Na innym bardzo odwetowym forum składającym się z 99% banitów i osób bardzo nieżyczliwych Wielkiemu Żarciu (mimo, że tu się poznali i tutaj spędzali cały swój wolny czas), Bahus został okrzyknięty kobietą !!! . Co najśmieśniejsze to fakt, że nigdy się tam nie logowałem a dostało się niewinnemu facetowi, który miał pecha się tam zalogować i zabrać głos. Śmieszne jest również to że założycielka tego forum zaoferowała się, że w przeciwieństwie do WŻ jej forum będzie "wolne" co podkreśliła serią rynsztokowych bluzgów. Obserwując reakcję i czepiania się niewinnego faceta można się tylko uśmiać i pogratulować Pampasawi, że potrafi nasze forum utrzymać w ryzach i w porę zapobiegać panoszącemu się pieniactwu i klikom.. Bahus
PS. Tam nawet porównywano co ja jadłem na obiad i co na obiad jadł tamten facet....o wciurności niewieścia
No nie ma z czego się cieszyć, bo właśnie dzięki takiej polityce którą to raz ganisz a dzisiaj wychwalasz to mamy tematy A co dzisiaj na obiad gotujecie, śniadanie, kolacje, czy podobają się wam wasze cycki, jakie jecie pierogi, zgubiłam przepis.jeśli piszesz o klikach to Wż niestety nie jest wolna od tych grup. I Co tak ciekawie?
No nie ma z czego się cieszyć, bo właśnie dzięki takiej polityce którą to raz ganisz a dzisiaj wychwalasz to mamy tematy A co dzisiaj na obiad gotujecie, śniadanie, kolacje, czy podobają się wam wasze cycki, jakie jecie pierogi, zgubiłam przepis.jeśli piszesz o klikach to Wż niestety nie jest wolna od tych grup.I Co tak ciekawie?
Skoro zostałem kobietą to mogę napisać "kobieta zmienną jest"
Bahus to super, chociaż raz poczujesz jak być kobietą:)) Mnie ktoś życzliwy co z nimi tam pisze też dał ten link. Nie logowałam się tam, ale i tak poczytałam o sobie ciekawe rzeczy. Pisano nawet że jak się tam pokażę to mnie poczęstuja prądem hihihih i różyczce też się dostało, tylko nie wiem za co? chłop żywemu nie przepuści:)))
MR a mogę prosić link na priv do tego forum? jestem ciekawa co tam wypisują, choć prawie zawsze czytam nigdy tu nie brałam udziału w dyskusjach bo i tak "święte głowy"zakrzyczały by mnie.
Ten ktoś życzliwy jednak jest dwulicowy i nie lojalny bo dał Ci ten link,żeby znów namieszać.Tak nie zachowują się dorośli ludzie.Można dyskutować,rozmawiać,polemizować,a nawet kłócić się,ale robić tak paskudne podchody to nawet dziecią nie przystoi.Nie zauważyłam,żeby Ci się dostało Skoro tyle razy pisałaś,że nie interesuje Cię zdanie innych użytkowników na swój temat po co tam poszłaś? Przecież jest tyle innych ciekawych stron.
Zanto to musicie przeprowadzić między sobą śledztwo na tamtym forum, która Was zdradziła:)) Tobie też się dostało nie raz, a jednak poleciałaś tam i sie zalogowałaś i słodzisz :)
MR nie słodze, zalogowałam się bo mnie tam zaproszono i tyle. Czytam sobie obserwuje,ale zamętu nie sieję jak życzliwe tobie osoby.Oczywiście,że się dostało,ale to forum robi się dojść duże i ciekawe i wcale nie muszę utrzymywać kontaktu z osobami z którymi nie chce tak samo jak na WŻ prawda.
Zanto wcale tam nie chciałam wchodzić , ale ktoś mi przysłał link i napisał żebym sobie poczytała, to weszłam.Ty też byś weszła i weszłaś , tylko że ja się tam logować nie mam zamiaru.Wolę pogadać o cyckach, pierogach, poczytać ciekawe artykuły na WŻ niż obrabiać komuś tyłek na innym forum.
