...strasznie kole w oczy czy nie mozna by go lekko zlagodzic ?
jest to tylko moje subiektywne odczucie i moze jestem odosobniony w moim przekonaniu ale jesli sa jeszcze osoby ktorym to troche wadzi prosze wypowiedzcie sie
Przez chwilę też mi było czerwono:) ale zmieniłam sobie kolor strony i teraz jest ok. Miałam pomarańczowy kolor i wszystko mi się zlewało, a teraz mam taki .
Czerwony kolor to przeciez kolor wiekszosci dekoracji bozonarodzeniowej , dlaczego kluje ?? wokolo bialo a ten kolorek niech nas rozwesela i przypomina ze swieta juz niedaleko:)) Jestem jak najbardziej ...za !!!!!!!
Ja lubię baner i malutkie zdjęcia z pierniczkami na stronie głównej - tło z gwiazdkami już mniej, ale za to będzie na co czekać w styczniu - bo przecież wtedy pojawi się karnawałowo-zimowa odsłona strony :)
Niestety musisz zamknąć oczy i sobie wyobrazić te opadające gwiazdki. Powody są dwa: nie znamy się na flashu :( a poza tym strona zbyt długo by się ładowała - nie wiadomo, czy gwiazdek nie zdejmiemy, jeśli obciążenie będzie zbyt duże przed Świętami. No, ale póki co, czujcie się jak... w kominku :}
...strasznie kole w oczy
czy nie mozna by go lekko zlagodzic ?
jest to tylko moje subiektywne odczucie i moze jestem odosobniony w moim przekonaniu ale jesli sa jeszcze osoby ktorym to troche wadzi prosze wypowiedzcie sie
Przez chwilę też mi było czerwono:) ale zmieniłam sobie kolor strony i teraz jest ok. Miałam pomarańczowy kolor i wszystko mi się zlewało, a teraz mam taki .
Taki właśnie jest :)
Ja też lubię czerwień:)ale z pomarańczem jakoś mi nie pasował.
A ja tak bardzo uwielbiam czerwony, że jak zobaczyłam dziś stronkę, to aż mi się wesoło zrobiło :)))
Ale to też moje subiektywne zdanie.
Nie subiektywne. Nasze wspólne :) Też mi się bardzo ta czerwień podoba.
no to sie ogromniasto cieszę, że jest nas troszkę więcej :))))))
Mi też sie kolor czerwony podoba:) tak mi cieplutko jest jak to zobaczyłam
Mnie tez się podoba.
Tak świątecznie
Mnie taki wygląd odpowiada, świątecznie się zrobiło.
Czerwony kolor to przeciez kolor wiekszosci dekoracji
bozonarodzeniowej , dlaczego kluje ?? wokolo bialo a ten kolorek
niech nas rozwesela i przypomina ze swieta juz niedaleko:))
Jestem jak najbardziej ...za !!!!!!!
Smakowite pierniczki i ciepła czerwień, nie za mocna, taka w sam raz:) Ślicznie:)
Jest pięknie i czuję się jakby już były święta. :)
U mnie na jednym monitorze jest nierażący, a na drugim daje po oczach :) Chyba zalezy od jakości sprzętu ;)
a ja wciaz nie moge sie przystosowac ale chwala administratorom ze ciagle udoskonalaja strone ;]
mi też się nie podoba,ale trudno nie mam na to wpływu
Ja lubię baner i malutkie zdjęcia z pierniczkami na stronie głównej - tło z gwiazdkami już mniej, ale za to będzie na co czekać w styczniu - bo przecież wtedy pojawi się karnawałowo-zimowa odsłona strony :)
Dziekuje pieknie za kolorek ..
Pasuje jak znalazł do Naszych zimowych kurteczek ..
i ..... autka .. !! Pozdrawiam ...
mnie wlasnie to tlo niepasuje ale reszta super
jest ślicznie tak Świątecznie i cieplutko jak w kominku :)
Mnie się również podoba, taki kolor świąteczny
okej juz nic nie mowie nie od dzis wiadomo ze faceci nie znaja sie na kolorach
O gustach się nie dyskutuje:)
Jest OK. :)
A można prosić, żeby tak jeszcze te gwiazdki spadały ? :)
I księżyc, i supernova, i droga mleczna ;)
Niestety musisz zamknąć oczy i sobie wyobrazić te opadające gwiazdki.
Powody są dwa: nie znamy się na flashu :( a poza tym strona zbyt długo by się ładowała - nie wiadomo, czy gwiazdek nie zdejmiemy, jeśli obciążenie będzie zbyt duże przed Świętami. No, ale póki co, czujcie się jak... w kominku :}
Pięknie jest ! I nastrojowo :)
Aż kolędę chce się zaśpiewać
Gratulacje.
Strona z czerwienią bardzo mi się podoba
Mnie on się podoba-zrobiło się tak nastrojowo.
A mi sie podoba ten czerwone zupelnie jak moje auto
Pięknie,nastrojowo,cieplutko i światecznie :)
dla mnie tez obleci..może być...
Jak dla mnie slicznie i swiatecznie.Az mi cieplej....:)