Już wiem!! W lewym górnym roku, jest zielona miska, między kotem i psem, trzeba w nią kliknąc i niżej pojawia się mordka psa i pusta miska, i napis "KLIKNIJ", po kliknięciu pojawia sie napis, "zapraszamy na jutro" gotowe:)
Czeslaw, kliknelam na zielona miske (miedzy kotem, a psem), wyskoczyla ta sama strona, ale jakby w powiekszeniu, jest pies i pusta miska, a pod spodem na czerwono KLIKNIJ, gdy to zrobisz pokazuje sie pies z pelna miska jedzenia oraz "Dziekujemy, zapraszamy na jutro". Gdybys nie mial "Kliknij" najedz myszka na psa, wtedy sie pojawi ...
Klikam codziennie już przecież kilka dni. Nie ja sama bo widzę tutaj dużo wpisów . Na stronce wciąż po prawej stronie pisze ,że nakarmiono 0 psów. Jak to więc jest,nawet jednego psiunka nie nakarmiliśmy??? Klikam dobrze bo najpierw w zieloną górną miskę a gdy ukaże się w pyszczku pieska pusta miska to wtedy klikam w nią i zamienia się na pełną karmy. Jak to więc jest z tym karmieniem.
Ja na to wchodzę cały rok, i jeszcze na innych pare stron: Habitat fot humanity, pajacyk, okruszek, nakarm psa ze sherlokiem, wykikaj zywnosc- to sa moje strony, codziennie raz klikam:) Pozdrawiam.
Jasne, że można, a nawet trzeba kliknąć w psią miseczkę, podobnie jak na polskie serce czy pajacyka
Na tyle kliknięć, ile codziennie wykonujemy, jak przybędą te 3 dodatkowe, to moim zdaniem nikomu nic nie ubędzie, a im przybędzie
ale klikać trzeba na taki link http://www.pustamiska.pl/ (bez tego dodatku "index-3.php) ponieważ z tym dopiskiem w linku wyświetla się strona już po Twoim kliknięciu
Kochane Żarłoczki klikajcie ile się da :) http://www.pustamiska.pl/index-3.php
Kliknięte:)
Jeżeli pisze mi:Dziękujemy. Zapraszamy na jutro To pomogłam czy nie? Nigdzie nie widzę żadnej punktacji.
Nie. Najpierw trzeba kliknąć w http://www.pustamiska.pl a potem w miskę. Mi niestety odrzuca ...
Już wiem!!
W lewym górnym roku, jest zielona miska, między kotem i psem, trzeba w nią kliknąc i niżej pojawia się mordka psa i pusta miska, i napis "KLIKNIJ", po kliknięciu pojawia sie napis, "zapraszamy na jutro" gotowe:)
Okazuje się że oddałam głos po raz pierwszy;)
Jakoś dziwnie okrężna drogą udało mi się do tego dojść. Szkoda, że link jest do strony głównej a nie do miejsca kliknij.
A ja nie mogę kliknąć :( Ciągle się pojawia strona z podziękowaniem, a miski nie ma. Coś nie tak.
Miska jest w prawym górnym rogu, zielona.
A udało Ci się odpalić licznik?
Czeslaw,
kliknelam na zielona miske (miedzy kotem, a psem), wyskoczyla ta sama strona, ale jakby w powiekszeniu, jest pies i pusta miska, a pod spodem na czerwono KLIKNIJ, gdy to zrobisz pokazuje sie pies z pelna miska jedzenia oraz "Dziekujemy, zapraszamy na jutro".
Gdybys nie mial "Kliknij" najedz myszka na psa, wtedy sie pojawi ...
i ja tez :-)
i ja
Ja też kliknęłam:)
Kliknęłam :)
Też kliknęłam,jutro zrobię to samo!
Kliknięte.
klikniete
No to ja też :))
zrobione
super, że są takie akcje :)
Poszło:)
A mnie zaprosili dopiero na jutro:(
Samo wejście na stronkę, to "kliknięcie",chyba??
Samo wejście na stronkę, to "kliknięcie",chyba??
Makusiu trzeba kliknąć, samo wejscie nie wystarczy. Potem przerwa 24 h i znow mozna :)A to dziekuję, u mnie jest napis, "dziękujemy zapraszamy na jutro"
A w co trzeba kliknąć, bo mi od razu dziękuje do jutra.
Też mam ten sam problem, a od wczorajszego kliknięcia juz napewno mineły 24 godziny
Ja również będę klikała co dzień.
+1
ja dzisiaj jeszcze raz :)
Kliknięte.!
i jeszcze ja.
klikniete
Kliknięte.
ja równiez dołączam do akcji , będę klikać codziennie ... a nie ma takiej strony by pomóc w dokarmianiu kotó ? :)
klikając na tej stronie dokarmiasz psy i koty.:)
Wklejając link na FC lub NK, powiększymy ilośc kliknięc;) Do dzieła! :))
Ja również.