Oczywiście poczytałaś bo każdemu wolno to jest otwarte forum.Tylko,że ja bym nie wykorzystała pierwszej lepszej okazji ,żeby napisać jakie to forum jest be.Ja się zalogowałam no i co nie wolno mi W regulaminie nic nie ma na ten temat ,że mam być wierna tylko forum na WŻ. Ja też czasami wole pogadać o wszystkim i o niczym i dlatego jestem i tam i tu
pozdrawiam Cię serdecznie
kurcze musze napisać do Adminów żeby zmienili mi ten nick na Zanta choć coś ostatnio bardzo mi się nie podoba
No dla mnie tamto forum jest strasznie be, bo jeżeli ktoś coś do mnie ma , to powinien mi napisać na pw , a nie chodzić po innych forach i obrabiać tyłek, przyznasz że to nie fair.
No dla mnie tamto forum jest strasznie be, bo jeżeli ktoś coś do mnie ma , to powinien mi napisać na pw , a nie chodzić po innych forach i obrabiać tyłek, przyznasz że to nie fair.
Właśnie tego doświadczyłem, mimo że nie jestem tam nawet zalogowany. Admin tamtego forum napisała "nie obgadujcie za plecami". Przecież tutaj jestem i tutaj można napisać swoje konkluzje. Po co robić to na innym forum skoro wiadomo, że nie mogę ripostować. Żałosne to.
Sądzę że forum nie może być be, bo jak sama piszesz to inne fora cię nie interesują, więc nie za bardzo znasz to forum , a może tylko jedna osoba jest be właśnie ta która źle o tobie napisała, bo czy możesz napisać że całe forum jest be Czy też można napisać że całe forum na WŻ jest be skoro na tym forum bardzo dużo osób cię krytykuje nie, może tylko jedna osoba na tym forum jest be, no można by napisać że jest kontrowersyjna ale nie, nie należy ci się taki splendor , więc jeszcze raz napiszę że jest ta osoba be. Cokolwiek to BE znaczy.
MR nie słodze, zalogowałam się bo mnie tam zaproszono i tyle. Czytam sobie obserwuje,ale zamętu nie sieję jak życzliwe tobie osoby.Oczywiście,że się dostało,ale to forum robi się dojść duże i ciekawe i wcale nie muszę utrzymywać kontaktu z osobami z którymi nie chce tak samo jak na WŻ prawda. pozdrawiam
Bahus nie 99% bo większość jest i tam i tu na WŻ Ten niewinny facet już od początku pokazał swoją klasę.Widać zaczynasz punkty zbierać u Adminów Ty taki nie zależny facet.Brzydko szpiegować.Powinieneś się cieszyć,że robisz taką furorę na innych forach i ciągle o tobie pamiętają
Jest jakiś zakaz bycia gdzie się chce? Może mnie ktoś oświeci. Czy nie wolno być na różnych forach? Na tym nie można bluźnić , a na tamtym jest luz i nie ma banów. Jeśli ktoś jest kulturalny, potrafi wszędzie się zachować. Każdy ma swoją godność.
Jest jakiś zakaz bycia gdzie się chce? Może mnie ktoś oświeci. Czy nie wolno być na różnych forach? Na tym nie można bluźnić , a na tamtym jest luz i nie ma banów. Jeśli ktoś jest kulturalny, potrafi wszędzie się zachować. Każdy ma swoją godność.
Lajan masz świętą rację...Widzę że nie tylko fajne wiersze piszesz...
Bahus nie 99% bo większość jest i tam i tu na WŻ Ten niewinny facet już od początku pokazał swoją klasę.Widać zaczynasz punkty zbierać u Adminów Ty taki nie zależny facet.Brzydko szpiegować.Powinieneś się cieszyć,że robisz taką furorę na innych forach i ciągle o tobie pamiętają pozdrawiam
Ok..czyli jestem totalnym szpiegiem internetowym bo bez logowania czytam też mnóstwo innych stron...WŻ też można czytać bez logowania i robią to tysiące ludzi. Szpiegusy wstrętne.
Toś Ty napisał o szpiegowaniu internetowym a więc tak się czujesz.Ja też jestem tam od kilku dni,ale nie sieje zamętu, tak jak Ty postąpiłeś Masz jakieś wątpliwości trzeba było na PW najpierw to rozstrzygnąć
Toś Ty napisał o szpiegowaniu internetowym a więc tak się czujesz.Ja też jestem tam od kilku dni,ale nie sieje zamętu, tak jak Ty postąpiłeś Masz jakieś wątpliwości trzeba było na PW najpierw to rozstrzygnąć pozdrawiam
Ale ja nie mam żadnych wątpliwości, mam 100% pewność
Bahus, doczytałem się tam, że chętnie z Tobą tam porozmawiają. Obiecują, że będą Cię miło traktować.Potraktuj wszystko z prawdziwym humorem, bawić można się wszędzie. Nikt nie mówi o zdradzie WŻ, człowiek to ciekawa istota, chce się poznać wszystko.
