Forum

Rozmowy wolne i frywolne

:)

• Autor: agik Data: 2010-12-08 19:45:21

Temat jest do bahusa :)

Po twoich ostatnich wpisach zrozumiałam, ze mnie juz nie kochasz
    Nie można kogoś kochać i tak go ranić...
    I co ja teraz - biedna niunia zrobię??? ;((( Czemu? jak? kto???

A teraz poważnie ;)
    Wkurzasz się, bo Cie nie zaprosiłam na MOJE forum? ;)
    Obserwowałam Twoją działaność w czterech w sumie miejscach w necie. Patzryłam, jak każde z tych miejsc rozsadzasz od środka- knując, tworząc koterie i intrygi i tworząc swoje miejsce w necie postawiłam warunek- bez bahusa. Jednocześnie- od samego poczatku wiedziałyśmy z Iwoną, że przyjdziesz. Zawsze przychodzisz... Nie jestem zbyt religijną osobą, ale ty razem modliłam się, zebyś nie przyszedł za wcześnie.
    W końcu zyjemy w globalnej wiosce ;), a do tego obracamy się w tym samym kręgu znajomych. Moje modlitwy zostały wysłuchane :) Przyszedłeś, kiedy forum już było mocne. A teraz je dodatkowo umacniasz :) Powinnam ci podziękować, ale jakoś mi się nie chce.
    Za to chcę podziekować wszystkim, którzy uszanowali moją prośbe, tym samym dając nam czas, na umocnienie naszych barier. Rozbiłes już sobie o nie nos, prawda? ;)

Chciałam ci tez powiedzieć, że próbując się mnie sprowokować zapuszczasz się w zupełnie nieoczekiwane rejony ;)
    Moje dobra osobiste, które naruszasz- są chronione prawem w Polsce. To nie jest kwestia regulaminu tego czy innego portalu. To jest kwestia prawna. Tym samym chciałam cię poinformować, ze skopiowałam sobie wszystkie materiały i nie zawaham się ich użyć.
    Uwierz mi, proszę, że są tez inne drogi dochodzenia do sprawiedliwości, niz pyskówki w necie.
    Zabrzmi patetycznie- ale to prawda nas wyzwoli :)

Co do zdrady, wierności... ;)))
    Kotku ( mogę tak do ciebie mówić, w końcu jeszcze w ostatnią niedzielę proponowałes mi małżeństwo- to tez mam w archiwum ;) )ja zawsze uważam, ze rozumna rzeczą jest wiedzieć o czym się mówi i nie używac słów, których znaczenia się nie rozumie- dlatego nie podejmę się rozmawiania z toba na takie tematy, bo jak sądzę nie mówilibysmy o tym samym. Ale na przykład- dla kogoś zainteresowanego- co robisz na innych porlatach kulinarnych??? Dlaczego jeszcze 2 tygodnie temu próbowałeś mnie "zwerbować" na gotujmy.pl? Ja nie utworzyłam konkurencji dla wuzetu. Chciałm porozmawiać- tylko i wyłącznie z tego powodu powstało NASZE forum. Skąd ja miałam wiedziec, ze mi wszyscy taka przysługę wyrzadzą?
    Co ja takiego złego zrobiłam??? Stworzyłam miejsce ( dobre miejsce :) )do którego każdy moze przyjść. Gdzie tu zdrada? Pampas stworzył swoje, ja swoje. Posadzenia o plagiat są smieszne wręcz :) Otwarłam pokój, dla ludzi którym razem po drodze. Po prostu.
    Trzeba miec duchowośc rozwielitki, zeby dorabiać ideologię do prostego faktu chęci przebywania razem.

Jednak powinnam ci podziękować ;)
    Doświadczam teraz takich emocji, zę teraz kiedy to piszę cisną mi się łzy wzruszenia do oczu. Czuję sie wręcz niesiona na rekach entuzjazmem i wiarą we mnie innych osób. To jest niesamowite... i bardzo ci wspólczuję, że nie jesteś w stanie doświadczać tego rodzaju emocji. Nic nie jest tak dobre, jak orgazm, ale to jest prawie tak samo dobre... ;))
    Zanim jeszcze przyjdę z pracy i zanim odgruzuję swoja pocztę- juz wiem, zę conajmniej kilkanaście osób stoi za mną murem. Dajac mi swoją siłę i wiarę. I... to nie są puste słowa :)

Tekst sobie skopiowałam. Pracowałam ciężko, zeby pozyskać czytelników mojego bloga- sama pracowałam;)))) nikogo nie plagiatując. Uwazam, że wszystkim, z którymi byłam przez ponad dwa lata należy się wytłumaczenie- i oto ono.
    Uważam, ze miejsce tego wytłumaczenia jest tutaj. Jesli jednak stąd zniknie- pojawi się na moim blogu.

