Ja bym chciała coś innego niż imiona i date ślubu bo to mają prawie wszyscy, myśle o sentencji - coś co bedzie do nas pasować, o czymś przypominać a może nawet nas kierować we wspólnym życiu. Mam jeszcze sporo czasu na wymyślenie czegoś :)
A my nie mamy żadnych grawerów. Jesteśmy 24 lata po ślubie i nie nosimy nawet obrączek. Bo w tym wszystkim to myślę, zupełnie o co innego chodzi. Chce się być razem lub nie. Jeśli nie, to żaden grawer nie pomoże. Ale życzę Wam, żebyście mieli we wspólnym życiu zawsze dwa stołki w pobliżu i chwilę czasu, żeby móc na nich usiąść i porozmawiać.
Macie jakiś grawer na obrączkach? Jeśli tak, to co macie wygrawerowane? Wasze imiona? A może coś zupełnie innego?
My mamy wygrawerowaną datę i KCBMKK czyli taki nasz skrót że się kochamy :)
Mam datę ślubu i imię męża :)
Ja bym chciała coś innego niż imiona i date ślubu bo to mają prawie wszyscy, myśle o sentencji - coś co bedzie do nas pasować, o czymś przypominać a może nawet nas kierować we wspólnym życiu. Mam jeszcze sporo czasu na wymyślenie czegoś :)
Nie ma znaczenia. I tak się potem przetopi
Proponuje: tempus fugit amor manet to znaczy: Czas przemija - milosc zostaje :)
Glumando bardzo ładne, podoba mi się
Mam wygrawerowane imię męża i datę ślubu. Mąż ma moje imię i też datę ślubu.
ja mam tak samo jak as
Ja tez tak mam :)
Ja też.
O matko kochana!!! A czy As o tym wie?
Jak się dowiedziałam to się przeraziłam. Mam nadzieję, że mają imię swojego męża, a nie mojego:D
Zależy jak ma Twój na imię
data oraz napis "one love"
A my nie mamy żadnych grawerów. Jesteśmy 24 lata po ślubie i nie nosimy nawet obrączek. Bo w tym wszystkim to myślę, zupełnie o co innego chodzi. Chce się być razem lub nie. Jeśli nie, to żaden grawer nie pomoże.
Ale życzę Wam, żebyście mieli we wspólnym życiu zawsze dwa stołki w pobliżu i chwilę czasu, żeby móc na nich usiąść i porozmawiać.
mam date ślubu i imie meza,a maz ma date i moje imie :)
Ale daty takie same?
a jak myslisz?
A skąd mnie wiedzieć!:)