Bahus, doczytałem się tam, że chętnie z Tobą tam porozmawiają. Obiecują, że będą Cię miło traktować.Potraktuj wszystko z prawdziwym humorem, bawić można się wszędzie. Nikt nie mówi o zdradzie WŻ, człowiek to ciekawa istota, chce się poznać wszystko.
Wiesz, że humor to moja specjalność...to mój pokarm, to moja karma.
Bahus, doczytałem się tam, że chętnie z Tobą tam porozmawiają.Obiecują, że będą Cię miło traktować.Potraktuj wszystko z prawdziwymhumorem, bawić można się wszędzie. Nikt nie mówi o zdradzie WŻ,człowiek to ciekawa istota, chce się poznać wszystko. Wiesz, że humor to moja specjalność...to mój pokarm, to moja karma.
Więc o co kruszyć kopie i po co tyle oskarżeń Przecież ta jałowa dyskusja i tak niczego nie zmieni.
Za to robicie reklamę temu forum i chwała wam za to
pozdrawiam ZANTA
nie mam pojęcia czemu mi to tak wyszło proszę moderatorów o poprawienie cytat niech zostanie,ale reszta na normalnym polu będzie
Od razu banici i nieżyczliwi? Troszeczkę luzu - i nie sądź innych swoją miarą. Nie jestem banitą ( na razie) a już na pewno nie jestem nieżyczliwy WŻ.... Więc dlaczego mnie oczerniasz. No chyba, że ja to ten 1 %. Ale wtedy oczerniasz wielu moich znajomych z drugiego forum. Nie ma przepisu który zabraniałby komukolwiek brac udział w dowolnym forum - więc daj ludziom spokojnie żyć. Zawiść i pycha to ciężkie przywary. A wokół Ciebie naprawdę nie kręci się cały świat.
Poczułam, że też powinnam się odezwać żeby nie było żadnych niedomówień.
Informuję, że rowież jestem zalogowana na omawianym forum. Celowo pod tym samym nickiem żeby mi nikt nie zarzucił, że jestem nieszczera w swoich wypowiedziach i gdzieś tam się ukrywam. Zostałam zaproszona i przyjęłam to zaproszenie z przyjemnością, bo wypowiadają sie tam osoby, które bardzo lubię i szanuję. Niektórych już nie ma z nami na WŻ więc dzięki temu mam z nimi taki luźny, niezobowiązujący kontakt forumowy. Podobnie jak na naszym forum są tam tematy, które mnie nie interesują czy wypowiedzi z którymi się nie zgadzam. To samo dotyczy ludzi - jednych lubimy bardziej, innych mniej. Nie rozumiem dlaczego ktoś miałby to traktować w kategoriach zdrady? Internet to "otwarte okno" i każdy może odwiedzać różne strony, wypowiadać się gdzie ma tylko chęć i rezygnować z czegoś lub pozostawać wiernym tylko jednemu miejscu. Nie należy tego oceniać, bo to indywidualna sprawa. Kto, jak się wypowiada, to też wyłącznie jego sprawa. Każda osoba odpowiada za swoje słowa i w ten sposób wyrabiamy sobie zdanie o niej. Nie rozumiem takiej "ślepej" przynależności do miejsca. Ja szukam ludzi, kulturalnych i ciekawych wypowiedzi i w ten sposób wyrabiam sobie zdanie o miejscu. Jeśli jakiś temat mi się nie podoba czy nie jest zgodny z moim sumieniem, to nikogo za to nie ganię (bo to jego sprawa), ja zwyczajnie nie biorę udziału w takiej dyskusji.
Mam odczucie, że zbyt mocno pozwalamy sobie na wnikanie w decyzje innych osób. Tylko dlatego, że znamy ich nicki zaczynamy rozliczać, podsumowywać a zapominamy, że każdy ma prawo do własnych wyborów. Moim zdaniem jeśli coś nam się nie podoba, to powinniśmy zwracać się z tym bezpośrednio do danej osoby a nie roztrząsać na forum. Tym sposobem sami tworzymy "chorą" atmosferę.
