Za oknem zimny, deszczowy wieczór, na biurku kubek korzennego kakao, wełniany sweter i pies śpiący w nogach... Kocham jesień, a wy?:) Witam wszystkich ciepło. Zajrzałam w poszukiwaniu inspiracji (strona obiła mi się o uszy pocztą pantoflową), mam nadzieję, że zostanę na dłużej. Kuchnia to dla mnie przygoda, zabawa, przyjemność, dziedzina paradoksalnie łącząca w sobie najbardziej prozaiczne aspekty życia i... sztukę. Jedzenie jest moją wielką miłością- myślę, że większość osób nadaje tu na tych samych falach:)
Witam serdecznie .. :) Ja tam na ... przedwiośnie czekam .. jak sniegi topnieją i .. czuć zapach ziemi i .. budzącej się trawy ... ! Jakoś tą burą jesień przezyje .... przy Waszej pomocy ... !
Za oknem zimny, deszczowy wieczór, na biurku kubek korzennego kakao, wełniany sweter i pies śpiący w nogach... Kocham jesień, a wy?:)
Witam wszystkich ciepło. Zajrzałam w poszukiwaniu inspiracji (strona obiła mi się o uszy pocztą pantoflową), mam nadzieję, że zostanę na dłużej.
Kuchnia to dla mnie przygoda, zabawa, przyjemność, dziedzina paradoksalnie łącząca w sobie najbardziej prozaiczne aspekty życia i... sztukę. Jedzenie jest moją wielką miłością- myślę, że większość osób nadaje tu na tych samych falach:)
Witaj;)
Witaj
Witam i ja! Powiedz, jaka to psina leży u Twych stóp? :)
Tak zwana rasa ogólnoeuropejska, czyli kundel pospolity:) Najwierniejsze i najukochańsze z psów.
Witaj serdecznie:)
Tak ,tak wiele osób tu nadaje na tych samych falach i wcale nie jest to KWA (Kółko Wzajemnej Adoracji) .
Witaj i gotuj razem z nami !!!
Witaj :)
Ja mam wrażenie że wiosna nadchodzi a nie zima ;)
Pozdrawiam.
Witam serdecznie .. :)
Ja tam na ... przedwiośnie czekam .. jak sniegi topnieją i .. czuć zapach ziemi i .. budzącej się trawy ... !
Jakoś tą burą jesień przezyje .... przy Waszej pomocy ... !
Nowa użytkowniczko , zapamiętaj powitanie Megi :)) Przyda się :)
Megi, da się przeżyć, ale tylko i wyłącznie z poczuciem Twojej obecności :)
Witaj
Witaj !!!