Kochani ...czy wie ktoś z Was gdzie mozna kupić takie zelazko z termostatem PREDOM DEZAMET bądż jakieś inne podobne ,które nie ma otworów w stopie. Bardzo mi potrzebne ,a niestety nie ma ich w sklepie.To przysłowiowa staroć z PRL-u .ale jest mi przydatne w mojej pracy ,trudno mi bez niego się obejść niestety ;-))) A może ma ktoś u siebie na strychu taki wytwór dawnych lat? Fotografie pochodzą ze strony inernetowej legendy PRL-u
Będą wdzięczna za pomoc i każdą wskazówkę Z góry dziękuję :-))
Lajan dziękuję Ci bardzo :-) pycholek dla Ciebie ...cmok Irenko...czyżby to były grożby hihihi wiesz ze to karalne .....gdybym wiedziała moja droga ze będę potrzebować , to nie tylko byś wysłała...Ty piorunico jedna byś je przywiozła jak byłas u mnie w sierpniu .. ...
Kryśka, dopieruchno Predoma wywaliłam przy przeprowadzce! Co prawda był nieco nowoczesniejszy, i na chodzie ale bym Ci małpo oddała! jesze opłaciłabym przesyłkę! Nie lubię Cię ;-)
Kochani ...czy wie ktoś z Was gdzie mozna kupić takie zelazko z termostatem PREDOM DEZAMET bądż jakieś inne podobne ,które nie ma otworów w stopie.

Bardzo mi potrzebne ,a niestety nie ma ich w sklepie.To przysłowiowa staroć z PRL-u .ale jest mi przydatne w mojej pracy ,trudno mi bez niego się obejść niestety ;-)))
A może ma ktoś u siebie na strychu taki wytwór dawnych lat?
Fotografie pochodzą ze strony inernetowej legendy PRL-u
Będą wdzięczna za pomoc i każdą wskazówkę
Z góry dziękuję :-))
Może takie?
http://allegro.pl/zelazko-z-termostatem-1000w-i1308206129.html
Krysia, mam takie na zbyciu.
Lajan dziękuję Ci bardzo :-) pycholek dla Ciebie ...cmok
.....gdybym wiedziała moja droga ze będę potrzebować , to nie tylko byś wysłała...Ty piorunico jedna byś je przywiozła jak byłas u mnie w sierpniu ..
...
Irenko...czyżby to były grożby hihihi wiesz ze to karalne
Bym przywiozła, jak nic. Teraz rozumiesz latem TY z kierowcą na parapetówę! Kupiłam mieszkanie!
Nooooooooooooooo i ja się muszę tu dowiadywać o tym ....mimo póżnej pory babo jedna dzwonię by Cię udusić !!!!!!!!!!!!!!
Kryśka, dopieruchno Predoma wywaliłam przy przeprowadzce! Co prawda był nieco nowoczesniejszy, i na chodzie ale bym Ci małpo oddała! jesze opłaciłabym przesyłkę! Nie lubię Cię ;-)
...lubisz ...lubisz
Jasne! CMOK!!!!