Boli mnie jeszcze jedna rzecz. Chodzi o to nieustające cytowanie z zarzutem tytułów różnych wątków z forum, które dla jednych są błache a dla innych, płytkie (żeby nie napisać głupie). Czy Ktoś się zastanowił, że robi przykrość autorowi czy autorce takiego wątku? Przecież każdy ma prawo poruszać temat jaki chce. To wcale nie świadczy o tym, że dana osoba rozmawia tylko o bzdetach i jest nieinteligentna. W danym momencie ma właśnie taki nastrój a nie inny i porusza ów wątek. Jak nam się nie podoba, nie musimy brać w nim udziału. Innym razem ta sama osoba może napisać nowy temat, który wyda nam się ogromnie ciekawy. Zauważam z przykrością, że jesteśmy bardzo nietolerancyjni i uwielbiamy oceniać ludzi. Tylko musimy pamiętać o tym, że wtedy też jesteśmy oceniani.
Dopisano 10-12-04 9:28:58:
Strzeliłam byka w słowie "błache" - przepraszam. Oczywiście powinno być "błahe"
Masz rację, nie miałem prawa roztrząsać czy wątek jest błahy czy też nie, to nie było fer, i dlatego chciałem przeprosić te osoby, które mogły się poczuć urażone, a tobie smakosiu dziękuję że mi to uświadomiłaś.
Ja też jestem zalogowana na tamtym forum. Nie muszę się tego wstydzić- gdybym miała się wstydzić zmieniłabym nicka...
Nie rozumiem dlaczego ktoś próbuje zmusić do stałego związania się z jednym miejscem. Dlaczego nazywa uczestników forum banitami w 99 %- ja nie jestem banitką, na razie nie zamierzam nią być. Z WZ jestem związana długo - ale ślubu nie brałam. Wierność to ja przysięgałam jednej osobie. I wystarczy. Nim się podniesie kamień i rzuci - należało by sie zastanowić czy nie jest się bez winy - i czy samemu nie jest się zalogowanym na innych forach...
Bahusie - jakbyś czytał dokładnie - to ten facet uznany podobno za Ciebie sam użył żeńskiej formy czasownika...A czy Ty zostałeś za niego uznany - raczej przez siebie...Owszem zostało zasiane pewne przypuszczenie - z racji jednego wątku, o tytule podobnym - ale po sprawdzeniu tutaj - okazało się, że jednak to nie Ty. I pewnie stąd nieporozumienie...
Dziekuję Ci Smakosiu :) Możliwość poznawania Ciebie, to prawdziwa przyjemność i wielki zaszczyt.
Zeby rozmawiać- trzeba mieć z kim. Po co odpowiadać na tak kłamliwe teksty? Prawie ani jedno słowo bahusa nie było prawdą. Chciał nas sprowokować, obrazić.
I jestem z Was/ nas wszystkich niesłychanie dumna, że mu się to nie udało. Jakem Matka- Założycielka :)
A teraz zapraszam wszystkich na nasze forum :) Nie będę już nadużywac gościnności i nie podaję linka, ale forum bardzo łatwo znaleźć :)- wtedy każdy będzie mógł się przekonać ile prawdy jest w tym całym ... czymś ;)))
Ja tez skladam gratulacje tutejszej administracji: utrzymac spora grupe w ryzach, dyscyplinie, pokorze i poczuciu wdziecznosci nie jest latwo. A juz w pore zapobiegac, czyli antycypowac wydarzenia co rzeczywiscie nalezy do nowoczesnej strategii zarzadzania tzw kapitalem ludzkim, jest niewyobrazalnie trudno. Chyba, ze na czele takiej misji osadzi sie wyzej wystepujaca osobe, podparta autorytetem Rozanej Rodziny.
Na innym bardzo odwetowym forum składającym się z 99% banitów i osób bardzo nieżyczliwych Wielkiemu Żarciu (mimo, że tu się poznali i tutaj spędzali cały swój wolny czas), Bahus został okrzyknięty kobietą !!!
