....a w trakcie zaciętej dyskusji w potrzebie rozładowania złych emocji ... mozna nawet język pokazać ... :) Mobilizuje mnie to to wstawienia fotki .... :) Suuper podoba mi się .. jestem za !!!
przez chwilke w ogole mulilo poloczenie internetowe z WZ ale po chwili poszlo. A moja fotka byla juz wczesniej zmniejszona :)) Tylko ja pozostalam taka jaka jestem:))
To chyba najlepszy błąd programisty, jaki się trafił ostatnimi czasy na naszej stronie - widać, że faceci wolą patrzeć na nogi. Pampas, a chcesz wałkiem w łeb? :D
To chyba najlepszy błąd programisty, jaki się trafił ostatnimi czasy na naszej stronie - widać, że faceci wolą patrzeć na nogi. Pampas, a chcesz wałkiem w łeb? :D
Forum otrzymało nowy wydajniejszy silnik. Będzie chodziło znacznie szybciej, co powinno być widoczne szczególnie przy otwieraniu listy wątków.
Wyleciało sortowanie po niektórych kolumnach na liście wątków. Zostało tylko sortowanie po datach.
Pojawiła możliwość "przyklejania" wątków tak aby ważne rzeczy były zawsze na górze listy.
Pojawiły się awatarki.
Zmienił się nieco sposób prezentacji tekstu cytowanego.
Doszła możliwość edycji postów przez cały czas. W ciągu 10 minut można zmieniać treść posta, tak jak to było do tej pory. Później możemy zawsze zrobić dopisek.
Autor wątku może zmienić jego tytuł edytując pierwszy post.
Super. Brakowało mi tego. Nie sprawdzałam jeszcze jak działa
Coś jednak jest nie tak. Mam trochę dodane jako ciekawe. Oznaczone są na czerwono, bo kiedyś tylko taka możliwość była. Pokaż wszystkie wątki pokazuje ponad 400 stron. Pokaż czerwone nadal pokazuje ponad 400. Jednak jest tylko kilka, a potem pozostałe strony są puste.
Zastanawia mnie jedna sprawa. jak pisze na forum i dam wyślij. To czasem mignie mi jakiś czerwony napis. Internet mam tak dobry, że nie widzę co tam pisze. Możesz mi odpowiedzieć co tam pisze?
Nie powinno być żadnych czerownych napisów. Czy to pojawia się zawsze? Czy tylko przy nowym poście? Może tylko przy nowym wątku? A może tylko przy edycji istniejącego posta?
Witajcie :-))) Aż mi się pycholek uśmiechnął jak zobaczyłam nowinki na naszym żarełku. Podoba mi się ta zmiana :-))) Ale chyba muszę zaktualizować troszkę swój hmmmm "dzióbek" pozdrawiam
Niespodzianka fantastyczna ,teraz będzie i tutaj kolorowo. Coraz więcej zmian i za to wielkie DZIĘKI. Mam nadzieję że i moja sugestia co do "ulubionych" będzie wzięta pod uwagę.
Aby w ulubionych było okienko z funkcją " pokazuj tylko z notatkami". Bardzo by to uprościło poszukiwanie przepisu. Co z tego,że zrobię sobie notatkę skoro nie mogę i tak znależć potem przepisu z tą notatką. Mam nadzieję,że przydało by się to nie tylko mnie. Żle się podpięłłam . To miało być pod Pampasem ale już się nie da zmienić.
Na razie nie mam pomysłu na realizację, Konstrukcja bazy danych jest taka, że gdybym chciał te informacje wyciągać bezpośrednio, to zarżnąłby serwer. Może z czasem wymyślę jakiś sposób. W każdym razie nie skreślam pomysłu.
Mogło by się ukazywać w danych przy nazwie przepisu,że są notatki. Ale ja się nie znam na tym czy tak można.Pozdrawiam i dziękuję ,że masz to na uwadze.
W sekwencji ~/WZ/Czeslaw/moje/ulubione_przepisy/recipe_54345.html pod przepisem brak było opinii (dla mnie komentarz=opinia). Ale już są. Sorry za zamieszanie.
Właśnie doszła nowa opcja śledzenia wątków. Prosty mechanizm powiadamiania mailem o nowych wpisach.
Sposób działania: - Na liście wątków można oznaczyć sobie dowolne pozycję jako "obserwowane". Oczywiście można też "nie obserwowane". - Można pokazać tylko te oznaczone jako "obserwowane". - Powiadomienia są wysyłane przez automat co pięć minut. - Dla danego wątku powiadamianie jest wysyłane tylko raz, bez względu na ilość nowych wpisów (żeby nie bombardować skrzynki). Kolejne powiadomienia będą wysyłane dopiero po naszych odwiedzinach w danym wątku.
