Mnie też wk.....ją te reklamy zwłaszcza,że niektórych nie można zamknąć.Mam poinstalowane różne gadźety na kompi,ale widać za słabe.Jednak administrator strony mógłby trochę to ukrócić.Często wyłączam się bo jestem zmęczona ciągłym zamykaniem reklam.
Temat był wałkowany wielokrotnie, jeśli administrator "ukróci reklamy", czyli nie wyrazi zgody na ich publikację na stronie, lub wszyscy powłączają sobie programy blokujące reklamy, będziecie mogli przenieść się na inny portal, bo jakoś nie podejrzewam, że znajdzie się tylu chętnych, aby pokryć koszt utrzymania tak dużego portalu.
Jak używasz Firefox'a to zainstaluj dodatek "NoScript" - i po kłopocie Jeśli używasz Operę bądź "jedynie słuszną" wyszukiwarkę IE - to niestety nie wiem jak Ci pomóc....
Faktycznie- portle poniekąd utrzymują się z reklam, ale w tym sensie, że reklamodawcy śledzą ilosć wejść na portal i stąd wartość niektórych portali,a także działalność zaczepna m. inn na forach,(myślę jednak ,ze to nie u nas) aby generować konflikty, które napędzają ilość wejść. Wtedy wartość cen reklam rośnie i zarobki portalu takoż. Wartość "naszego" portalu generuje jednak przede wszystkim ilość przepisów zamieszczanych przez użytkowników. Mysle więc, że z szacunku dla nas można by choć trochę przystopować choćby z pop-upami, bo są one wyjątkowo (przepraszam za kolokwializm)-"upierdliwe".Reklamy muszą być, ale czy aż tak nieznośne?.... Szanujmy się nawzajem : i my moderatorów, którzy umieszczaja reklamy, a oni nas- nie dokuczając sobie nawzajem. Wtedy na pewno nikt nie będzie blokował reklam. Myślę,że lepiej popracować nad blokiem reklamowym w obwolucie strony, bo niektóre po prostu się nie otwierają.Poza tym grasują tu ewidentnie przedstawiciele tzw marketingu szeptanego.Przykład- pewna firma rybna, czy majonezowa.
Szanujmy się nawzajem : i my moderatorów, którzy umieszczają reklamy, a oni nas- nie dokuczając sobie nawzajem. Wtedy na pewno nikt nie będzie blokował reklam.
Powiedz mi od kiedy to moderator zamieszcza reklamę na stronie WŻ?! Skąd takie przypuszczenia? Chyba zaczynasz przesadzać. W ten sposób rozsiewasz nieprawdziwe informacje, które nikomu nie służą, a już na pewno nie nam moderatorom. Oskarżasz nas o coś co nie ma miejsca. Proszę byś się najpierw dowiedziała o tym jak to wygląda, a nie wypisywała co Ci przysłowiowa "ślina na język przyniesie".
Więcej informacji o zamieszczaniu reklam na WŻ uzyskasz od administratorów strony czyli Wkn i Pampasa.
O próbach uprawiania darmowego pijaru oraz reklamy szeptanej proszę nas poinformować...
Reklam jest stanowczo za duzo. Nie da się już korzystać z tej strony. Nic nie widać. Niektórych nie da sie nawet zamknąć co utrudnia przeczytanie przepisów i uniemożliwia korzystanie ze strony!!
Widocznie rzadko bywasz na stronie. Zawsze tak jest, że najwięcej reklam wyświetla się osobom, które bywają nieczęsto. Ja mam takie samo wrażenie, gdy zaglądam na inne strony - wydaje mi się, że tam lata 5 razy więcej reklam niż tutaj.
Ja owszem nie bywalam jakis czas ,ale reklama przy kazdej zmianie strony ,do tego cos co spada z gory i zaslania mi wszystko co czytam to jest lekko denerwujace ,lubie te strone i tylko to powstrzymuje mnie od wylaczenia .
A moze byscie tak przestali na wszystko narzekac to na spadajace reklamy to na zaslaniajace. idzie je pozamykac , szkoda ze nie przyszlo wam do glow ze to wlasnie reklamy utrzymuja w pewien sposob ten portal. Cieszcie sie zyciem a nie tylko marudzenie , bo wlasnie to juz robi sie przygnebiajace , a nie te reklamy
jak zlikwidowac ta reklame,
Nie wiem bo jej nie mam.
U mnie też jej nie ma.
U mnie pomaga odświeżenie strony :)
Nie mam tej reklamy. Mam zainstalowany Privoxy, który skutecznie blokuje wszystkie wyskakujące nagle okienka z reklamami.
