bardzo Wam dziekuje za pomoc w ankiecie dotyczącej gminy władysławowo, jednak jeszcze kilka ankiet mi brakuje :( czy mogę prosić jeszcze raz o pomoc? poniżej zamieszczam ankiete. odpowiedzi przesyłajcie prosze na priv:)oczywiście dla chętnych :)
ATRAKCYJNOŚĆ TURYSTYCZNA GMINY WŁADYSŁAWOWO ANKIETA
Szanowni Państwo! Poniższa ankieta jest częścią badań dotyczących atrakcyjności turystycznej gminy Władysławowo wśród turystów odwiedzających to miejsce. Zwracam się do Państwa z prośbą o wypełnienie poniższej ankiety. Jednocześnie informuję, iż ankieta jest anonimowa a jej wyniki posłużą jedynie do napisania pracy naukowej. Dla przypomnienia pragnę dodać, że w skład gminy Władysławowo wchodzą następujące miejscowości: Chałupy, Chłapowo, Karwia, Jastrzębia Góra, Rozewie, Tupadły oraz Władysławowo.
Z góry serdecznie dziękuje za pomoc i udział w ankiecie.
1. Czy zdaniem Pana/i gmina Władysławowo jest atrakcyjna turystycznie? Tak Nie Nie mam zdania 2. Który z kurortów nadmorskich wg Pana/i jest bardziej atrakcyjny turystycznie? Hel Jastarnia Łeba Kołobrzeg Międzyzdroje Ustka Świnoujście Darłowo Rewal Inne:....................................................................... 3. Proszę wskazać miejsca, które Pana/i zdaniem są największa atrakcją miasta:.......................................................................................................................................... 4. Proszę wskazać miejsca, które wg Pana/i są najmniej atrakcyjnie turystycznie: ....................................................................................................................................................... 5. Które obiekty, zabytki są zdaniem Pana/i powszechnie kojarzone z gminą Władysławowo:................................................................................................................................................................................................................................................................................. 6. Jakie są Pana/i preferowane formy spędzania wolnego czasu w gminie Władysławowo? Wypoczynek na plaży Czynny wypoczynek (np. spacery, jazda na rowerze itd.) Imprezy kulturalno-rozrywkowe Restauracje, puby, kawiarnie Bierny wypoczynek w domu Inne:......................................................................................... 7. Z jakich form turystyki/wypoczynku korzysta Pan/i najczęściej? Spacery (ulubione miejsce?)...................................................................... Rower (ulubiona trasa?) .................................................................................. Kajak, jacht Uprawianie sportu Inne...................................................................................................................... 8. Jak ocenia Pan/i ofertę rekreacyjno - turystyczną gminy Władysławowo? Atrakcyjna Zadowalająca Niedostateczna Nie mam zdania 9. Proszę powiedzie co Panu/i najbardziej przeszkadza w wypoczynku na terenie gminy Władysławowo?........................................................................................................................................................................................................................................................ 10. Która z plaż leżących na terenie gminy jest według Pana/i najatrakcyjniejsza? Chałupy Chłapowo Karwia Jastrzębia Góra Władysławowo 11. Proszę określić w skali od 1 do 5 wybraną przez Pana/ią plażę według następujących czynników: Bezpieczeństwo.......... Czystość....................... 12. Czy korzysta Pan/i z atrakcji turystycznych okolic gminy? Tak Nie Jeżeli tak, to gdzie najchętniej Pan/i jedzie: Półwysep Helski Gdańsk Gdynia Sopot Łeba Malbork 13. Czy gmina Władysławowo jest zdaniem Pana/i atrakcyjna poza głównym letnim sezonem turystycznym? Tak Nie Trudno powiedzieć 14. Czy czuje się Pan/i bezpiecznie na terenie gminy Władysławowo? Tak Nie Nie mam zdania 15. Czy formy promocji gminy jako miejsca atrakcyjnego turystycznie są zdaniem Pana/i wystarczające? Tak Nie Trudno powiedzieć
co prawda - nie odpowiem na ankietę, bo nie widziałam zbyt wiele polskich nadmorskich kurortów, ale polecam Ci wrzucić tę ankietę na stronę ankietka.pl .Wstawianie ankiet jest bodajże bezpłatne a łatwiej i szybciej się odpowiada, na pewno będziesz miała więcej wypełnionych ankiet :). Nie jest to spam ani darmowa reklama, chcę po prostu pomóc potrzebującej forumowiczce, a sama skorzystałam z tej strony, kiedy potrzebowałam wyników ankiety.
