Nabylem takie cudo jak w temacie w Biedronce produkcji Zielona Laka. Czy to to nadaje sia sie na sernik - konsystencje ma jak bardzo gesty majonez. Ewentualne pomysly co dalej czy jakies linki mile widziane.
jako że ten serek ma ok. 24% tłuszczu, jest idealny na serniki typu cheesecake. Lepszy by był ten o smaku naturalnym i wtedy można go na swój sposób dosmaczyć a tak to będzie sernik waniliowy
Chłopie z tego sernika '' płodzą sie ''' suuuuper , mega serniczki z recepturek Krystyny911 Serniki hiciorki ... proste w pieczeniu ... smak niebiański .. Spróbuj .... nie pożałujesz ... :)
Nabylem takie cudo jak w temacie w Biedronce produkcji Zielona Laka. Czy to to nadaje sia sie na sernik - konsystencje ma jak bardzo gesty majonez.
Ewentualne pomysly co dalej czy jakies linki mile widziane.
Na pewno zrobisz z niego kluseczki:
http://wielkiezarcie.com/recipe63628.html
sa bardzo dobre :)
jako że ten serek ma ok. 24% tłuszczu, jest idealny na serniki typu cheesecake. Lepszy by był ten o smaku naturalnym i wtedy można go na swój sposób dosmaczyć a tak to będzie sernik waniliowy
Chłopie z tego sernika '' płodzą sie ''' suuuuper , mega serniczki z recepturek Krystyny911
Serniki hiciorki ... proste w pieczeniu ... smak niebiański ..
Spróbuj .... nie pożałujesz ... :)
Niestety Krystyna911 ma wszystkie swoje przepisy ukryte :-((
Nie są ukryte. Po prostu tu ich już nie ma.
Czesiu jak chcesz to znajdziesz ....
Wytropisz nieziemsko dobre serniki ... ;)
Mówie ci chłopie .. grzechu warte .... ")
Czesiu jak chcesz to znajdziesz ....
Same sie znalazly ...Czesiu jak chcesz to znajdziesz .... Same sie znalazly ...
To zdradz tajemnicę gdzie szukac tych wspaniałych przepisów jestem niemile zaskoczona ich brakiem.Czy ma może swój bloog?Nie wiem czy jestem upowazniony do podawaniu namiarow. Ala wpisz w googla Krystyna9 lub na PW.
Ala wpisz w googla Krystyna9 lub na PW.
tylko należy pisać imię z małej litery. Tu proszę nie podawać namiarów aby znów nie posądzono mnie o reklamę