. Co najśmieśniejsze to fakt, że nigdy się tam nie logowałem a dostało się niewinnemu facetowi, który miał pecha się tam zalogować i zabrać głos. Śmieszne jest również to że założycielka tego forum zaoferowała się, że w przeciwieństwie do WŻ jej forum będzie "wolne" co podkreśliła serią rynsztokowych bluzgów. Obserwując reakcję i czepiania się niewinnego faceta można się tylko uśmiać i pogratulować Pampasawi, że potrafi nasze forum utrzymać w ryzach i w porę zapobiegać panoszącemu się pieniactwu i klikom..

Bahus
PS. Tam nawet porównywano co ja jadłem na obiad i co na obiad jadł tamten facet....o wciurności niewieścia
hahahahahahaha:) Biedny facet. Ale się wpakował:) Nie wie co go czeka. Aż mi go żal.
Ty się lepiej przyznaj, czyś pan Bahus, czy pani Bahusowa
o cholera bahus....To bedziemy musieli ten slub w Danii brac..:(
trzeba to sprawdzić
pod..spódnicą?w spodniach?co tam jest....
heheheh
Powolajmy komisja sledcza w sprawie stwierdzenia plci bahusa. Zglaszam sie!!!
trzeba to sprawdzić pod..spódnicą?w spodniach?co tam jest....
Już sprawdzałem...niestety FACETheheheh
o cholera bahus....To bedziemy musieli ten slub w Danii brac..:(
Słuchaj...nie ważna płeć ważne uczucieno wiesz...koty tez mnie kochaja a jednak do oltarza nie ciagna...
No nie ma z czego się cieszyć, bo właśnie dzięki takiej polityce którą to raz ganisz a dzisiaj wychwalasz to mamy tematy A co dzisiaj na obiad gotujecie, śniadanie, kolacje, czy podobają się wam wasze cycki, jakie jecie pierogi, zgubiłam przepis.jeśli piszesz o klikach to Wż niestety nie jest wolna od tych grup.
I Co tak ciekawie?
No nie ma z czego się cieszyć, bo właśnie dzięki takiej polityce
Skoro zostałem kobietą to mogę napisać "kobieta zmienną jest"którą to raz ganisz a dzisiaj wychwalasz to mamy tematy A co dzisiaj
na obiad gotujecie, śniadanie, kolacje, czy podobają się wam wasze cycki,
jakie jecie pierogi, zgubiłam przepis.jeśli piszesz o klikach to Wż
niestety nie jest wolna od tych grup.I Co tak ciekawie?
hahahahahahaha:)
Bahus to super, chociaż raz poczujesz jak być kobietą:)) Mnie ktoś życzliwy co z nimi tam pisze też dał ten link. Nie logowałam się tam, ale i tak poczytałam o sobie ciekawe rzeczy. Pisano nawet że jak się tam pokażę to mnie poczęstuja prądem hihihih i różyczce też się dostało, tylko nie wiem za co? chłop żywemu nie przepuści:)))
MR a mogę prosić link na priv do tego forum? jestem ciekawa co tam wypisują, choć prawie zawsze czytam nigdy tu nie brałam udziału w dyskusjach bo i tak "święte głowy"zakrzyczały by mnie.
Przykro mi, ale już wyczyściłam historię i nie mam tego linku. Do ulubionych nie dodałam, bo mnie to forum nie interesuje.Jestem wierna Wż:)
Ten ktoś życzliwy jednak jest dwulicowy i nie lojalny bo dał Ci ten link,żeby znów namieszać.Tak nie zachowują się dorośli ludzie.Można dyskutować,rozmawiać,polemizować,a nawet kłócić się,ale robić tak paskudne podchody to nawet dziecią nie przystoi.Nie zauważyłam,żeby Ci się dostało Skoro tyle razy pisałaś,że nie interesuje Cię zdanie innych użytkowników na swój temat po co tam poszłaś? Przecież jest tyle innych ciekawych stron.
pozdrawiam
Zanto to musicie przeprowadzić między sobą śledztwo na tamtym forum, która Was zdradziła:)) Tobie też się dostało nie raz, a jednak poleciałaś tam i sie zalogowałaś i słodzisz :)
MR nie słodze, zalogowałam się bo mnie tam zaproszono i tyle. Czytam sobie obserwuje,ale zamętu nie sieję jak życzliwe tobie osoby.Oczywiście,że się dostało,ale to forum robi się dojść duże i ciekawe i wcale nie muszę utrzymywać kontaktu z osobami z którymi nie chce tak samo jak na WŻ prawda.
pozdrawiam
Zanto wcale tam nie chciałam wchodzić , ale ktoś mi przysłał link i napisał żebym sobie poczytała, to weszłam.Ty też byś weszła i weszłaś , tylko że ja się tam logować nie mam zamiaru.Wolę pogadać o cyckach, pierogach, poczytać ciekawe artykuły na WŻ niż obrabiać komuś tyłek na innym forum.
