje.
Wszystko jedno , byle miał skończone 18 lat
do 18-letniego samochodu... to już wszystko jedno, jaki kolor...
Ja obstawiam tak;
Brunetka w czerwonej sukience i czarnej bieliźnie, no i oczywiście pełnoletnia, żeby nie było kłopotów
Blondynka zdecydowanie bardziej pasuje do niebieskiego samochodu , ale to rzecz gustu
eee tam blondynka do czerwonego auta tez pasuje,wystarcza czerwone usta i czarne wysokie szpilki.
brunetka bardziej mi do czarnego metalika pasuje. ale to taki kobiecy punkt widzenia.
to z mojego kobiecego punktu blondynka pasuje do motorynki
o mamo... a ja mam stalową furKę :)
a pytasz o kolor suknienki?płaszcza? włosów? moze paznokci?a moze chcesz kupic dywaniki lub pokrowce na fotele? tak trudno dopasowac cokolwiek jak nie wiadomo o co chodzi. wazna jest jeszcze marka samochodu. bo do czerwonego malucha pasuje wszystko i tak bedzie wygladal kiczowato,
ja w czerwonym golfie mialam dodatki czarne i srebrne
Użytkownik Olciaa napisał w wiadomości:
. Mój maluszek był śliczny
> a pytasz o kolor suknienki?płaszcza? włosów? moze paznokci?a moze
> chcesz kupic dywaniki lub pokrowce na fotele? tak trudno dopasowac
> cokolwiek jak nie wiadomo o co chodzi. wazna jest jeszcze marka samochodu. bo
> do czerwonego malucha pasuje wszystko i tak bedzie wygladal kiczowato, ja w
> czerwonym golfie mialam dodatki czarne i srebrne
Wrrrrr
cyt:" czerwone auto, szara bra na maskę, szara wlepa hibiskusa, czerwone przyciski na kokpicie, niebieskie zegary, szare hawajskie kwiatki"
cokolwiek to jest, to chyba odpowiedź na Twoje pytanie :D
właśnie, pytam o kolor dodaktów typu bra, naklejki, kwiatki na sznurku, itp. w samochodzie
dla ułatwienia dam link http://www.mapet-tuning.com/zloty/nysa_2010/images/IMG_3884.JPG
tylko ja chcę do czerwonego golfa
link aktywny http://www.mapet-tuning.com/zloty/nysa_2010/images/IMG_3884.JPG
A ja myslalam, ze mowisz o szmince, czy lakierze do paznokci, na serio!
Z profilu wynika, że SBL to mężczyzna.....
no właśnie "cokolwiek to jest" a ze nie wiem co to jest to pytam.
kto pyta nie błądzi nie ?
Gdyby nie link (wstawiony przez SBL, uaktywniony przez as) dalej bym nie wiedziała :)
kto czytam tematy ten nie błądzi :D:D