Właśnie weszłam na forum a tu taka miła niespodzianka :) Fajnie teraz sie czyta posty widząc nie tylko nick ale i osobę. :)
Też tak uwazam:)
Weselej !
Makusia fajnie wyglądasz:D
hahhaahaaaaaaaaaaaaa, właśnie zmieniam awatar
No makusiu, ja też sobie Ciebie troszkę inaczej wyobrażałam :)))))))))
Była moja sunia, teraz widac mnie;) A jak sobie mnie wyobrażałaś?
Pewnie nie przygląda się dokładnie i widzi tylko żółwia.
No dobra, okey :))) As ma rację, widzę Cię :))))
To właśnie mniej więcej tak jak za tą szybą :)))) Miła buźka i pogodne oczęta :)
Tylko przez tą zmianę wszystkie wątki oznaczyły mi się jako nieprzeczytane:( Musze je posprawdzać i poodznaczać.
Wstrzymaj się Pampas naprawia:)
OOooo!!! Jak slicznie :)
Kapitalnie:))
Mnie też sie bardzo podoba:) wielkie brawa dla Pampasa.
To i ja napiszę że bardzo fajnie zrobione, zobaczę jak moje dzieciaki z profilu się prezentują:))
Ciudowne:))
Makusia ja nie rozumiem pewnej rzeczy. Ty w profilu masz chyba żółwia, a tu wyświetla się pies. Jak to jest?
Tak mam żółwia, a za żółwiem jestem ja;) Myślę że Pampas dopracowuje jeszcze szczegóły.
skąd ten pies Ci wyskoczył?
Dopisano 10-11-22 9:17:04:
Już poprawione widzę.I od razu zrobiło się sympatycznie :))
No to teraz ja zrobię test - jestem na antybiotyku, więc nie wiadomo, kogo zobaczę, hihihi :)
łał Co Ci się stało:P
O matko!! to po antybiotyku tak sie wygląda??
Rere kum kum rech rech :D
Wkn, czekasz na księcia ??????:))))))
....a w trakcie zaciętej dyskusji w potrzebie rozładowania złych emocji ...
mozna nawet język pokazać ... :)
Mobilizuje mnie to to wstawienia fotki .... :)
Suuper podoba mi się .. jestem za !!!
a w trakcie zaciętej dyskusji w potrzebie rozładowania złych emocji ...
mozna nawet język pokazać ... :)
nie tak łatwo będzie, awatar jest odświeżany co 2 godz.
Czekamy więc na jakąś nieziemską fotkę...,a może jak najbardziej zwykłą :)
Tak czy inaczej nowy pomysł jest świetny ...
Ale fajnie:)
Trzeba będzie się przyzwyczaić, ale mi się podoba ta zmiana:)
a ja nie mam zdjęcia i co mi wyskoczy krogulec :P
Aguś całkiem ładny z Ciebie krogulec;)
i ja piszę z ciekawości aby zobaczyć czy mam taki sam avatar jak na innych forach ;)
edit: taki sam . Super teraz to wyglada. Czy w komentarzach do przepisów też należy się spodziewać takiego samego efektu ? Miło by było
Mi też się podoba super
Fajne :) tylko, że u mnie widać same ręce i nogi, widocznie twarz mam mało interesującą
hahaha
Jeżeli zdjęcia w profilu będzie miało proporcje 3:4, to program nic nie utnie przenosząc do awatara.
Czy to dlatego nie moglam sie polaczyc z WZ??
Nie mogłaś się połączyć bo zdjęcie miało złe proporcje? Czy jak?
Chyba nie rozumiem pytania.
Jakiś Ty szczupły tutaj....To Ty?
O ci to był, on
przez chwilke w ogole mulilo poloczenie internetowe z WZ ale po chwili poszlo. A moja fotka byla juz wczesniej zmniejszona :)) Tylko ja pozostalam taka jaka jestem:))
Była przerwa techniczna ;)
a ja jak wyglądam :)
hehe super i slodko :)
Pampas, a co Ty taki stary jesteś - przecież ten avatar to było jakieś sto kilo temu, hihihi. Ale ze mnie ropucha ;P
Dziękuję za informację. Zdjęcie zmieniłam, czy dobrze to sie dopiero okaże :)
hahaha. Wybacz mu. Albo lepiej zajmij się nim później w miły sposób by nie myślał tylko o nogach innych kobiet.
Właśnie. Teraz tandetne wałki robią.
