Witam, mam ochote zrobic bulki z serem lub budyniem, ale z ciasta zwyklego takiego na ciasto drożdżowe z kruszonką z blachy takie jak tu: http://dariaanna.blog.onet.pl/Ciasto-Drozdzowe-Blyskawiczne-,2,ID409297112,n tylko z wieksza iloscią mąki i moje pytanie czy to dobry pomysl czy lepiej znalezc przepis na typowe takie bulki?
a i jeszcze jedno jaki bylby najsmaczniejszy przepis na gladka mase serowa do bulek z serem?
polecam Ci mój przepis i na ciasto i na bułeczki http://wielkiezarcie.com/recipe50259.html Na jakiekolwiek ciasto sie zdecydujesz, to ten ser jest bardzo dobry i wilgotny jako nadzienie.
Zapraszasjm do moich przepisow.Z ciasta na jagodzianki zrobisz smaczne buleczki z serem, nadzienie to kwestia wlasnej inicjatywy. Ja robie bardzo latwe drozdzowe ciasta ale zawsze wychodza polecam.
Witam, mam ochote zrobic bulki z serem lub budyniem, ale z ciasta zwyklego takiego na ciasto drożdżowe z kruszonką z blachy takie jak tu: http://dariaanna.blog.onet.pl/Ciasto-Drozdzowe-Blyskawiczne-,2,ID409297112,n
tylko z wieksza iloscią mąki i moje pytanie czy to dobry pomysl czy lepiej znalezc przepis na typowe takie bulki?
a i jeszcze jedno jaki bylby najsmaczniejszy przepis na gladka mase serowa do bulek z serem?
polecam Ci mój przepis i na ciasto i na bułeczki http://wielkiezarcie.com/recipe50259.html
Na jakiekolwiek ciasto sie zdecydujesz, to ten ser jest bardzo dobry i wilgotny jako nadzienie.
Zapraszasjm do moich przepisow.Z ciasta na jagodzianki zrobisz smaczne buleczki z serem, nadzienie to kwestia wlasnej inicjatywy. Ja robie bardzo latwe drozdzowe ciasta ale zawsze wychodza polecam.