Mam na sobote zrobic torta serce wedle mego gustu tylko musi on wytrzymac dobre 4 godziny poza lodowka i sie nie rozpasc Tu moja prosba i pytanie : Jaka mase zrobic zaby sie trzymala kupy poza lodowka tak dlugo ??
Mysle, ze masa budyniowa Ci sie nie rozpadnie.Mozesz trzymac tort np na balkonie (oczywiscie przykryty)Teraz jest chlodno, ponizej 10°C, w lodowce masz tez 4-6°.niewielka roznica. Nie ryzykowalabym tortu z bita smietana chyba, ze z dodatkiem zelatyny.
Użytkownik Nastia napisał w wiadomości: > Mam na sobote zrobic torta serce wedle mego gustu tylko musi on > wytrzymac dobre 4 godziny poza lodowka i sie nie rozpasc Tu moja prosba i > pytanie : Jaka mase zrobic zaby sie trzymala kupy poza lodowka tak dlugo ??
Krem serowy również wytrzymuje bardzo długo bez lodówki
nie mam teraz czasu ale jak wejdziesz na profil Teresy Marcjan, Ireny sikory, kluko, Dorotaxx, alidab znajdziesz cudowne kremy do tortow.Acha !!! u mnie tez cos jest:)
Mam na sobote zrobic torta serce wedle mego gustu tylko musi on wytrzymac dobre 4 godziny poza lodowka i sie nie rozpasc
Tu moja prosba i pytanie : Jaka mase zrobic zaby sie trzymala kupy poza lodowka tak dlugo ??
Mysle, ze masa budyniowa Ci sie nie rozpadnie.Mozesz trzymac tort np na balkonie (oczywiscie przykryty)Teraz jest chlodno, ponizej 10°C, w lodowce masz tez 4-6°.niewielka roznica. Nie ryzykowalabym tortu z bita smietana chyba, ze z dodatkiem zelatyny.
Użytkownik Nastia napisał w wiadomości:
> Mam na sobote zrobic torta serce wedle mego gustu tylko musi on
> wytrzymac dobre 4 godziny poza lodowka i sie nie rozpasc Tu moja prosba i
> pytanie : Jaka mase zrobic zaby sie trzymala kupy poza lodowka tak dlugo ??
Krem serowy również wytrzymuje bardzo długo bez lodówki
Bingo!!! Krem serowy jest przepyszny!
To podajcie koleżance jakieś linki. Może inni też skorzystają.
Kochane linki jakies dajcie :)
http://wielkiezarcie.com/recipe28504.html
http://wielkiezarcie.com/recipe38655.html
nie mam teraz czasu ale jak wejdziesz na profil Teresy Marcjan, Ireny sikory, kluko, Dorotaxx, alidab znajdziesz cudowne kremy do tortow.Acha !!! u mnie tez cos jest:)
Dziekuje juz buszuje :)