hej dziewczynki jak myślicie jak by zrobić torcik Kubuś Puchatek? czy kombinować piec różne części; w dużej misce na brzuszek mała na główkę i dorabiać nóżki i uszka itp czy upiec w takiej foremce silikonowej jak jest miso i go dekorować na Puchatka. a może coś znalazłyście na Internecie np .jak takiego Puchatka wykonać?
Ja mam w ulubionych torcik pod nazwą "Miś mokka"autor 100-krotka. Może coś takiego zrobić tylko udekorować kremem w innym kolorze tzn.żółtym i czerwonym.
o kurde przeswietny misiek tylko czy podołam takiego zrobić , mam zamiar pokryc go masa marcepanową najpierw zółtą a nastepnie zrobić ubranko. mtyslę ze najtrudniej bedzie tę mase marcepanową rozłozyć. ale bardzo dizękuję za pomoc na pewno skorzystam ;-)
Proponuję tego misia pokryć kremem ponieważ ładnie zakryje niedoskonałości i w smaku będzie o wiele lepszy - dodatkowym atutem kremu jest efekt futra. Jestem bardzo ciekawa jakby wyglądał pokryty masą marcepanową - może kiedyś zaryzykuję.
hej dziewczynki
jak myślicie jak by zrobić torcik Kubuś Puchatek? czy kombinować piec różne części; w dużej misce na brzuszek mała na główkę i dorabiać nóżki i uszka itp czy upiec w takiej foremce silikonowej jak jest miso i go dekorować na Puchatka. a może coś znalazłyście na Internecie np .jak takiego Puchatka wykonać?
Ja mam w ulubionych torcik pod nazwą "Miś mokka"autor 100-krotka. Może coś takiego zrobić tylko udekorować kremem w innym kolorze tzn.żółtym i czerwonym.
o kurde przeswietny misiek tylko czy podołam takiego zrobić , mam zamiar pokryc go masa marcepanową najpierw zółtą a nastepnie zrobić ubranko. mtyslę ze najtrudniej bedzie tę mase marcepanową rozłozyć. ale bardzo dizękuję za pomoc na pewno skorzystam ;-)
Proponuję tego misia pokryć kremem ponieważ ładnie zakryje niedoskonałości i w smaku będzie o wiele lepszy - dodatkowym atutem kremu jest efekt futra. Jestem bardzo ciekawa jakby wyglądał pokryty masą marcepanową - może kiedyś zaryzykuję.
Ale kubuś puchatek będzie fajnie wyglądał zółty +czerwone ubrańko tak jak prawdziwy kubuś puchatek -nie ma futerka tylko jest taki zółciutki
Swietny ;-)
Przepiękny tort! Gratuluje!