Pamiętacie jak prosilam Was o radę dotyczącą kupna, oto nasza Kiara - west, niedlugo skończy 3 miesiące. A najważniejsze, że dzięki pieskowi nasz syn zacząl przychodzić sam ze szkoly, żeby okiekować się Kiarą. pozdrawiam
Jedno uszko do góry, a drugie do dołu))Czarne slepka, mokry nosek i grube lapki!A ten ozorek, jak u pluszowego niedżwiadka.Wspaniała jest!tylko kapci pilnujcie)))
Pamiętacie jak prosilam Was o radę dotyczącą kupna, oto nasza Kiara - west, niedlugo skończy 3 miesiące. A najważniejsze, że dzięki pieskowi nasz syn zacząl przychodzić sam ze szkoly, żeby okiekować się Kiarą. pozdrawiam
Jaka śliczna;)) Podrap ją za uszkiem ode mnie;)
Jedno uszko do góry, a drugie do dołu))Czarne slepka, mokry nosek i grube lapki!A ten ozorek, jak u pluszowego niedżwiadka.Wspaniała jest!tylko kapci pilnujcie)))
Wlasnie nie mam żadnej pary kapci w komplecie.A teraz Kiara ma już oba uszka do góry. Oszaleliśmy na jej punkcie.
Śliczniutka jest, takie maleństwo, a potrafiła Waszego synka usamodzielnić :))
To wlaśnie mój usamodzielniony syn ze swoim pieskiem,a na I zdjęciu z siostrami ciotecznymi.
Czarne łapki na białym tle, kapitalne:)))
super chlopak ! a psinka jak pluszaczek
Śliczniutka jest :)) Ja już wiem co psina potrafi zrobić z człowiekiem ;)
Pozdrawiam
Sliczna psiunia i szczesliwe dziecko :)
sliczny piesek. Dobrze miec takiego malego przyjaciela, ktory uczy odpowiedzialnosci
Śliczny piesek, na pierwszym zdjęciu wygląda jak maskotka sztuczna:)
przepiekny. Gratulacje.Moje dzieciaki zazdroszcza
Wcale się nie dziwię, że chcesz się pochwalić. To taki słodziak.
Jest śliczny. :)))
sliczny piesek, az sama bym takiego chciala :)
Nie no cudne;) Moje psy są trochę większe od niej:) Śliczna jest;) Taka kulka do przytulania^^
Kiara jest rewelacyjna! gratuluję pieska
Prześliczny.
sliczna i slodka :))
Ale fajna.