Oczywiście poczytałaś bo każdemu wolno to jest otwarte forum.Tylko,że ja bym nie wykorzystała pierwszej lepszej okazji ,żeby napisać jakie to forum jest be.Ja się zalogowałam no i co nie wolno mi W regulaminie nic nie ma na ten temat ,że mam być wierna tylko forum na WŻ. Ja też czasami wole pogadać o wszystkim i o niczym i dlatego jestem i tam i tu
pozdrawiam Cię serdecznie
kurcze musze napisać do Adminów żeby zmienili mi ten nick na Zanta choć coś ostatnio bardzo mi się nie podoba
Przeczytałam zanim edytowałaś - powiem Ci że to ciekawe i w pełni się z Tobą zgadzam:)))
No dla mnie tamto forum jest strasznie be, bo jeżeli ktoś coś do mnie
Właśnie tego doświadczyłem, mimo że nie jestem tam nawet zalogowany. Admin tamtego forum napisała "nie obgadujcie za plecami". Przecież tutaj jestem i tutaj można napisać swoje konkluzje. Po co robić to na innym forum skoro wiadomo, że nie mogę ripostować. Żałosne to.ma , to powinien mi napisać na pw , a nie chodzić po innych forach i
obrabiać tyłek, przyznasz że to nie fair.
Też tak uważam.
Sądzę że forum nie może być be, bo jak sama piszesz to inne fora cię nie interesują, więc nie za bardzo znasz to forum , a może tylko jedna osoba jest be właśnie ta która źle o tobie napisała, bo czy możesz napisać że całe forum jest be Czy też można napisać że całe forum na WŻ jest be skoro na tym forum bardzo dużo osób cię krytykuje nie, może tylko jedna osoba na tym forum jest be, no można by napisać że jest kontrowersyjna ale nie, nie należy ci się taki splendor , więc jeszcze raz napiszę że jest ta osoba be.
Cokolwiek to BE znaczy.
he he he ubawiłeś mnie spajdermen ale łopatologia w tym przypadku nie pomoże.
Pozdrowionka
Ja też lubię pogadać o niczym i wszystkim dlatego jestem tu i tam.
MR nie słodze, zalogowałam się bo mnie tam zaproszono i tyle. Czytam sobie
Oj słodzisz , słodzisz....obserwuje,ale zamętu nie sieję jak życzliwe tobie osoby.Oczywiście,że
się dostało,ale to forum robi się dojść duże i ciekawe i wcale nie
muszę utrzymywać kontaktu z osobami z którymi nie chce tak samo jak
na WŻ prawda. pozdrawiam
Bahus nie 99% bo większość jest i tam i tu na WŻ Ten niewinny facet już od początku pokazał swoją klasę.Widać zaczynasz punkty zbierać u Adminów Ty taki nie zależny facet.Brzydko szpiegować.Powinieneś się cieszyć,że robisz taką furorę na innych forach i ciągle o tobie pamiętają
pozdrawiam
Jest jakiś zakaz bycia gdzie się chce? Może mnie ktoś oświeci. Czy nie
Lajan masz świętą rację...Widzę że nie tylko fajne wiersze piszesz...wolno być na różnych forach? Na tym nie można bluźnić , a na
tamtym jest luz i nie ma banów. Jeśli ktoś jest kulturalny, potrafi
wszędzie się zachować. Każdy ma swoją godność.
Bahus nie 99% bo większość jest i tam i tu na WŻ Ten niewinny facet już
Ok..czyli jestem totalnym szpiegiem internetowym bo bez logowania czytam też mnóstwo innych stron...WŻ też można czytać bez logowania i robią to tysiące ludzi. Szpiegusy wstrętne.od początku pokazał swoją klasę.Widać zaczynasz punkty zbierać u
Adminów Ty taki nie zależny facet.Brzydko szpiegować.Powinieneś się
cieszyć,że robisz taką furorę na innych forach i ciągle o tobie
pamiętają pozdrawiam
Toś Ty napisał o szpiegowaniu internetowym a więc tak się czujesz.Ja też jestem tam od kilku dni,ale nie sieje zamętu, tak jak Ty postąpiłeś Masz jakieś wątpliwości trzeba było na PW najpierw to rozstrzygnąć
pozdrawiam
Toś Ty napisał o szpiegowaniu internetowym a więc tak się czujesz.Ja też
Ale ja nie mam żadnych wątpliwości, mam 100% pewnośćjestem tam od kilku dni,ale nie sieje zamętu, tak jak Ty postąpiłeś Masz
jakieś wątpliwości trzeba było na PW najpierw to
rozstrzygnąć pozdrawiam
Bahus, doczytałem się tam, że chętnie z Tobą tam porozmawiają.
