Zbierane sa podpisy i potrzeba ich az/tylko 1milion. A zwiazane jest z nazwaniem prze NY gazete "Polskich Obozow Koncentracyjnych" co jest nieprawidloscia, od kilku miesiecy sa protesty w NY co nie przynosi zadnych efektow redaktorzy nie chca naniesc poprawek i nie chca za tym przyznac sie do pomylki. Fundacja Kosciuszkowska zbiera podpisy ktore pomoga ta sprawe naglosnic i zorwiazac. Prosze o podpisy.
Dlaczego milion ? Ja znam ta sprawę bardzo głośno było o tym rok temu. Czy to jest jakaś inna gazeta ? Przeczytałam załączonego linka Oleńko łapie o co chodzi ale mój angielski jest na poziomie średnim. Mogła byś Oleńko wyjaśnić bardziej szczegółowo. Z góry dziękuje :)
Wiem o co chodzi,przetłumaczyłam sobie tutaj http://translate.google.pl/# ,( link pomocny dla tych którzy nie znają angielskiego) chce podpisac, tylko proszę wytłumaczcie jak to zrobic?
Wiec sprawa ta ciagnie sie juz jakis czas, niestety jest to nie pierwszy raz kiedy "przez pomylke" tak sie wypowiedziano, dosc nagminnie sformuowanie "Polskie Obozy koncentracyjne" jest uzywane co nie jest zgodne z prawda. W tym wypadku protesty odbywaja sie przed siedziba New York Times newspaper ale bez zadnych efektow, postanowion zebrac podpisy i udowodnic ze gazeta sie myli!
Wchodzac na storne Fundacji Kosciuszkowskiej po prawej stronie wpisujemy FULL NAME - imie i nazwisko TITLE AND ORGANIZATION OR INDIVIDUAL - wpisac organizacje,zawod lub indywiduala osoba LOCATION - miejscowosc i kraj E-MAIL ADDRESS - adres e-mailowy
Na tej stornie mozna sprawdzic kto sie juz podpisal i ile podpisow juz zebrano. Liczba podisow rosnie mam nadzieje, ze nam sie uda zebrac je szybko.
http://www.thekf.org/events/news/petition/?lang=en-us&agent=msie7&action=view&mode=&q=&date=&sistart=10440&count=2&sistart=0
Oddałam, mam nadzieję że to coś da.
Stara sprawa aktualna co najmniej rok temu
Zbierane sa podpisy i potrzeba ich az/tylko 1milion.
A zwiazane jest z nazwaniem prze NY gazete "Polskich Obozow Koncentracyjnych" co jest nieprawidloscia, od kilku miesiecy sa protesty w NY co nie przynosi zadnych efektow redaktorzy nie chca naniesc poprawek i nie chca za tym przyznac sie do pomylki.
Fundacja Kosciuszkowska zbiera podpisy ktore pomoga ta sprawe naglosnic i zorwiazac. Prosze o podpisy.
Podpisalam!
Dlaczego milion ? Ja znam ta sprawę bardzo głośno było o tym rok temu. Czy to jest jakaś inna gazeta ? Przeczytałam załączonego linka Oleńko łapie o co chodzi ale mój angielski jest na poziomie średnim. Mogła byś Oleńko wyjaśnić bardziej szczegółowo. Z góry dziękuje :)
oddany.
Wiem o co chodzi,przetłumaczyłam sobie tutaj http://translate.google.pl/# ,( link pomocny dla tych którzy nie znają angielskiego) chce podpisac, tylko proszę wytłumaczcie jak to zrobic?
Podpisane:) dzieki za instrukcje na gg:)
Makusiu, po prawej stronie masz logowanie :
Full Name imie i nazwisko
Title and Organization, or Individual Individual
Location miasto i kraj (Poland)
Enter Email for Updates on Petition twoj adres mailowy
naciskasz na Sing Petition
gotowe :)
Dzięki, już podpisane:)
:), moze przyda sie innym rowniez:)
Wiec sprawa ta ciagnie sie juz jakis czas, niestety jest to nie pierwszy raz kiedy "przez pomylke" tak sie wypowiedziano, dosc nagminnie sformuowanie "Polskie Obozy koncentracyjne" jest uzywane co nie jest zgodne z prawda.
W tym wypadku protesty odbywaja sie przed siedziba New York Times newspaper ale bez zadnych efektow, postanowion zebrac podpisy i udowodnic ze gazeta sie myli!
Wchodzac na storne Fundacji Kosciuszkowskiej po prawej stronie wpisujemy
FULL NAME - imie i nazwisko
TITLE AND ORGANIZATION OR INDIVIDUAL - wpisac organizacje,zawod lub indywiduala osoba
LOCATION - miejscowosc i kraj
E-MAIL ADDRESS - adres e-mailowy
Na tej stornie mozna sprawdzic kto sie juz podpisal i ile podpisow juz zebrano.
Liczba podisow rosnie mam nadzieje, ze nam sie uda zebrac je szybko.
głos oddany
Fajnie ze juz jest kilka podpisow
Ale i tak mało, ja jak poradziłaś znalazłam swoją brygadę na 125 stronie
Można wkleic link na facebook lub nk, ja tak zrobiłam.
masz racje drobry pomysl z wstawieniem linka i tez tak zrobilam
bardzo wazna sprawa glos oddany
nie mozemy stac biernie kiedy na naszych oczach jest falszowana historia
Jasne ze tak, moi znajomi juz wpisali sie na liste.
POzdrawiam cieplo
podpisane :)
Fajnie ze coraz wiecej podpisuje ta petycje, pozdrawiam wszystkich