To chyba najlepszy błąd programisty, jaki się trafił ostatnimi czasy na
naszej stronie - widać, że faceci wolą patrzeć na nogi. Pampas, a chcesz
wałkiem w łeb? :D
Super jest !!!
I jak tu Was nie kochać :))))
Ja swojego avatara wywaliłem mało czytelny w tym formacie...muszę wymiślić coś nowego
Ja swojego avatara wywaliłem mało czytelny w tym formacie...muszę
Hahaha wywaliłem a nadal jest :Dwymiślić coś nowego
:)
musisz odczekac 2 godzinki:)
Musimy dać wszystkim trochę czasu, żeby się przekonali, że jednak jesteś kobietą
Ja jeszcze napiszę parę słów o zmianach na forum.
- Forum otrzymało nowy wydajniejszy silnik. Będzie chodziło znacznie szybciej, co powinno być widoczne szczególnie przy otwieraniu listy wątków.
- Wyleciało sortowanie po niektórych kolumnach na liście wątków. Zostało tylko sortowanie po datach.
- Pojawiła możliwość "przyklejania" wątków tak aby ważne rzeczy były zawsze na górze listy.
- Pojawiły się awatarki.
- Zmienił się nieco sposób prezentacji tekstu cytowanego.
- Doszła możliwość edycji postów przez cały czas. W ciągu 10 minut można zmieniać treść posta, tak jak to było do tej pory. Później możemy zawsze zrobić dopisek.
- Autor wątku może zmienić jego tytuł edytując pierwszy post.
Więcej zmian już wkrótce.mnie się podoba i to bardzo :)
muszę się pod Ciebie podpiąć, po prostu muszę - żeby moja awatarowa ropuszka jeszcze śliczniej wyglądała pod Twoją blond pięknością :D
Wkn nawet nie masz pojęcia jak cieszę się z tych zmian. Idę spać z bananem na ustach :):):)
Dobrej nocki Wam życzę
Trochę to skomplikowane. Za późno bym to ogarnęła myślą. Prześpię się z tym.Powiem krótko: jest super.
Super!! Z niecierpliwą czekam na dalsze zmiany:)))
Podoba mi się :)
Dzięki wielkie :)
ooo. i chyba muszę avatarka zmienić.. bo jakoś blado wyglądam :P
:)) koniecznie:))
Ciekawe co jeszcze....już nie mogę się doczekać ;)
jak dobrze poszukasz to znajdziesz
Kolejna nowinka: możliwość oznaczania postów w trzech kolorach. Może komuś się przyda,
Zmieniłem też sposób ładowania wątku. Poprzednio nie wszystkim poprawnie się otwierała strona uniemożliwiając czytanie forum.
Super. Brakowało mi tego. Nie sprawdzałam jeszcze jak działa
Super sprawa, zaraz sobie pooznaczam na kolorowo;)) kapitalnie!
Tylko zastosuj jakiś klucz by wiedzieć co w której grupie masz mieć:)
Aniu...
"Legenda" musi byc:)))))
Mnie się równiez baaaardzo podoba :)))
Gratuluję, zmiany super a i strategia wspaniała
I dużo sybciej teraz pomyka ładowanie strony :)
Zastanawia mnie jedna sprawa. jak pisze na forum i dam wyślij. To czasem mignie mi jakiś czerwony napis. Internet mam tak dobry, że nie widzę co tam pisze. Możesz mi odpowiedzieć co tam pisze?
Nie powinno być żadnych czerownych napisów.
Czy to pojawia się zawsze? Czy tylko przy nowym poście? Może tylko przy nowym wątku? A może tylko przy edycji istniejącego posta?
Widzę to bardzo rzadko i tak krótko, że nie da się przeczytać. Jak przyuważę kiedy się to pojawia to wtedy napiszę. Teraz tego nie wiem.
Ale fajna stronka :)
Witajcie :-)))
Aż mi się pycholek uśmiechnął jak zobaczyłam nowinki na naszym żarełku.
Podoba mi się ta zmiana :-)))
Ale chyba muszę zaktualizować troszkę swój hmmmm "dzióbek"
pozdrawiam
Dzióbek śliczny, co chcesz od niego?
hmmm,niby nic...ale ja juz tak nie wyglądam :-)))))
Nie prawda! dzióbek ten sam, cały czas:))
Krysiu czekamy na Twoją młodszą odsłonę
Ale Cię miło widzieć! :D
Też wsadzę tutaj swój nos.
...ja tez.
Wspaniale wyglądasz
... zawdzieczam to tylko zdrowemu odzywianiu
.
.
Dziekuje za komplement
Niespodzianka fantastyczna ,teraz będzie i tutaj kolorowo.
