Dlaczego przy wpisie na forum - zamiast cyfr mam numer telefonu? Czyżby tak miało być na stałe - i trzeba albo pisać słownie, albo unikać użycia myślnika, aby program nie był "nadinteligentny" i samodzielnie odczytywał intencje piszącego...
Tzn? Mam odinstalować? Bo chyba włączonego nie mam - nie korzystam z niego, tylko tyle, że jest. I czy można go jakoś wyłączyć, bez konieczności odinstalowania. I coś takiego mam pierwszy raz - a wydaje mi się, że nie raz korzystałam z cyfr z myślnikiem (chyab, że znaczenie ma ilosć, pasująca do numeru telefonu).
Skoro to wina skypa -czy to znaczy, że tylko ja widzę numer telefonu? A ktoś inny, kto nie ma skypa nie?
ale co to znaczy wyłączony - wyłączony? Ja mam zainstalowany. On sobie po prostu jest - uruchamia się przy uruchomieniu komputera, tak samo jak gg. Czy za każdym razem mam naciskać "zakończ" Okno dialogowe z skypa mam zamknięte
Zwróć uwagę na ilosć cyfr - może jak za mało nie wychodzi numer telefonu. Spróbuj taki układ pasujący do numeru telefonu
W opcjach internetu trzeba coś odznaczyć. Wpisz sobie z google i powinnaś znaleźć. Ja po każdej instalacji skype miałam taki problem w IE. Próbowałam to znaleźć jak to zmienić ale instrukcję mam do pewnego etapu a dalszej części nie mogę znaleźć.
Dlaczego przy wpisie na forum - zamiast cyfr mam numer telefonu? Czyżby tak miało być na stałe - i trzeba albo pisać słownie, albo unikać użycia myślnika, aby program nie był "nadinteligentny" i samodzielnie odczytywał intencje piszącego...
Wyłącz Skypa - to jego wina. Ma taką opcję w konfiguracji, która podmienia cyfry na stronach www na link z numerem telefonu.
Tzn?
Mam odinstalować?
Bo chyba włączonego nie mam - nie korzystam z niego, tylko tyle, że jest.
I czy można go jakoś wyłączyć, bez konieczności odinstalowania.
I coś takiego mam pierwszy raz - a wydaje mi się, że nie raz korzystałam z cyfr z myślnikiem (chyab, że znaczenie ma ilosć, pasująca do numeru telefonu).
Skoro to wina skypa -czy to znaczy, że tylko ja widzę numer telefonu? A ktoś inny, kto nie ma skypa nie?
Mam skypa, jest w tej chwili wyłączony, widzę Twój wpis, zamiast ceny jest nr tel.
Sama wpiszę coś na próbę, z ciekawości, 220-250 zł
ale co to znaczy wyłączony - wyłączony? Ja mam zainstalowany.
On sobie po prostu jest - uruchamia się przy uruchomieniu komputera, tak samo jak gg. Czy za każdym razem mam naciskać "zakończ"
Okno dialogowe z skypa mam zamknięte
Zwróć uwagę na ilosć cyfr - może jak za mało nie wychodzi numer telefonu. Spróbuj taki układ pasujący do numeru telefonu
2563-2548 - to moja próba
fakt, więc wstawię 8 cyfrowy
1234- 5678 zł
Więc to nie przez skypa :)
Pewnie używasz przeglądarki IE ?
nie - firefoxa
W opcjach internetu trzeba coś odznaczyć. Wpisz sobie z google i powinnaś znaleźć. Ja po każdej instalacji skype miałam taki problem w IE. Próbowałam to znaleźć jak to zmienić ale instrukcję mam do pewnego etapu a dalszej części nie mogę znaleźć.
Ja mam IE i wszystko mi działa.
Zakończyłam pracę skypa.
Próba numerow 1234-5698