Skoro wcięło wiadomości techniczne to może tu. Przyszło PW. Odpowiedziałem. W Wyniku otrzymałem komunikat : "Cannot add or update a child row: a foreign key constraint fails (`wz`.`wz_messages_mailboxes`, CONSTRAINT `fk_mm_users` FOREIGN KEY (`user_id`) REFERENCES `wz_users` (`id_user`) ON DELETE CASCADE).
Wygląda na to, że błąd pojawił się w momencie kiedy tuż po wysłaniu wiadomości do Ciebie użytkownik usunął konto. Postaram się usunąć ten błąd jak najszybciej.
Wątek przeniosłam do działu "pomysł czy problem" :) Troszkę się zmieniły działy, ale napewno się odnajdziemy z własciwymi, a gdyby co, to przeniesiemy:) Pomysł czy Problem?
Skoro wcięło wiadomości techniczne to może tu.
Przyszło PW. Odpowiedziałem. W Wyniku otrzymałem komunikat : "Cannot add or update a child row: a foreign key constraint fails (`wz`.`wz_messages_mailboxes`, CONSTRAINT `fk_mm_users` FOREIGN KEY (`user_id`) REFERENCES `wz_users` (`id_user`) ON DELETE CASCADE).
Pozdrawiam
Czeslaw
Wygląda na to, że błąd pojawił się w momencie kiedy tuż po wysłaniu wiadomości do Ciebie użytkownik usunął konto.
Postaram się usunąć ten błąd jak najszybciej.
Wątek przeniosłam do działu "pomysł czy problem" :)
Rozmowy o Wielkim Żarciu – co lubimy, czego najbardziej nam brakuje. Piszcie o swoich spostrzeżeniach, przekazujcie dobre pomysły, a my będziemy starać się ulepszać stronę. Jeśli coś działa nie tak jak powinno, masz problemy z logowaniem, ładowaniem zawartości strony, zauważysz błędy, napisz o tym, postaramy się pomóc.
Troszkę się zmieniły działy, ale napewno się odnajdziemy z własciwymi, a gdyby co, to przeniesiemy:)
Pomysł czy Problem?
Czy ja dobrze rozumiem, ze w dziale "figle na igle i ...." to można i o robótkach recznych też ?
a zwierzaki widzę, że też mają swoje miejsce. Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrra
mają, zresztą te Figle będą też miały i szatę graficzną, tylko kiedy my to zrobimy, to ja już nie wiem...
pieknie. Po prostu pięknie. Bardzo mi sie podoba taki podział forum, nawet i bez szaty ;) Zaraz pochwalę się swoim szalem w tym ręcznym i ogródkowym
:)