Bardzo proszę o umozliwienie mi pożegnania z wszystkimi, z którymi było mi po drodze.

Pozdrawiam serdecznie
    Agnieszka Kozak.

• Autor: słodki buraczek Data: 2010-12-08 19:58:58

• Autor: Tusiaczek Data: 2010-12-08 20:03:26

• Autor: alicja37 Data: 2010-12-08 20:13:00

Agiku kochany normalnie chylę czoła.

Jesteś mądrą ,uczciwą,fantastyczną a zarazem i zwariowaną kobietą.Gdybym była facetem to chyba bym się w Tobie zakochała.

• Autor: smakosia Data: 2010-12-08 20:36:14

Agik, gratuluję Ci, że potrafiłaś na spokojnie i z kulturą wyrazić swoje emocje mimo tych przykrych słów skierowanych w Twoją stronę.

Nasz kontakt się nie urywa i to cieszy mnie już dziś. Wiem, gdzie Cię szukać

• Autor: Rzymianka Data: 2010-12-08 20:39:26

Dawno wiedziałam, że jesteś mądrą Kobietą - to do Agik
    Podpięłam się pod Smakosię, którą bardzo lubię, obie Was kocham jak córki, których niestety nie mam.

• Autor: Aleex Data: 2010-12-08 21:05:00

Znalazłam Cię !!! blog i forum :)))

• Autor: mag141 Data: 2010-12-08 21:38:50

ja też chyba, czy zaczyna się od "zachciało mi ........"?nick-i jakby znajome

• Autor: gosia64 Data: 2010-12-09 10:16:55

To ja poprosze o namiary na ten blog i forum!!!

• Autor: jolka60 Data: 2010-12-09 10:28:42

Gosiu,znalazłam
    Mam nadzieję,że nie ujawniłam żadnych tajnych informacji),a namiar na tę stronę już był wcześniej wyrażnie podany.

• Autor: jolka60 Data: 2010-12-09 12:34:40

Gosiu,znalazłamMam nadzieję,że nie ujawniłam żadnych tajnych
    informacji),a namiar na tę stronę już był wcześniej wyrażnie podany.

Przepraszam,a czy nie uciekła w bliżej nieokreślony sposób ważna częsć mojego postu?Jeśli tak,proszę o wyrazną odpowiedż.Podałam dokładną nazwę strony blogu.Jesli faktycznie coś "popełniłam" nie tak,proszę mi to wyjaśnić.

• Autor: gosia64 Data: 2010-12-09 15:44:04

Nie ma, zniknelo......to w takim razie porpsze Cie o prywatna wiadomosc! z gory dziekuje!

• Autor: Kormag Data: 2010-12-08 23:23:30

wstapilem z ciekawosci na twoj blog i musze stwierdzic ze jest naprawde dobry
    wagi do przepisow nie przykladam ale sposob pisania bardzo mi odpowiada
    zycze sukcesow i spokoju ducha " choleryczko "

• Autor: kaja38 Data: 2010-12-08 23:50:53

Agik.....

• Autor: eyta Data: 2010-12-09 06:44:01

• Autor: BlackOnion Data: 2010-12-09 08:49:07

Gratuluję agik. Spokojne , rozważne słowa przekazującewszystko co trzeba..... I tak jak trzeba.

• Autor: anboku Data: 2010-12-09 09:08:20

Szacuneczek!!