Saro, a czy nie lepsze, na dodatek z wiekszym procentem wiarygodnosci, byloby robienie ankiety na miejscu?
Wyobrazam sobie, ze chodzi o zakonczenie piecioletniego cyklu studiow (master II), ja naprawde nie deprecjonuje
Twojego przyszlego dyplomu, ale czy Ty sama wierzysz w wartosc tak przypadkowych opinii? Sama ankieta zaklada, ze
wypelniajacy jest obeznany z Wladyslawowem na codzien, nie wiadomo czy chodzi o letnikow (ani pol pytania: kiedy, jak czesto pobyt), czy o okazjonalnych trzydniowych bywalcow. Zastanawialam sie w koncu, jakie wnioski mozesz wyciagnac
z tak postawionych pytan.
Na przyklad ktos kto jezdzil do Wladyslawowa dwadziescia lat pod rzad, a od pieciu zmienil kierunek powinien
sie wypowiadac? Nie napisalas najwazniejszego punktu: jakie kryteria ma spelniac "ankietowany", bez czego jakakolwiek
ankieta jest troche bez sensu.
Myślę, że to forum nie jest miejscem na załatwianie podobnych spraw. Nie podoba mi się takie załatwianie "prywaty". Niedawno bardzo mnie krytykowałaś o moje wypowiedzi a zobacz jak sama traktujesz to forum. Bahus
Bahusie - ale forum jest po to, aby załatwiać prywatne sprawy. Po to dzielimy sie swoimi problemami, żeby ktoś nam pomógł - jeżeli będzie umiał, a my oczekujemy takiej pomocy z wirtualnego świata.
Inna sprawa, że taka ankieta tutaj nie zyska żadnego (a przynajmniej minimalny) oddźwięku - powinna być wykonywana ewentualnie za pośrednictwem portali turystycznych czy biur podróży - bo tam będą w miarę wiarygodne odpowiedzi.
Witam Was serdecznie,
bardzo Wam dziekuje za pomoc w ankiecie dotyczącej gminy władysławowo, jednak jeszcze kilka ankiet mi brakuje :(
czy mogę prosić jeszcze raz o pomoc?
poniżej zamieszczam ankiete. odpowiedzi przesyłajcie prosze na priv:)oczywiście dla chętnych :)
ANKIETA
Szanowni Państwo!
Poniższa ankieta jest częścią badań dotyczących atrakcyjności turystycznej gminy Władysławowo wśród turystów odwiedzających to miejsce.
Zwracam się do Państwa z prośbą o wypełnienie poniższej ankiety.
Jednocześnie informuję, iż ankieta jest anonimowa a jej wyniki posłużą jedynie do napisania pracy naukowej.
Dla przypomnienia pragnę dodać, że w skład gminy Władysławowo wchodzą następujące miejscowości: Chałupy, Chłapowo, Karwia, Jastrzębia Góra, Rozewie, Tupadły oraz Władysławowo.
Z góry serdecznie dziękuje za pomoc i udział w ankiecie.
1. Czy zdaniem Pana/i gmina Władysławowo jest atrakcyjna turystycznie?
Tak
Nie
Nie mam zdania
2. Który z kurortów nadmorskich wg Pana/i jest bardziej atrakcyjny turystycznie?
Hel
Jastarnia
Łeba
Kołobrzeg
Międzyzdroje
Ustka
Świnoujście
Darłowo
Rewal
Inne:.......................................................................
3. Proszę wskazać miejsca, które Pana/i zdaniem są największa atrakcją miasta:..........................................................................................................................................
4. Proszę wskazać miejsca, które wg Pana/i są najmniej atrakcyjnie turystycznie: .......................................................................................................................................................
5. Które obiekty, zabytki są zdaniem Pana/i powszechnie kojarzone z gminą Władysławowo:.................................................................................................................................................................................................................................................................................
6. Jakie są Pana/i preferowane formy spędzania wolnego czasu w gminie Władysławowo?
Wypoczynek na plaży
Czynny wypoczynek (np. spacery, jazda na rowerze itd.)
Imprezy kulturalno-rozrywkowe
Restauracje, puby, kawiarnie
Bierny wypoczynek w domu
Inne:.........................................................................................
