Forum

Pomysł czy Problem?

Jak wkleic zdjecie potrawy???Pomozcie

• Autor: Jagoda369 Data: 2010-11-16 12:09:41

j/w
    Napiszcie mi krok po kroku bo jeste noga z informatyki.

Z gory dziekuje :)

• Autor: balbisia19 Data: 2010-11-16 12:22:10

Zapisujesz zdjęcie np. na pulpicie. Klikasz na bibliotekę obrazów ( taki znaczek jak kartka pocztowa w pierwszym rzedzie z góry, ostatni po prawej ), Po otwarciu robisz plik przeglądaj, tam wybierasz to zdjęcie które zapisałaś. Klikasz otwórz. Wpisujesz tytuł zdjęcia, robisz dodaj. Potem podświetlasz ten tytuł na liście obrazów , klikasz wstaw i gotowe :))
    Ło matko, mam nadzieję że bedziesz wiedziała o co chodzi :)

• Autor: Jagoda369 Data: 2010-11-16 12:24:22

dziekuje Ci balbisia 19 ale wlasnie przed chwila sama na to wpadlam. :)

dzieki

• Autor: balbisia19 Data: 2010-11-16 12:25:56

• Autor: monilen Data: 2010-11-16 12:25:14

Użytkownik Jagoda369 napisał w wiadomości:

> j/w Napiszcie mi krok po kroku bo jeste noga z informatyki. Z gory dziekuje :)

1.Kliknij taki znaczek koło buźki, nazywa się biblioteka obrazów.

2.Wpisz nazwę obrazu.

3.Poniżej jest plik i obok wyborze, kliknij na wybierz i pojawi ci się okno z miejscami na twoim komp(jeśli masz na pulpicie to zaznacz pulpit i poszukaj na nim folderu lub zdjęcia).Jak już znajdziesz zdjęcie to kliknij na otwórz( w prawym dolnym rogu)wtedy wczyta się zdjęcie, a ty teraz kliknij na dodaj( w bibliotece obrazów). Wczyta się zdjęcie do tej biblioteki, masz podgląd i jeśli to to zdjęcie, które chciałaś wstawić(można się pomylić w wyborze np)to wtedy potwierdź klikając wstaw i wstawi się zdjęcie.

Mam nadzieje,ze w miarę jasno wytłumaczyłam.

Powodzenia.

• Autor: mint Data: 2010-11-16 17:36:11

Tutaj jest tutorial opracowany przez Bodka http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=298625&post=298625 , czasami wystarczy tylko wykorzystac pozycje szukaj, Pozdrawiam.

Przejdź do pełnej wersji serwisu