Forum

Pomysł czy Problem?

Problem z wylogowaniem.

• Autor: Dorotaxx Data: 2010-11-07 10:10:43

Zalogowałam się wczoraj  na WŻ.Wieczorem wylogowałam się ze strony i zniknęłam z listy zalogowanych użytkowników,dzisiaj rano weszłam i okazało się,że ciągle byłam zalogowana czyli całą noc musiałam wisieć na liście.Bardzo proszę rozwiązać ten problem bo to nie zdażyło się pierwszy raz.

• Autor: as Data: 2010-11-07 10:20:42

Ja nigdy się nie wylogowuję. Jestem na stałe zalogowana.

• Autor: ania205 Data: 2010-11-07 12:38:44

ja też się nigdy nie wylogowuję...i jest..ok...chociaz..dzis mam problem..chcialam wstawic komentarz do ciasta..które zrobilam..i nie ma w przepisie takiej opcjii..jak ;;dodaj do ulubionych..i tych dwóch rzeczy nie mogę pokonac ..bo mi sie wyświetla że muszę byc zalogowana...a ja cały czas jestem zalogowana..pierwszy raz tak mam..pozdrawiam .smacznego obiadku...i miłego spacerkowania...

• Autor: ewka63 Data: 2010-11-07 12:47:16

Aniu, wyloguj się, zamknij system, wyłącz kompa, a potem znów włącz kompa i powinno być ok. Ja tak zawsze robię, jak nie wiem co mam zrobić i nie wiem dlaczego, ale przeważnie działa.

• Autor: ania205 Data: 2010-11-07 19:35:20

Ewuś.. dziękuję zadziałało i u mnie...pozdrawiam .!

• Autor: makusia Data: 2010-11-07 14:37:32

Może wystarczy samo odświeżenie strony, F5

• Autor: as Data: 2010-11-07 15:52:16

Piszesz że jesteś zalogowana cały czas. Czy w tym momencie jak wygląda, że nie jesteś zalogowana popatrzyłaś czy w prawym górnym rogu pisze wyloguj i  twój nick czy pisze zaloguj. Kiedyś ludzie mieli taki problem. byli zalogowani a na jednej stronie nagle nie.

• Autor: ekkore Data: 2010-11-07 12:45:37

Ale nie zawsze korzysta się ze swojego komputera. I jeżeli zostaje się zalogowanym - ktoś może wejść na konto i w jakis sposób to wykorzystać.

Ja też jestem zalogowana na stałe - na domowych komputerach na wszystkich  i chyba we wszystkich przeglądarkach - przynajmniej jak potrzebuję coś na już, nie muszę włączać swojego komputera, tylko korzystam z tego, który pracuje.

Przejdź do pełnej wersji serwisu