Idiotów na świecie nie brakuje, niestety. Przyznam sie szczerze,że Napoleon dla mnie to był tylko jeden, choć napoleona tanecznego(figura w rock&roll i jife) do dzis umiem wykrecić)) A drzewa zyją na swój rosśinny sposób- i krzywdy im nie należy czynić.
Ta figura taneczna(napoleon) polega na skoku na biodro partnera. Z jednęj bądź drugiej strony, czasem nawet na obie strony na raz.Spina sie wtedy swoje biodra, wyrzut i ladowanie raz z jednej strony, raz z drugiej, a potem szybko na nogi i heja dalej tańczyć.Figur rock&roll'a jest mnóstwo-to tylko jedna z nich.
A dęby , zwl te najstarsze(niektóre jak dąb Lech Czech i Rus( w dąbrowie rogalińskiej), czy słynny Bartek) mają ok 1000lat!!Kto się na nie porywa to jest albo idiotą, albo celowo niszczy przyrode i przeszlość.
Witam!
Zbulwersowałam mnie dziś naspępująca wiadomość http://www.lasy.gov.pl/zakladki/aktualnosci/splonal-najgrubszy-polski-dab jak można coś takiego zrobić? Komu przeszkadzał ten dąb? Sprawcy na razie nie ujęto chociaż nadleśnictwo chce nagrodzić tego, kto pomoże w ustaleniu winnego.
Idiotów na świecie nie brakuje, niestety.
Przyznam sie szczerze,że Napoleon dla mnie to był tylko jeden, choć napoleona tanecznego(figura w rock&roll i jife) do dzis umiem wykrecić))
A drzewa zyją na swój rosśinny sposób- i krzywdy im nie należy czynić.
Ta figura taneczna(napoleon) polega na skoku na biodro partnera. Z jednęj bądź drugiej strony, czasem nawet na obie strony na raz.Spina sie wtedy swoje biodra, wyrzut i ladowanie raz z jednej strony, raz z drugiej, a potem szybko na nogi i heja dalej tańczyć.Figur rock&roll'a jest mnóstwo-to tylko jedna z nich.
A dęby , zwl te najstarsze(niektóre jak dąb Lech
Czech i Rus( w dąbrowie rogalińskiej), czy słynny Bartek) mają ok 1000lat!!Kto się na nie porywa to jest albo idiotą, albo celowo niszczy przyrode i przeszlość.
Mam nadzieję że złapią tego idiotę i odpowiednio ukarają:(
Ja też mam taką nadzieję,że złapią tego łotra i odpowiednio ukarają to odechce mu się takich głupich wyczynów.
Ukarać, to na pewno ukarzą jak znajdą winnego.Tylko drzewa już nie będzie.Szkoda.
No komu przeszkadzalo drzewo nie kumam
Dla mnie to czysty idityzm cos takiego zrobic!!