Forum

Rozmowy wolne i frywolne

ponowna prośba o pomoc w ankiecie do mgr'a

• Autor: stokrotkax86 Data: 2010-11-14 12:57:49

Witam Was serdecznie,

bardzo Wam dziekuje za pomoc w ankiecie dotyczącej gminy władysławowo, jednak jeszcze kilka ankiet mi brakuje :(
    czy mogę prosić jeszcze raz o pomoc?
    poniżej zamieszczam ankiete. odpowiedzi przesyłajcie prosze na priv:)oczywiście dla chętnych :)

ATRAKCYJNOŚĆ TURYSTYCZNA GMINY WŁADYSŁAWOWO
    ANKIETA

Szanowni Państwo!
    Poniższa ankieta jest częścią badań dotyczących atrakcyjności turystycznej gminy Władysławowo wśród turystów odwiedzających to miejsce.
    Zwracam się do Państwa z prośbą o wypełnienie poniższej ankiety.
    Jednocześnie informuję, iż ankieta jest anonimowa a jej wyniki posłużą jedynie do napisania pracy naukowej.
    Dla przypomnienia pragnę dodać, że w skład gminy Władysławowo wchodzą następujące miejscowości: Chałupy, Chłapowo, Karwia, Jastrzębia Góra, Rozewie, Tupadły oraz Władysławowo.

Z góry serdecznie dziękuje za pomoc i udział w ankiecie.

1. Czy zdaniem Pana/i gmina Władysławowo jest atrakcyjna turystycznie?
     Tak
     Nie
     Nie mam zdania
    2. Który z kurortów nadmorskich wg Pana/i jest bardziej atrakcyjny turystycznie?
     Hel
     Jastarnia
     Łeba
     Kołobrzeg
     Międzyzdroje
     Ustka
     Świnoujście
     Darłowo
     Rewal
     Inne:.......................................................................
    3. Proszę wskazać miejsca, które Pana/i zdaniem są największa atrakcją miasta:..........................................................................................................................................
    4. Proszę wskazać miejsca, które wg Pana/i są najmniej atrakcyjnie turystycznie: .......................................................................................................................................................
    5. Które obiekty, zabytki są zdaniem Pana/i powszechnie kojarzone z gminą Władysławowo:.................................................................................................................................................................................................................................................................................
    6. Jakie są Pana/i preferowane formy spędzania wolnego czasu w gminie Władysławowo?
     Wypoczynek na plaży
     Czynny wypoczynek (np. spacery, jazda na rowerze itd.)
     Imprezy kulturalno-rozrywkowe
     Restauracje, puby, kawiarnie
     Bierny wypoczynek w domu
     Inne:.........................................................................................
    7. Z jakich form turystyki/wypoczynku korzysta Pan/i najczęściej?
     Spacery (ulubione miejsce?)......................................................................
     Rower (ulubiona trasa?) ..................................................................................
     Kajak, jacht
     Uprawianie sportu
     Inne......................................................................................................................
    8. Jak ocenia Pan/i ofertę rekreacyjno - turystyczną gminy Władysławowo?
     Atrakcyjna
     Zadowalająca
     Niedostateczna
     Nie mam zdania
    9. Proszę powiedzie co Panu/i najbardziej przeszkadza w wypoczynku na terenie gminy Władysławowo?........................................................................................................................................................................................................................................................
    10. Która z plaż leżących na terenie gminy jest według Pana/i najatrakcyjniejsza?
     Chałupy
     Chłapowo
     Karwia
     Jastrzębia Góra
     Władysławowo
    11. Proszę określić w skali od 1 do 5 wybraną przez Pana/ią plażę według następujących czynników:
     Bezpieczeństwo..........
     Czystość.......................
    12. Czy korzysta Pan/i z atrakcji turystycznych okolic gminy?
     Tak
     Nie
    Jeżeli tak, to gdzie najchętniej Pan/i jedzie:
     Półwysep Helski
     Gdańsk
     Gdynia
     Sopot
     Łeba
     Malbork
    13. Czy gmina Władysławowo jest zdaniem Pana/i atrakcyjna poza głównym letnim sezonem turystycznym?
     Tak
     Nie
     Trudno powiedzieć
    14. Czy czuje się Pan/i bezpiecznie na terenie gminy Władysławowo?
     Tak
     Nie
     Nie mam zdania
    15. Czy formy promocji gminy jako miejsca atrakcyjnego turystycznie są zdaniem Pana/i wystarczające?
     Tak
     Nie
     Trudno powiedzieć

Metryczka

16. Płeć:
     K
     M
    17. Wiek:
     15-25
     26-25
     36-45
     46-55
     Powyżej 55
    18. Wykształcenie:
     Podstawowe
     Policealne
     zawodowe
     średnie
     wyższe

• Autor: monique21 Data: 2010-11-14 21:31:00

co prawda - nie odpowiem na ankietę, bo nie widziałam zbyt wiele polskich nadmorskich kurortów, ale polecam Ci wrzucić tę ankietę na stronę ankietka.pl .Wstawianie ankiet jest bodajże bezpłatne a łatwiej i szybciej się odpowiada, na pewno będziesz miała więcej wypełnionych ankiet :).
    Nie jest to spam ani darmowa reklama, chcę po prostu pomóc potrzebującej forumowiczce, a sama skorzystałam z tej strony, kiedy potrzebowałam wyników ankiety.

• Autor: wita Data: 2010-11-14 23:24:16

Saro, a czy nie lepsze, na dodatek z wiekszym procentem wiarygodnosci, byloby robienie ankiety na miejscu? Wyobrazam sobie, ze chodzi o zakonczenie piecioletniego cyklu studiow (master II), ja naprawde nie deprecjonuje Twojego przyszlego dyplomu, ale czy Ty sama wierzysz w wartosc tak przypadkowych opinii? Sama ankieta zaklada, ze wypelniajacy jest obeznany z Wladyslawowem na codzien, nie wiadomo czy chodzi o letnikow (ani pol pytania: kiedy, jak czesto pobyt), czy o okazjonalnych trzydniowych bywalcow. Zastanawialam sie w koncu, jakie wnioski mozesz wyciagnac z tak postawionych pytan. Na przyklad ktos kto jezdzil do Wladyslawowa dwadziescia lat pod rzad, a od pieciu zmienil kierunek powinien sie wypowiadac? Nie napisalas najwazniejszego punktu: jakie kryteria ma spelniac "ankietowany", bez czego jakakolwiek ankieta jest troche bez sensu.

• Autor: bahus Data: 2010-11-15 09:47:03

Myślę, że to forum nie jest miejscem na załatwianie podobnych spraw. Nie podoba mi się takie załatwianie "prywaty". Niedawno bardzo mnie krytykowałaś o moje wypowiedzi a zobacz jak sama traktujesz to forum.
    Bahus

• Autor: ekkore Data: 2010-11-15 10:25:26

Bahusie - ale forum jest po to, aby załatwiać prywatne sprawy. Po to dzielimy sie swoimi problemami, żeby ktoś nam pomógł - jeżeli będzie umiał, a my oczekujemy takiej pomocy z wirtualnego świata.

Inna sprawa, że taka ankieta tutaj nie zyska żadnego (a przynajmniej minimalny) oddźwięku - powinna być wykonywana ewentualnie za pośrednictwem portali turystycznych czy biur podróży - bo tam będą w miarę wiarygodne odpowiedzi.

Przejdź do pełnej wersji serwisu