Coraz więcej zmian i za to wielkie DZIĘKI. Mam nadzieję że i moja sugestia co do "ulubionych" będzie wzięta pod uwagę.
Jaka sugestia co do ulubionych?
Aby w ulubionych było okienko z funkcją " pokazuj tylko z notatkami".
Bardzo by to uprościło poszukiwanie przepisu. Co z tego,że zrobię sobie notatkę skoro nie mogę i tak znależć potem przepisu z tą notatką. Mam nadzieję,że przydało by się to nie tylko mnie.
Żle się podpięłłam . To miało być pod Pampasem ale już się nie da zmienić.
Na razie nie mam pomysłu na realizację, Konstrukcja bazy danych jest taka, że gdybym chciał te informacje wyciągać bezpośrednio, to zarżnąłby serwer. Może z czasem wymyślę jakiś sposób. W każdym razie nie skreślam pomysłu.
Mogło by się ukazywać w danych przy nazwie przepisu,że są notatki.
Ale ja się nie znam na tym czy tak można.Pozdrawiam i dziękuję ,że masz to na uwadze.
Tu nie chodzi o sposób prezentacji, tylko o hurtowe wyciągnięcie notatek dla całej listy przepisów z bazy.
Teraz już wiem wszystko gdzie pies pogrzebany. Dzięki.Pozdrawiam.
To jeszcze ja się przypomnę, przy okazji, o możliwości dodania autora przepisu do ulubionych:)
No to teraz będzie wiadomo z kim się dyskutuje, przeważnie.
Teraz chodzi jak burza! Super!! Wielkie dzięki !!
super !!!
W "Ulubionych" wcięło komentarze :-(( To tak na stałe, czy tymczasem?
Opisz to dokładniej, bo nie bardzo wiem o co biega. O ile się orientuję to ulubione nie mają komentarzy.
A ja jak otwieram przepis z moich ulubionych, to mam i opinie i komentarze widoczne.
Zawsze tak miałam, to już nie wiem o co chodzi
Ale nie działa mi szukanie zaawansowane. Pokazuje, że swerwer nie może znaleźć strony.
Masz rację. Nie działa wyszukiwarka zaawansowana.
Gratuluję świetnego pomysłu:)
W sekwencji ~/WZ/Czeslaw/moje/ulubione_przepisy/recipe_54345.html pod przepisem brak było opinii (dla mnie komentarz=opinia). Ale już są.
Sorry za zamieszanie.
Jeśli masz przepis w "ulubionych" a autor go ukrył lub usunął, to nie widzisz komentarzy tylko sam przepis.
Od kiedy tak jest?
Od kiedy, jest taka opcja, ze przepisy w ulubionych zostają pomimo ich usunięcia przez autora.
Nie zauważyłam ale wierzę.
Już mi wszystko działa i to bardzo szybko. Podoba mi się widoczny awatar.
Dopisano 10-11-22 16:08:23:
Sprawdzam jak się dodaje nową treść do istniejącej :)Super pieknie.Dziekuje
mnie też się bardzo podoba..ten pomysł...brawo...!!!
Mnie też się podoba.
Bardzo mi się podoba:)Dziekuję:)
Super pomysł trzeba wstawić swoje zdjęcie,
Ale fajnie się zrobiło, więcej takich zmian poproszę.
Pomysł świetny.
Ciąg dalszy zmian na forum.
Właśnie doszła nowa opcja śledzenia wątków. Prosty mechanizm powiadamiania mailem o nowych wpisach.
Sposób działania:
- Na liście wątków można oznaczyć sobie dowolne pozycję jako "obserwowane". Oczywiście można też "nie obserwowane".
- Można pokazać tylko te oznaczone jako "obserwowane".
- Powiadomienia są wysyłane przez automat co pięć minut.
- Dla danego wątku powiadamianie jest wysyłane tylko raz, bez względu na ilość nowych wpisów (żeby nie bombardować skrzynki). Kolejne powiadomienia będą wysyłane dopiero po naszych odwiedzinach w danym wątku.
Zapraszam do korzystania z nowej funkcjonalności.
Pampas - jesteś WIELKI ( wybacz wielkie literki).Dziekuję serdecznie.
Haha, dzięki Tobie przyszło do mnie pierwsze powiadomienie! :D
Widac "oko" obserwuje:) czekam na powiadomienie;))
Super sprawa:)
Rewelacja...dla mnie bardzo pożyteczna opcja,,,wielkie dzięki
Bahus
Kolejne powiadomienia będą
Bez wzgledu na to czy wejde normalnie czy z odnosnika w maila?wysyłane dopiero po naszych odwiedzinach w danym wątku.Zapraszam do
korzystania z nowej funkcjonalności.