Witam, Kenwood jeszcze wybiera spośród najlepszych przepisów - dziś spodziewam się ostatecznej informacji na temat wyróżnionych, więc mam nadzieję dziś wieczorem, najpóźniej jutro zamieścić wyniki na stronie.
Wszystko już wiemy:) Organizatorom i sponsorom dziękuję za wyróżnienie. Patysipysi gratuluję wygranej :) Brawo! Izeczce, frankafirance, Malenie, Skopolendrze i megi013 gratuluję także wyróżnień. Miło było z Wami konkurować :))))
Ja tez przylaczam sie do gratulacji dla wyygranych. Musze przyznac, ze bardzo sie ciesze bo to drugi konkurs w moim zyciu, w ktorym bralam udzial i drugie wyroznienie. Mysle Alll, ze jestem Ci dluzna duza wdziecznosc za piekne zdjecie, ktore zdobi moj przepis.Dziekuje:)
i ja gratuluję wszystkim wyróżnionym nie liczyłam na nagrodę w tak doborowym towarzystwie, takim gąszczu wspaniałych receptur i zdjęć
gratuluję także wszystkim osobom, które podały swoje przepisy - mnóstwo z nich mam zapisanych do wypróbowania bo są świetne! dziękuję za bardzi wysoki poziom rywalizacji
NIe wiem jak to sprawdzić, a jestem ciekawa. CZy ktoś wie ? :)
No musze przyznac, ze tez jestem ciekawa, jak dotychczas po upywie ustalonego czasu wielkimi literami wyskakiwala "lista nagrodzonych" a teraz nic....
Wyniki miały być10grudnia.Może są opóźnienia i jeszcze ich nie ogłosili.
Witam, Kenwood jeszcze wybiera spośród najlepszych przepisów - dziś spodziewam się ostatecznej informacji na temat wyróżnionych, więc mam nadzieję dziś wieczorem, najpóźniej jutro zamieścić wyniki na stronie.
Serdecznie dziękuję za odpowiedź.
Wyniki już są.Gatulacje dla zwycięzców.
Wszystko już wiemy:)
Organizatorom i sponsorom dziękuję za wyróżnienie.
Patysipysi gratuluję wygranej :) Brawo!
Izeczce, frankafirance, Malenie, Skopolendrze i megi013 gratuluję także wyróżnień. Miło było z Wami konkurować :))))
Ja tez przylaczam sie do gratulacji dla wyygranych. Musze przyznac, ze bardzo sie ciesze bo to drugi konkurs w moim zyciu, w ktorym bralam udzial i drugie wyroznienie. Mysle Alll, ze jestem Ci dluzna duza wdziecznosc za piekne zdjecie, ktore zdobi moj przepis.Dziekuje:)
Również gratuluję!! dziewczyny brawo
Gratuluję wygranym i wyróżnionym! Przepisy świetne!
kurcze jestem w szoku
, to moja pierwsza wygrana, ale niespodzianka
gratuluje pozostałym osobom!;))
i ja gratuluję wszystkim wyróżnionym
nie liczyłam na nagrodę w tak doborowym towarzystwie, takim gąszczu wspaniałych receptur i zdjęć
gratuluję także wszystkim osobom, które podały swoje przepisy - mnóstwo z nich mam zapisanych do wypróbowania bo są świetne! dziękuję za bardzi wysoki poziom rywalizacji
Gratuluję dziewczyny!!!
Pozdrawiam Przedświątecznie:)