• Autor: agus2404 Data: 2010-12-09 09:27:49

byłam, jestem, będę :*

• Autor: sanella* Data: 2010-12-09 10:44:36

• Autor: skopolendra Data: 2010-12-09 10:56:42

Czytalam Twoj post chyba ze trzy razy...Na poczatku mialam sie nie odzywac bo zupelnie nie wiem co napisac. Nigdy nie bylam szczegolnie aktywna uzytkowniczka WZ-towego forum. Czesto wpadalam na forum za pozno i to co mialabym do powiedzienia juz zostalo powiedziane (najczesciej przez Ciebie). Wynika mi z tego, ze jestes osoba, ktora szanuje i podzielam Twoje zyciowe poglady w duzym procencie. Obserwowalam Twoje przepychanki slowne z bahusem jak zart. Podobnie bylo z Tineczka. Do pewnego czasu to byla gra slow, na ktora jak mi sie wydawalo godzily sie obydwie strony. To bywalo smieszne i dodwalo rumiencow dyskusjom. Wydaje mi sie, ze cos przeoczylam...Sytuacja zrobila sie nieznosnie napieta. Moze dlatego, ze czesc tego toczy sie poza WZ-towym forum. Jestem troche teraz jak dzieciak i mysle sobie co teraz??? Nie ma tu wielu osob, ktore sa naprawde godne szacunku (nie bede wymieniala bo napewno kogos pomine).Zostaly osoby , ktore tez darze sympatia i szanuje. Cholera czuje sie troche jakby moi rodzice sie rozwiedli....to juz nie jest to forum co kiedys. Chyba sie nadto rozpisalam.Chce Ci zyczyc zebys zawsze byla taka jak jestes i miala dosc sily, zeby swoje "ja " obronic

• Autor: agafi9 Data: 2010-12-09 12:25:42

Ja wiem,Joasiu, dlaczego Ty - chociaż przeciez jesteś na wż długo - nie mozesz zrozumiec do końca sytuacji, jesteś zdziwiona, a pewnie tez zażenowana sytuacją.
    Bo Ty jesteś osobą, która jest na wż - bo to portal kulinarny, a kuchnia to Twój konik, bo chcesz tu miło spedzać czas, porozmawiac z symapatycznymi ludźmi - tak po prostu. Ja tu sie znalazłam z tej samej przyczyny.
    I takich ludzi jest mnóstwo na wż, a nawet zdecydowana większość.
    Tymczasem i tu - tak jak w realnym zyciu - są też ludzie, którzy pasjonują się manipulowaniem,  skrytym dokuczaniem komuś, jątrzeniem, a nawet niszczeniem tego, co stworzył ktos inny. Przykro mi to pisać, ale całkiem niedawno otworzyłam  szeroko oczy i pozostałam w tym wytrzeszczu do teraz. Ta sama osoba, która na wż jest dowcipna i inteligentna, gdzie indziej potrafi rzucać bluzgami rodem z rynsztoka. Oczywiście możnaby tu długo pisac na temat głupio dziecinnych, ale też podłych działań, ale po co zajątrzać i tak - jak to napisałaś - "niznośnie napiętą sytyuację".
    Wż był dla mnie taką miłą odskocznią, a teraz czuję taki niesmak, że... szkoda słów... A jednocześnie wiem, że sam portal jest fantastyczny - a to "wewnętrzne gnicie forum" to wynik działania jednostek. Wiec jest mi przykro

• Autor: ekkore Data: 2010-12-09 13:14:51

Nie ma mowy o rozwodzie.
    Większość z nas chce być tutaj.
    Części to prawo zostało odebrane - aby się z nimi kontaktować, potrzebne jest inne miejsce.

Chcemy rozmawiać, dyskutować - wiele osób jest poranionych (nie fizycznie, ale w ten ulotny sposób, zawiedli sie, nie spodziewali się itp itd) -..To wszystko jest bardzo trudne.

A jednak próbujemy - chcemy rozmawiać. Nie mając pojecia do czego to zaprowadzi.
    Nie jesteśmy dla nikogo konkurencją - nie chcemy byc

i mamy nadzieję, ze ten bagaż przykrych doświadczeń nie będzie przeskodą  a nauczy nas patrzenia oczami rozmówcy na zagadnienie.

Mam tylko nadzieję, że moje odczucia, ubrane w my nikogo nei urażą..

A dla agik - brawo za piękna przemowę!

• Autor: vikunia Data: 2010-12-09 11:18:33

cała prawda

• Autor: Zbyh 1 Data: 2010-12-11 21:56:07

Agik tak trzymaj Dziwi mnie tylko, dlaczego adresat chociaż taki wygadany milczy

• Autor: anna702 Data: 2010-12-11 23:28:35

:)
    hi hi jak zwykle...wylewna i bojowa....a gdzie masz to forum wlasne? to sobie poczytam w wolnych chwilach...? pozdr

• Autor: agik Data: 2010-12-12 01:03:17

Anna!!!
    Gdziś Ty była???
    Zastanawiałam się, jak Cie znaleźć...

Link tutaj zostanie usuniety, wiec nie ma nawet sensu go wklejać
    Kobieto!!! Wiesz, jak ja tęskniłam za Tobą???

• Autor: makusia Data: 2010-12-12 15:10:56

Wątek zamykam, ponieważ jego celem stało się reklamowanie obcego forum,a tego zabrania regulamin WŻ.

Przejdź do pełnej wersji serwisu