7. Z jakich form turystyki/wypoczynku korzysta Pan/i najczęściej?
Spacery (ulubione miejsce?)......................................................................
Rower (ulubiona trasa?) ..................................................................................
Kajak, jacht
Uprawianie sportu
Inne......................................................................................................................
8. Jak ocenia Pan/i ofertę rekreacyjno - turystyczną gminy Władysławowo?
Atrakcyjna
Zadowalająca
Niedostateczna
Nie mam zdania
9. Proszę powiedzie co Panu/i najbardziej przeszkadza w wypoczynku na terenie gminy Władysławowo?........................................................................................................................................................................................................................................................
10. Która z plaż leżących na terenie gminy jest według Pana/i najatrakcyjniejsza?
Chałupy
Chłapowo
Karwia
Jastrzębia Góra
Władysławowo
11. Proszę określić w skali od 1 do 5 wybraną przez Pana/ią plażę według następujących czynników:
Bezpieczeństwo..........
Czystość.......................
12. Czy korzysta Pan/i z atrakcji turystycznych okolic gminy?
Tak
Nie
Jeżeli tak, to gdzie najchętniej Pan/i jedzie:
Półwysep Helski
Gdańsk
Gdynia
Sopot
Łeba
Malbork
13. Czy gmina Władysławowo jest zdaniem Pana/i atrakcyjna poza głównym letnim sezonem turystycznym?
Tak
Nie
Trudno powiedzieć
14. Czy czuje się Pan/i bezpiecznie na terenie gminy Władysławowo?
Tak
Nie
Nie mam zdania
15. Czy formy promocji gminy jako miejsca atrakcyjnego turystycznie są zdaniem Pana/i wystarczające?
Tak
Nie
Trudno powiedzieć
Metryczka
16. Płeć:
K
M
17. Wiek:
15-25
26-25
36-45
46-55
Powyżej 55
18. Wykształcenie:
Podstawowe
Policealne
zawodowe
średnie
wyższe
co prawda - nie odpowiem na ankietę, bo nie widziałam zbyt wiele polskich nadmorskich kurortów, ale polecam Ci wrzucić tę ankietę na stronę ankietka.pl .Wstawianie ankiet jest bodajże bezpłatne a łatwiej i szybciej się odpowiada, na pewno będziesz miała więcej wypełnionych ankiet :).
Nie jest to spam ani darmowa reklama, chcę po prostu pomóc potrzebującej forumowiczce, a sama skorzystałam z tej strony, kiedy potrzebowałam wyników ankiety.
Saro, a czy nie lepsze, na dodatek z wiekszym procentem wiarygodnosci, byloby robienie ankiety na miejscu? Wyobrazam sobie, ze chodzi o zakonczenie piecioletniego cyklu studiow (master II), ja naprawde nie deprecjonuje Twojego przyszlego dyplomu, ale czy Ty sama wierzysz w wartosc tak przypadkowych opinii? Sama ankieta zaklada, ze wypelniajacy jest obeznany z Wladyslawowem na codzien, nie wiadomo czy chodzi o letnikow (ani pol pytania: kiedy, jak czesto pobyt), czy o okazjonalnych trzydniowych bywalcow. Zastanawialam sie w koncu, jakie wnioski mozesz wyciagnac z tak postawionych pytan. Na przyklad ktos kto jezdzil do Wladyslawowa dwadziescia lat pod rzad, a od pieciu zmienil kierunek powinien sie wypowiadac? Nie napisalas najwazniejszego punktu: jakie kryteria ma spelniac "ankietowany", bez czego jakakolwiek ankieta jest troche bez sensu.
Myślę, że to forum nie jest miejscem na załatwianie podobnych spraw. Nie podoba mi się takie załatwianie "prywaty". Niedawno bardzo mnie krytykowałaś o moje wypowiedzi a zobacz jak sama traktujesz to forum.
Bahus
Bahusie - ale forum jest po to, aby załatwiać prywatne sprawy. Po to dzielimy sie swoimi problemami, żeby ktoś nam pomógł - jeżeli będzie umiał, a my oczekujemy takiej pomocy z wirtualnego świata.
Inna sprawa, że taka ankieta tutaj nie zyska żadnego (a przynajmniej minimalny) oddźwięku - powinna być wykonywana ewentualnie za pośrednictwem portali turystycznych czy biur podróży - bo tam będą w miarę wiarygodne odpowiedzi.