słyszałam ze pojawiła się nowa metoda na czerwona buzię pod wpływem np zmiany temperatury alkoholu lub zawstydzenia jest nią IPL czy ktoś ja robił w salonie kosmetycznym? ile takich zabiegów trzeba zrobić aby mieć bialutka buzię. i który gabinet polecacie w Rzeszowie ?
Nie niszcz sobie zdrowia tego typu pomysłami. Nie ingeruj bez potrzeby we własny organizm bo go popsujesz. Rumieńce to u kobiety cudowne zjawisko. Przepełnione sexapeal'em i urocze. Zaczerwienienie twarzy po zmianie temperatury to zjawisko normalne - organizm ratuje się przed obniżeniem temperatury zwiększając przepływ krwi. A zaczerwienie po alkoholu - no cóż bardzo łatwo go uniknąć nie pijąc zbyt wiele - z korzyścią dla wątroby przy okazji. W "bialutkiej buzi" nie ma dla mężczyzn nic interesującego - kojarzy się ona tylko z "trupią bladością".
ja wiem lekki rumień jest słodki ale burak na twarzy ? chyba nie masz takiej cery z tym problemem bo jakbyś miała to byś wiedziała jak to utrudnia zycie człowiekowi . jak czujesz ze robisz cię jak burak i nie mozesz wydusić z siebie słowa ;-(((((((((. ale dziekuję za radę i czekam na inne odpowiedzi
Na nieśmiałość zabiegi kosmetyczne nie pomogą...a fakt, że nei możesz z siebie slowa wydusić o tym może świadczyć. Ewentualnie o problemach z oddychaniem - ale tu chyba wypadałoby spirometrię zrobić...
jejku proszę o opinie czy ktoś to robił a nie prosze o opinie osób które nie mają tego problemu i wypowiadają się nie znając tematu. jeszcze raz powtarzam proszę o opinie osób które wykonywały ten zabieg.
Nie denerwuj się, każdy wypowiadający się w tym wątku chciał Ci pomóc, na swój sposób:) Poczekaj cierpliwie a może znajdzie się ktoś, kto ma taki sam problem:)
*zmieniłam kolor czcionki, w Twojej wypowiedzi, proszę nie używaj czerwonego koloru, jest on zarezerwowany dla administratorów i moderatorów.
cześć mnie także tyka ten problem ;( okropność moja kosmetyczka mówi że to za sprawa płytko umiejscowionych podskórnie naczyń krwionośnych i nalezy ją jedynie starannie pielęgnować Z zabiegów miałam jedynie wykonywane laserowo zamykanie naczyń ale i tak nie ma rezultatu Jak cos będzie wiadome na ten temat prosze równiez o info
hej , na temat IPL jest troszkę w internecie ale cziaąłm zasiegnąć porady kogoś kto ją wykonał. ale w najblizszym czasie napewno wybiorę sie do kosmetyczki i zapytam o co chodzi z tym zabiegiem IPL ;-) Na necie pisałą jedna dziewczyna ze to robiła i świetna sprawa na tego naszego buraczka ;-). jakby to była prawda dała bym wszelkie pieniądze zeby się go pozbyć ;-)
słyszałam ze pojawiła się nowa metoda na czerwona buzię pod wpływem np zmiany temperatury alkoholu lub zawstydzenia jest nią IPL czy ktoś ja robił w salonie kosmetycznym? ile takich zabiegów trzeba zrobić aby mieć bialutka buzię. i który gabinet polecacie w Rzeszowie ?
Nie niszcz sobie zdrowia tego typu pomysłami. Nie ingeruj bez potrzeby we własny organizm bo go popsujesz.
Rumieńce to u kobiety cudowne zjawisko. Przepełnione sexapeal'em i urocze.
Zaczerwienienie twarzy po zmianie temperatury to zjawisko normalne - organizm ratuje się przed obniżeniem temperatury zwiększając przepływ krwi.
A zaczerwienie po alkoholu - no cóż bardzo łatwo go uniknąć nie pijąc zbyt wiele - z korzyścią dla wątroby przy okazji.
W "bialutkiej buzi" nie ma dla mężczyzn nic interesującego - kojarzy się ona tylko z "trupią bladością".
ja wiem lekki rumień jest słodki ale burak na twarzy ?
chyba nie masz takiej cery z tym problemem bo jakbyś miała to byś wiedziała jak to utrudnia zycie człowiekowi . jak czujesz ze robisz cię jak burak i nie mozesz wydusić z siebie słowa ;-(((((((((. ale dziekuję za radę i czekam na inne odpowiedzi
Ale to facet Ci radził...
Na nieśmiałość zabiegi kosmetyczne nie pomogą...a fakt, że nei możesz z siebie slowa wydusić o tym może świadczyć.
Ewentualnie o problemach z oddychaniem - ale tu chyba wypadałoby spirometrię zrobić...
jejku proszę o opinie czy ktoś to robił a nie prosze o opinie osób które nie mają tego problemu i wypowiadają się nie znając tematu. jeszcze raz powtarzam proszę o opinie osób które wykonywały ten zabieg.
W takim razie przepraszam, że się wtrąciłem w Twoje sprawy.
czerwone litery maja prawo na forum WZ uzywac tylko i wylacznie moderatorzy!!!!
Nie denerwuj się, każdy wypowiadający się w tym wątku chciał Ci pomóc, na swój sposób:) Poczekaj cierpliwie a może znajdzie się ktoś, kto ma taki sam problem:)
*zmieniłam kolor czcionki, w Twojej wypowiedzi, proszę nie używaj czerwonego koloru, jest on zarezerwowany dla administratorów i moderatorów.
o nie wiedziałam o tych literach ;-) dziękuję za informację
Nie wiem, ile ty masz lat kochana? Mam nadzieję, że to nie trądzik różowaty?
chej mam 25 lat trądziku rózowatego nie mam . to są takie napady czerwienienia się ;-(
cześć mnie także tyka ten problem ;( okropność moja kosmetyczka mówi że to za sprawa płytko umiejscowionych podskórnie naczyń krwionośnych i nalezy ją jedynie starannie pielęgnować Z zabiegów miałam jedynie wykonywane laserowo zamykanie naczyń ale i tak nie ma rezultatu
Jak cos będzie wiadome na ten temat prosze równiez o info
hej , na temat IPL jest troszkę w internecie ale cziaąłm zasiegnąć porady kogoś kto ją wykonał. ale w najblizszym czasie napewno wybiorę sie do kosmetyczki i zapytam o co chodzi z tym zabiegiem IPL ;-)
Na necie pisałą jedna dziewczyna ze to robiła i świetna sprawa na tego naszego buraczka ;-). jakby to była prawda dała bym wszelkie pieniądze zeby się go pozbyć ;-)