Na os. Zwycięstwa, na "ryneczku" kolo Biedronki (tej w "blaszaku").
Trzeba iść od Biedronki w kierunku os. WW, przejsc rzeczony "ryneczek". Na jego koncu jest zieleniak (z dużą "poczochraną" i nieuprzejmą sprzedawczynią), za zieleniakiem, lekko cofniety niewielki budynek (? - raczej kontenerek ;-)) to twoj CEL.
P.S. Podejrzewam, ze to dla ciebie niedaleko...?
Na os. Zwycięstwa, na "ryneczku" kolo Biedronki (tej w "blaszaku"). Trzeba iść od Biedronki w kierunku os. WW, przejsc rzeczony "ryneczek". Na jego koncu jest zieleniak (z dużą "poczochraną" i nieuprzejmą sprzedawczynią), za zieleniakiem, lekko cofniety niewielki budynek (? - raczej kontenerek ;-)) to twoj CEL. P.S. Podejrzewam, ze to dla ciebie niedaleko...?
Dziękuję. Mieszkam na os. Chrobrego wiec niedaleko.
Kiedyś już o to pytałem, nawet dostałem adresy ale nie zapisałem, a tego wątka nie mogę odnaleźć, Bardzo proszę Poznaniaków o pomoc.
Na Szarych Szeregów w sklepiku mięsnym, ewentualnie kupowałam też w Społem-owskim sklepie na Garbarach. Oczywiście mrożoną :)
Na os. Zwycięstwa, na "ryneczku" kolo Biedronki (tej w "blaszaku"). Trzeba iść od Biedronki w kierunku os. WW, przejsc rzeczony "ryneczek". Na jego koncu jest zieleniak (z dużą "poczochraną" i nieuprzejmą sprzedawczynią), za zieleniakiem, lekko cofniety niewielki budynek (? - raczej kontenerek ;-)) to twoj CEL. P.S. Podejrzewam, ze to dla ciebie niedaleko...?
Na os. Zwycięstwa, na "ryneczku" kolo Biedronki (tej w "blaszaku"). Trzeba
Dziękuję. Mieszkam na os. Chrobrego wiec niedaleko.iść od Biedronki w kierunku os. WW, przejsc rzeczony "ryneczek". Na jego
koncu jest zieleniak (z dużą "poczochraną" i nieuprzejmą sprzedawczynią),
za zieleniakiem, lekko cofniety niewielki budynek (? - raczej kontenerek ;-))
to twoj CEL. P.S. Podejrzewam, ze to dla ciebie niedaleko...?
Wiem
Byłem, ale nie kupiłem. Jest tylko w komplecie z kaczką. Ale od poniedziałku bez problemu. Jeszcze raz dziękuję za namiary.
Proszę bardzo. Cieszę się, że mój "kobiecy" opis drogi okazał się zrozumiały