Mnie też wk.....ją te reklamy zwłaszcza,że niektórych nie można zamknąć.Mam poinstalowane różne gadźety na kompi,ale widać za słabe.Jednak administrator strony mógłby trochę to ukrócić.Często wyłączam się bo jestem zmęczona ciągłym zamykaniem reklam.
Temat był wałkowany wielokrotnie, jeśli administrator "ukróci reklamy", czyli nie wyrazi zgody na ich publikację na stronie, lub wszyscy powłączają sobie programy blokujące reklamy, będziecie mogli przenieść się na inny portal, bo jakoś nie podejrzewam, że znajdzie się tylu chętnych, aby pokryć koszt utrzymania tak dużego portalu.
Jak używasz Firefox'a to zainstaluj dodatek "NoScript" - i po kłopocie
Jeśli używasz Operę bądź "jedynie słuszną" wyszukiwarkę IE - to niestety nie wiem jak Ci pomóc....
Faktycznie- portle poniekąd utrzymują się z reklam, ale w tym sensie, że reklamodawcy śledzą ilosć wejść na portal i stąd wartość niektórych portali,a także działalność zaczepna m. inn na forach,(myślę jednak ,ze to nie u nas) aby generować konflikty, które napędzają ilość wejść. Wtedy wartość cen reklam rośnie i zarobki portalu takoż.
Wartość "naszego" portalu generuje jednak przede wszystkim ilość przepisów zamieszczanych przez użytkowników. Mysle więc, że z szacunku dla nas można by choć trochę przystopować choćby z pop-upami, bo są one wyjątkowo (przepraszam za kolokwializm)-"upierdliwe".Reklamy muszą być, ale czy aż tak nieznośne?....
Szanujmy się nawzajem : i my moderatorów, którzy umieszczaja reklamy, a oni nas- nie dokuczając sobie nawzajem. Wtedy na pewno nikt nie będzie blokował reklam.
Myślę,że lepiej popracować nad blokiem reklamowym w obwolucie strony, bo niektóre po prostu się nie otwierają.Poza tym grasują tu ewidentnie przedstawiciele tzw marketingu szeptanego.Przykład- pewna firma rybna, czy majonezowa.
Napisałaś tak:
Szanujmy się nawzajem : i my moderatorów, którzy umieszczają reklamy, a oni nas- nie dokuczając sobie nawzajem. Wtedy na pewno nikt nie będzie blokował reklam.
Powiedz mi od kiedy to moderator zamieszcza reklamę na stronie WŻ?! Skąd takie przypuszczenia? Chyba zaczynasz przesadzać. W ten sposób rozsiewasz nieprawdziwe informacje, które nikomu nie służą, a już na pewno nie nam moderatorom. Oskarżasz nas o coś co nie ma miejsca. Proszę byś się najpierw dowiedziała o tym jak to wygląda, a nie wypisywała co Ci przysłowiowa "ślina na język przyniesie".
Więcej informacji o zamieszczaniu reklam na WŻ uzyskasz od administratorów strony czyli Wkn i Pampasa.
O próbach uprawiania darmowego pijaru oraz reklamy szeptanej proszę nas poinformować...
Ja mam zainstalowany Adblock Plus i nie drecza mnie zadne reklamy, a dreczyly mnie bardzo i spowalnialy komputer. Polecam
Reklam jest stanowczo za duzo. Nie da się już korzystać z tej strony. Nic nie widać. Niektórych nie da sie nawet zamknąć co utrudnia przeczytanie przepisów i uniemożliwia korzystanie ze strony!!
Widocznie rzadko bywasz na stronie. Zawsze tak jest, że najwięcej reklam wyświetla się osobom, które bywają nieczęsto. Ja mam takie samo wrażenie, gdy zaglądam na inne strony - wydaje mi się, że tam lata 5 razy więcej reklam niż tutaj.
Ja owszem nie bywalam jakis czas ,ale reklama przy kazdej zmianie strony ,do tego cos co spada z gory i zaslania mi wszystko co czytam to jest lekko denerwujace ,lubie te strone i tylko to powstrzymuje mnie od wylaczenia .
A moze byscie tak przestali na wszystko narzekac to na spadajace reklamy to na zaslaniajace. idzie je pozamykac , szkoda ze nie przyszlo wam do glow ze to wlasnie reklamy utrzymuja w pewien sposob ten portal. Cieszcie sie zyciem a nie tylko marudzenie , bo wlasnie to juz robi sie przygnebiajace , a nie te reklamy