I ja.
Tez kliknelam!
Ja również
Już :)
Z kolejnego komputera
Kliknęłam.
Dołączyłam do klikających.
ja tez klikam, pozdrawiam wszystkich kochajacych zwierzeta
Klikam:)
Klikam i wrzuciłam na swojego ''fejsbuka''
Zrobione
Poooszło!
kliknęłam
kliknęłam :) tylko szkoda, że nie widać żadnego licznika - nie widać efektów klikania
dokładnie. Też mi to się nie podoba, że nie ma licznika.
kliknęłam
Karmie juz czwarty raz:)
+1
kliknięte
Kliknełam i będę codziennie :)
zrobione
Klikam codziennie, podobnie jak większość tutaj, a tam ciągle zero :(
Jednak szkoda że nie ma tego licznika :((
kliknęłam :)
kliknęłam
+1
:)
Kliknęłam :)
kliknięte
znów kliknęłam :)
+1
kliknęłam
+1 codziennie
+1
Karnię,karmię.
również to robię :)
+1
już
klik :)
Klikam codziennie już przecież kilka dni. Nie ja sama bo widzę tutaj dużo wpisów . Na stronce wciąż
po prawej stronie pisze ,że nakarmiono 0 psów. Jak to więc jest,nawet jednego psiunka nie nakarmiliśmy???
Klikam dobrze bo najpierw w zieloną górną miskę a gdy ukaże się w pyszczku pieska pusta miska to wtedy klikam w nią i zamienia się na pełną karmy. Jak to więc jest z tym karmieniem.
Też się własnie nad tym zastanawiałam. A moze to jest tak ze z każdego IP musi być 70 kliknięć i wtedy jest to pomoc dla jednej psinki?
Tak, dokładnie tak zrozumiałam :)
no to jeszcze sporo klikania przed nami
Dzięki Twojej pomocy
nakarmiliśmy już 0 zwierząt
Tak jest napisane, więc jeśli kliknę 70 razy to dopiero nakarmie 1 psiaka.
+1
ja również + 1
kliknięte
dziś też kliknięte :)
wczoraj nikt mi nie przypomniał o klikaniu w tym miejscu i zapomniałam :(
ale dziś już kliknięte :)
Klikam i klikam i jeszcze nawet jeden psiak nie nakarmiony.
karmie codzien:) Mam nadzieje, ze nie klikam w proznie:)
kliknięte
Klikam i nadal mam zero nakarmionych zwierząt :(
Z tego co się domyślam na jedno nakarmienie potrzeba 70 klknięć !
kliknięte
kliknęłam :)
klik
Klik
Przypomnienie.
klik +1
kliknięte
Przedtem było 0 a teraz to już nic nie pisze ile nakarmiono.
Tak klikam co dzień i nie wiem czy coś wyklikam.
klik
Zaliczone, klikam codziennie
kilknełam
Ja na to wchodzę cały rok, i jeszcze na innych pare stron: Habitat fot humanity, pajacyk, okruszek, nakarm psa ze sherlokiem, wykikaj zywnosc- to sa moje strony, codziennie raz klikam:) Pozdrawiam.
klikam , klikam, klikam ....
klik
Oczywiście klikam codziennie ale teraz sie wpisuję, bo chce podciągnąć wątek trochę wyżej.
klik:D
klik
klik:)
Klikam codziennie :)
klik
klik
klik
klik
klik
klik
dziś też kliknęłam :)
klik
klik
Klik ,klik co dziennie a rezultatów nie widać.
klik
i ja kliknęłam
klik
Klik :)
Czy u kogoś sie juz cos wydarzyło?
Nic. Właśnie szukałam czy ktoś coś napisał . Klikam i klikam ale czy nie w próżne????
Dziwne,że nie ma żadnych rezultatów.
tu masz podpowiedź
http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=391689&post=401026
powodzenia
;)
klik
dziś również
Klik
klik
Jasne, że można, a nawet trzeba kliknąć w psią miseczkę, podobnie jak na polskie serce czy pajacyka
Na tyle kliknięć, ile codziennie wykonujemy, jak przybędą te 3 dodatkowe, to moim zdaniem nikomu nic nie ubędzie, a im przybędzie
ale klikać trzeba na taki link http://www.pustamiska.pl/
(bez tego dodatku "index-3.php) ponieważ z tym dopiskiem w linku wyświetla się strona już po Twoim kliknięciu
i już
klik
zrobione:)
ciekawe czy jeszcze nie kliknęłam 70 x ?