Wiesz, że humor to moja specjalność...to mój pokarm, to moja karma.Obiecują, że będą Cię miło traktować.Potraktuj wszystko z prawdziwym
humorem, bawić można się wszędzie. Nikt nie mówi o zdradzie WŻ,
człowiek to ciekawa istota, chce się poznać wszystko.
Bahus, doczytałem się tam, że chętnie z Tobą tam porozmawiają.Obiecują,
że będą Cię miło traktować.Potraktuj wszystko z prawdziwymhumorem,
bawić można się wszędzie. Nikt nie mówi o zdradzie WŻ,człowiek to
ciekawa istota, chce się poznać wszystko. Wiesz, że humor to moja
specjalność...to mój pokarm, to moja karma.
Więc o co kruszyć kopie i po co tyle oskarżeń Przecież ta jałowa dyskusja i tak niczego nie zmieni.
Za to robicie reklamę temu forum i chwała wam za to
pozdrawiam ZANTA
nie mam pojęcia czemu mi to tak wyszło proszę moderatorów o poprawienie cytat niech zostanie,ale reszta na normalnym polu będzieOd razu banici i nieżyczliwi?
Troszeczkę luzu - i nie sądź innych swoją miarą. Nie jestem banitą ( na razie) a już na pewno nie jestem nieżyczliwy WŻ.... Więc dlaczego mnie oczerniasz. No chyba, że ja to ten 1 %. Ale wtedy oczerniasz wielu moich znajomych z drugiego forum.
Nie ma przepisu który zabraniałby komukolwiek brac udział w dowolnym forum - więc daj ludziom spokojnie żyć.
Zawiść i pycha to ciężkie przywary. A wokół Ciebie naprawdę nie kręci się cały świat.
Poczułam, że też powinnam się odezwać żeby nie było żadnych niedomówień.
Informuję, że rowież jestem zalogowana na omawianym forum. Celowo pod tym samym nickiem żeby mi nikt nie zarzucił, że jestem nieszczera w swoich wypowiedziach i gdzieś tam się ukrywam. Zostałam zaproszona i przyjęłam to zaproszenie z przyjemnością, bo wypowiadają sie tam osoby, które bardzo lubię i szanuję. Niektórych już nie ma z nami na WŻ więc dzięki temu mam z nimi taki luźny, niezobowiązujący kontakt forumowy. Podobnie jak na naszym forum są tam tematy, które mnie nie interesują czy wypowiedzi z którymi się nie zgadzam. To samo dotyczy ludzi - jednych lubimy bardziej, innych mniej. Nie rozumiem dlaczego ktoś miałby to traktować w kategoriach zdrady? Internet to "otwarte okno" i każdy może odwiedzać różne strony, wypowiadać się gdzie ma tylko chęć i rezygnować z czegoś lub pozostawać wiernym tylko jednemu miejscu. Nie należy tego oceniać, bo to indywidualna sprawa. Kto, jak się wypowiada, to też wyłącznie jego sprawa. Każda osoba odpowiada za swoje słowa i w ten sposób wyrabiamy sobie zdanie o niej. Nie rozumiem takiej "ślepej" przynależności do miejsca. Ja szukam ludzi, kulturalnych i ciekawych wypowiedzi i w ten sposób wyrabiam sobie zdanie o miejscu. Jeśli jakiś temat mi się nie podoba czy nie jest zgodny z moim sumieniem, to nikogo za to nie ganię (bo to jego sprawa), ja zwyczajnie nie biorę udziału w takiej dyskusji.
