A to się mój mąż zdziwi że jeszcze ktoś o nim na WŻ pamięta ;) Ja już co prawda na szybko rano przez sen jakieś tam życzenia złożyłam ale może jeszcze tutaj ładny wierszyk powiem ... Jak masz na imię - dobrze wiem, więc dziś życzenia złożyć Ci chcę. Mnóstwo radości, słodkiej miłości, pełnego szczęścia i wiecznej młodości. No i obronienia pracy.. .tego życzy Ci żona ;))
Imieniny - dzień radosny, pełen kwiatów, zapach wiosny. Wszyscy złożyć chcą życzenia: zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci i niech czas radośnie leci. Niech odejdą smutki, złości i powróci czas radości. Te życzenia, choć z daleka płyną jak wzburzona rzeka i choć skromnie ułożone, są dla Ciebie przeznaczone.
Dziękuje wszystkim za życzenia i pamięć. Wspaniale jest dostać tak gorące życzenia w tak mroźne dni. Otulę się w nie jutro z rana i na pewno nie zmarznę w drodze do pracy :) . Buziaczki odbiore w realu :).
Andrzejku życzę Ci......
Agulku.!!.dla Twojego Połówka;
Pomyślności..i zdrówka.! Ania
A to się mój mąż zdziwi że jeszcze ktoś o nim na WŻ pamięta ;)
tego życzy Ci żona ;))
Ja już co prawda na szybko rano przez sen jakieś tam życzenia złożyłam ale może jeszcze tutaj ładny wierszyk powiem ...
Jak masz na imię - dobrze wiem,
więc dziś życzenia złożyć Ci chcę.
Mnóstwo radości, słodkiej miłości,
pełnego szczęścia i wiecznej młodości.
No i obronienia pracy..
.
Wszystkiego co najjjlepsze dla Andrzeja Agulki
duużo zdrówka, cierpliwości i uśmiechu na twarzy 
ps.czy mężulek pracuje jako informatyk?? zobaczylam zdjęcie i tak mi sie skojarzyło..
Mąż informatykiem nie jest ale na komputerze i z kompem zrobi wszystko, no może prawie wszystko ;))
Andrzejku najlepszego. Wieczorkiem siupniemy za Ciebie.
Zdrówka, szczęścia i radości, w życiu samych przyjemności.
Mało zmartwień i smutnych dni.
Bo to na to wszystko zasługujesz właśnie TY !
Imieniny -
dzień radosny, pełen kwiatów,
zapach wiosny.
Wszyscy złożyć chcą życzenia:
zdrowia, szczęścia, powodzenia.
Niech Ci słońce zawsze świeci
i niech czas radośnie leci.
Niech odejdą smutki, złości
i powróci czas radości.
Te życzenia, choć z daleka
płyną jak wzburzona rzeka
i choć skromnie ułożone,
są dla Ciebie przeznaczone.
Andrzejku i ja spieszę złożyć zyczenia imieninowe.Zdrowia,szczęścia i spełnienia marzeń :)
Dziękuje wszystkim za życzenia i pamięć. Wspaniale jest dostać tak gorące życzenia w tak mroźne dni. Otulę się w nie jutro z rana i na pewno nie zmarznę w drodze do pracy :) .
Buziaczki odbiore w realu :).
sto lat !;)
To chyba ja będe pierwsza która tego buziaka dostanie , huraa ;)