Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Co się dzieje z tym forum ???

• Autor: krysia64 Data: 2010-11-03 21:16:49

Kochani...przed jakąś chwilką zaczełam czytać na forum post(nie poamiętam nawet czyj , dotyczył tematu moderacji przepisów czy czegoś takiego ) musiałam zrestartowac kompa i ku mojemu zdziwieniu NIE MA już tego wątku .
    .....tu mozna chyba oszaleć ...bo inaczej nie wiem jak to okreslić .
    pozdrawiam
    prawie wsciekła  uzytkowniczka tego forum, nie dosć nie łąduje mi stron WŻ to jeszcze co rusz coś znika ..czary mary chiba jakie cy cuś ;-)

• Autor: mysha2006 Data: 2010-11-03 21:27:22

Czy chodzi Ci może o ten wątek ?? http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=386932&post=386932&offset=0
    A jeżeli chodzi o ślimacze tempo Wż-tu, to nie tylko u Ciebie...

• Autor: Rzymianka Data: 2010-11-03 21:31:16

U mnie też ślimaczy, już nawet przeskanowałam, ale to tylko na WZ, inne strony chodzą normalnie.

• Autor: krysia64 Data: 2010-11-03 21:36:45

Nie myszko ...o inny wątek ,
    Już myślałam że coś u mnie się stało ....z kompem
    Ale na to wychodzi ze nie tylko ja mam takie problemy na wż z otwieraniem stron.
    Pozdrawiam

• Autor: toffik Data: 2010-11-03 21:29:39

Są problemy techniczne. Przez nie znikną nie ten wątek co trzeba. Mam nadzieję, że autor tego wątku otworzy go po raz kolejny.

• Autor: as Data: 2010-11-03 22:15:14

Przed chwilą nie mogłam wejść na stronę. inne strony wchodziły poprawnie.

• Autor: Agulek74 Data: 2010-11-03 21:41:04

Robią sprzątanie i pewnie dlatego WŻ tak "chodzi" a nie inaczej.
    Przykro się czyta niektóre watki. Tyle nienawiści wśród ludzi jest. Jestem na WŻ parę lat i z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej. Dlaczego..? Sama nie wiem...Ale to już nie jest to samo co było kiedyś.

• Autor: bahus Data: 2010-11-03 22:36:15

Tempus fugit... i to nie w tę "poprawną" stronę...Jaki pan taki kram....zobaczcie co się dzieje w polityce. Nasze forum jest odbiciem lustrzanym tego zjawiska. Nie ma się co dziwić, że jest jak jest...komercja wymusza pewne zjawiska....i co myślicie, że nasz portal się uchroni? Nie podda się trendowi? Już się poddał.   "Niech na całym świecie wojna, byle nasza wieś zaciszna, byle polska wieś spokojna" Nie uważacie, że ten znany cytat jest adekwatny do polityki naszych adminów. A może i słusznie?

• Autor: Czeslaw Data: 2010-11-04 19:21:46

Albo znajdzie się jakiś hojny sponsor, albo strona będzie płatna. Będzie kasa, będzie lepszy (szybszy) server. Będzie good. Nie będzie kasy - to właściciele strony niewiele mogą.

• Autor: Wkn Data: 2010-11-06 19:04:51

Czesławie, nowy serwer już jest, mimo braku hojnych sponsorów udało nam się na niego uzbierać, chociaż kilka razy troszkę powątpiewałam. Mam nadzieję, że było warto. Wybrać akurat ten, a nie powątpiewać oczywiście :)
    Dopiero co kupiony czeka na skonfigurowanie i uruchomienie którejś listopadowej nocy, żeby nie zaburzyć funkcjonowania strony. Trzymajcie kciuki. Mam nadzieję, że zauważycie różnicę i że grudniowy szczyt odwiedzin przetrwamy lepiej niż rok temu!

• Autor: smakosia Data: 2010-11-06 19:10:48

Uuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! Wspaniale. Gratuluję nowej inwestycji i trzymam kciuki za powodzenie. Super!

• Autor: Wkn Data: 2010-11-06 19:52:11

Daj spokój, wiesz, jak taka inwestycja osłabia? Można osiwiec :{
    Na szczęście, a może na nieszczęście miałam tyle pracy, że nie miałam czasu o tym myśleć :}

• Autor: smakosia Data: 2010-11-06 20:05:19

Tym bardziej trzymam kciuki za powodzenie. No i niech wreszcie inwestycja choć trochę się zwróci żeby było na farbę do włosów, jak "osiwiejesz"

Ps. Ja się cieszę

• Autor: ewka63 Data: 2010-11-06 19:17:00

ja sie cieszę i trzymam kciuki :)

• Autor: as Data: 2010-11-06 20:06:21

To wspaniała dla nas wiadomość. Jeżeli będzie to możliwe to proszę w odpowiednim momencie  o poinformowanie nas  zmianie serwera na forum by przygotować się na utrudnienia z tym związane.

• Autor: Wkn Data: 2010-11-06 22:08:13

Taka informacja pojawi się z wyprzedzeniem jako nowy wątek w "Problemach technicznych" - na pewno podamy konkretną datę i orientacyjne godziny prac.

• Autor: krysia64 Data: 2010-11-06 23:03:39

Miło czytać takie wieści , choć ja nauczona przykrym doświadzceniem bożonarodzeniowym grzebaniem po strankach WŻ .....już sobie druknęłam co będę potrzebować ..bo cóz .....
    ....licho (tfuuuuuuuuuuuuu przez lewe ramię ;-)) nieeeee śpi ;-)
    Trzymam kciuki za powodzenie nowego urządzonka :-)

• Autor: Wkn Data: 2010-11-06 23:11:04

Masz stuprocentową rację! Wszystkim, którzy chcą skorzystać z konkretnych przepisów sugeruję wydrukowanie ich wcześniej, tak na wszelki wypadek.
    Jeszcze kilka lat temu, pewnie też tak bym zrobiła, ale po prostu, jak zwykle będę improwizować - rodzina i znajomi już się przyzwyczaili do kuchennych eksperymentów :D

• Autor: krysia64 Data: 2010-11-06 23:47:07

he he he  w zeszłym roku tak się nadrukowałam ze mogłabym książkę złozyć całą , tuszu zabrakło w drukarce :-)
    i co ? ...............wykorzystałam tylko 2 czy 3 przepisy hihihi a reszta to jak piszesz ..improwizacja na maxa :-)

• Autor: makusia Data: 2010-11-06 23:58:23

U mnie jest to samo, mąż tylko obserwuje i się śmieje :))

• Autor: Regina Florczak Data: 2010-11-03 22:36:00

Przeżywa kryzys jak stare małżństwo

Przejdź do pełnej wersji serwisu