Mam odczucie, że zbyt mocno pozwalamy sobie na wnikanie w decyzje innych osób. Tylko dlatego, że znamy ich nicki zaczynamy rozliczać, podsumowywać a zapominamy, że każdy ma prawo do własnych wyborów. Moim zdaniem jeśli coś nam się nie podoba, to powinniśmy zwracać się z tym bezpośrednio do danej osoby a nie roztrząsać na forum. Tym sposobem sami tworzymy "chorą" atmosferę.
Boli mnie jeszcze jedna rzecz. Chodzi o to nieustające cytowanie z zarzutem tytułów różnych wątków z forum, które dla jednych są błache a dla innych, płytkie (żeby nie napisać głupie). Czy Ktoś się zastanowił, że robi przykrość autorowi czy autorce takiego wątku? Przecież każdy ma prawo poruszać temat jaki chce. To wcale nie świadczy o tym, że dana osoba rozmawia tylko o bzdetach i jest nieinteligentna. W danym momencie ma właśnie taki nastrój a nie inny i porusza ów wątek. Jak nam się nie podoba, nie musimy brać w nim udziału. Innym razem ta sama osoba może napisać nowy temat, który wyda nam się ogromnie ciekawy. Zauważam z przykrością, że jesteśmy bardzo nietolerancyjni i uwielbiamy oceniać ludzi. Tylko musimy pamiętać o tym, że wtedy też jesteśmy oceniani.
Dopisano 10-12-04 9:28:58:
Strzeliłam byka w słowie "błache" - przepraszam. Oczywiście powinno być "błahe"Masz rację, nie miałem prawa roztrząsać czy wątek jest błahy czy też nie, to nie było fer, i dlatego chciałem przeprosić te osoby, które mogły się poczuć urażone, a tobie smakosiu dziękuję że mi to uświadomiłaś.
Ja też jestem zalogowana na tamtym forum.
Nie muszę się tego wstydzić- gdybym miała się wstydzić zmieniłabym nicka...
Nie rozumiem dlaczego ktoś próbuje zmusić do stałego związania się z jednym miejscem.
Dlaczego nazywa uczestników forum banitami w 99 %- ja nie jestem banitką, na razie nie zamierzam nią być. Z WZ jestem związana długo - ale ślubu nie brałam. Wierność to ja przysięgałam jednej osobie. I wystarczy.
Nim się podniesie kamień i rzuci - należało by sie zastanowić czy nie jest się bez winy - i czy samemu nie jest się zalogowanym na innych forach...
Bahusie - jakbyś czytał dokładnie - to ten facet uznany podobno za Ciebie sam użył żeńskiej formy czasownika...A czy Ty zostałeś za niego uznany - raczej przez siebie...Owszem zostało zasiane pewne przypuszczenie - z racji jednego wątku, o tytule podobnym - ale po sprawdzeniu tutaj - okazało się, że jednak to nie Ty. I pewnie stąd nieporozumienie...
Nic dodać i nic ująć
pozdrawiam
Dziekuję Ci Smakosiu :)
Możliwość poznawania Ciebie, to prawdziwa przyjemność i wielki zaszczyt.
Zeby rozmawiać- trzeba mieć z kim.
Po co odpowiadać na tak kłamliwe teksty?
Prawie ani jedno słowo bahusa nie było prawdą.
Chciał nas sprowokować, obrazić.
I jestem z Was/ nas wszystkich niesłychanie dumna, że mu się to nie udało. Jakem Matka- Założycielka :)
A teraz zapraszam wszystkich na nasze forum :)
Nie będę już nadużywac gościnności i nie podaję linka, ale forum bardzo łatwo znaleźć :)- wtedy każdy będzie mógł się przekonać ile prawdy jest w tym całym ... czymś ;)))
Ja tez skladam gratulacje tutejszej administracji: utrzymac spora grupe w ryzach, dyscyplinie, pokorze i poczuciu
wdziecznosci nie jest latwo.
A juz w pore zapobiegac, czyli antycypowac wydarzenia co rzeczywiscie nalezy do nowoczesnej strategii zarzadzania tzw kapitalem ludzkim, jest niewyobrazalnie trudno. Chyba, ze na czele takiej misji osadzi sie wyzej
wystepujaca osobe, podparta autorytetem Rozanej Rodziny.
;)))))))))
Ale, żeby za zupełną darmochę taaaaaaaaaka reklama? ;)))
Wątek zamykam, sprawa wydaje się być wyjaśniona i następne wypowiedzi nie wniosą niczego interesującego, po za nieprzyjemną wymianą zdań.