Może macie jakieś sprawdzone miejsca na spędzenie sylwestra bez balu , ale np. kulig , czy ognisko ? Wszędzie widzę ''wypasione ' oferty przeważnie w Zakopanem. A my tańczy nie możemy, a i Zakopane bardzo daleko.Bardziej szukam w ok. Karpacza, Szklarskiej.
Dobre jedzenie, dobre filmy, Moja wspaniała Żona i dwa fotele - nic więcej nie trzeba.... Polecam . Można naśladować bez wnoszenia opłat autorskich, można przekazywać innym znajomym, można rozpowszechniać bez żadnych ograniczeń
Ojjjj chyba troszkę się spóźniłaś z planowaniem Sylwestra w górach.Wydaje mi się że na chwilę przed sezonem ciężko będzie znaleźć coś wolnego. Pozdrawiam.
Może macie jakieś sprawdzone miejsca na spędzenie sylwestra bez balu , ale np. kulig , czy ognisko ? Wszędzie widzę ''wypasione ' oferty przeważnie w Zakopanem. A my tańczy nie możemy, a i Zakopane bardzo daleko.Bardziej szukam w ok. Karpacza, Szklarskiej.
Dobre jedzenie, dobre filmy, Moja wspaniała Żona i dwa fotele - nic więcej nie trzeba.... Polecam
.
Można naśladować bez wnoszenia opłat autorskich, można przekazywać innym znajomym, można rozpowszechniać bez żadnych ograniczeń
ooo to widze ze mamy podobna impreze tylko różnią sie jednym małym szczególem u Ciebie żona u mnie mąż
Bez tanców ... Sylwester w pracy ... !
Zawsze pozostaje niezapomniany ... !
Polecam ..!!!
Ojjjj chyba troszkę się spóźniłaś z planowaniem Sylwestra w górach.Wydaje mi się że na chwilę przed sezonem ciężko będzie znaleźć coś wolnego. Pozdrawiam.
No same pozytywne informacje ;( pociszacie , że aż miło
;
Betap napisz do marcia33 na prive, napewno cos wymysli:) Marcia ma pensjonat w Karpaczu.
Pozdrawiam.