Jeszcze wczoraj oglądałam fragment jednego z wczesnych odcinków Rodziny zastępczej, zastanawiając się, jak się czuje - bo przecież coraz bardziej przegrywała walkę z chorobą. Smutno.
co dzień do snu właczam te odcinki Rodziny Zastępczej i też myślałam o niej, bo w nowych odcinkach, które są wcześniej juz jej nie było, w "delegację" wyjechała a odcinki kręcone były dalej... Przykro mi najzwyczajniej w swiecie
Przyjaciele duzo robili wlacznie z akcjami charytatywnymi na pokrycie kosztow leczenia , nawet pobyt w klinice w Szwajcarii nie pomogl wielka szkoda, niezapomniana w roli Anki w rodzinie zastepczej
Smutna wiadomośc:(( Wspaniała aktorka, pierwszy film z nią pamiętam "Halo, szpicbródka" grała tam, tak jak "w rodzinie zastępczej", z Piotrem Fronczewskim, tak jakoś mi się spodobali jako para.. Szkoda wielka szkoda.... (*)
Sympatyczna i lubiana aktorka przegrala walke z rakiem
Jeszcze wczoraj oglądałam fragment jednego z wczesnych odcinków Rodziny zastępczej, zastanawiając się, jak się czuje - bo przecież coraz bardziej przegrywała walkę z chorobą.
Smutno.
co dzień do snu właczam te odcinki Rodziny Zastępczej i też myślałam o niej, bo w nowych odcinkach, które są wcześniej juz jej nie było, w "delegację" wyjechała a odcinki kręcone były dalej...
Przykro mi najzwyczajniej w swiecie
Wielka szkoda. Tez lubiłam ta aktorkę.
[*]
To straszne taka fajna babeczka:(
Smutne,
Wielka szkoda. Bardzo ją lubiłam.
Szkoda, lubiłam Ją
[*]
(*)
caly dzien mam wlaczony tv i przeoczylam taka smutna wiadomosc!!:( ja uwielbialam ja w "matkach,zonach i kochankach"...
(*)
strasznie mi smutno z tego powodu, bardzo ja lubilam
[*]
(*) ale ja nie bardzo pamietam jak wygladala ta aktorka ide na wyszukiwarke
Przyjaciele duzo robili wlacznie z akcjami charytatywnymi
na pokrycie kosztow leczenia , nawet pobyt w klinice w Szwajcarii nie pomogl
wielka szkoda, niezapomniana w roli Anki w rodzinie zastepczej
Juz wiem ktora to aktorka no i zeczywiscie szkoda kobiety :(
Smutna wiadomośc:(( Wspaniała aktorka, pierwszy film z nią pamiętam "Halo, szpicbródka" grała tam, tak jak "w rodzinie zastępczej", z Piotrem Fronczewskim, tak jakoś mi się spodobali jako para..
Szkoda wielka szkoda.... (*)
Wiadomosc, ktora chwyta za gardlo.. (*)
Jak usłyszałam tą smutną wiadomość to aż zjeżyły mi się wszystkie włosy:(
{*}
wielka strata...(*)
Wielka szkoda:((( bardzo ją lubiłam.
A ja ja pamietam ze "spisu cudzoloznic"....Szkoda
[*]
Niech spoczywa w pokoju.
(*)(*)(*) na zawsze zostanie w mojej pamięci
(*) w mojej również
Strasznie mi przykro.
Nie zetknęłam się z Nią bezpośrednio,ale była poniekąd moją koleżanką-absolwentką"mojego"liceum.
Wielka szkoda (*)(*)(*)
(*)(*)(*)
(*)(*)(*)
(*)(*)(*) Bardzo Ją lubiłam !
Szczere wyrazy wspólczucia bliskim.