Hej skopiowałam tekst przepisu i przetłumaczyłam przez narzedzia jezykowe google nie jest idealny ale zawsze cos :) Pozdrawiam
Skopiowane słowa autora: Przepis z książki "shavua USATU" ("Pie / Cake of the Week")
500 g ciastek-galetnogo cookies (dla Izraelczyków, "Petit Ber) 1 / 2 st.moloka 50 gr. orexov 50 gramów grzywny kolorowe marmolady, można też umieścić w środku truskawki, maliny, wiśnie, itp. ... 2 patch. 32-38% krem tłuszczowych (każdy pakiet 250 ml) 1 pach.shokoladnogo instant pudding (80 gramów) Patch waniliowy budyń instant (80 gramów) 3 / 4 łyżki mleka 100 g ciemnej (lub mleko) RUB czekolady.
Bolszoj pekarskoi arkuszu papieru
1.prigotovit 2 krem
1a: vanil.puding + śmietany 1 / 4 łyżki. Mleko wstrząsnąć (3-4 minut z dużą szybkością) 2b: shokol.puding + śmietany 1 / 2 łyżki. Mleko wstrząsnąć (3-4 minut z dużą szybkością)
2.Vylozhit na warstwie papieru lekko nasączone herbatniki mleczne (jeśli wziąć "Petit Ber", to otrzymamy 5 sztuk w środku i 4 z każdej strony) 3.Namazat cienką warstwą kremu czekoladowego 4.Polozhit vtoroi warstw lekko namoczone herbatniki. 5.Na środkowym rzędzie postawić połowie kremem waniliowym orexi 6.Vylozhit i marmolady (lub owoce), sverxu umieścić drugą połowę kremu. 7.Vzyat marginesy i papieru starannie i montaż w domu ciasto. 8.Sverxu Jest również tłuszcz pozostały krem czekoladowy i posypać czekolada 9.Dat noc napar w lodówce
ja tylko chcę uczulic, że w przepisie zastosowany jest budyń instant, którego w naszych sklepach niestety ale nie ma. Jest to budyń który robi się wyłącznie na zimnym mleku, bez gotowania.
http://www.liveinternet.ru/users/3062210/post101939868/ - kto przetłumaczy ten przepis...??? pleas
liczę na waszą pomoc
Hej skopiowałam tekst przepisu i przetłumaczyłam przez narzedzia jezykowe google nie jest idealny ale zawsze cos :)
Pozdrawiam
Skopiowane słowa autora:
Przepis z książki "shavua USATU" ("Pie / Cake of the Week")
500 g ciastek-galetnogo cookies (dla Izraelczyków, "Petit Ber)
1 / 2 st.moloka
50 gr. orexov
50 gramów grzywny kolorowe marmolady, można też umieścić w środku truskawki, maliny, wiśnie, itp. ...
2 patch. 32-38% krem tłuszczowych (każdy pakiet 250 ml)
1 pach.shokoladnogo instant pudding (80 gramów)
Patch waniliowy budyń instant (80 gramów)
3 / 4 łyżki mleka
100 g ciemnej (lub mleko) RUB czekolady.
Bolszoj pekarskoi arkuszu papieru
1.prigotovit 2 krem
1a: vanil.puding + śmietany 1 / 4 łyżki. Mleko wstrząsnąć (3-4 minut z dużą szybkością)
2b: shokol.puding + śmietany 1 / 2 łyżki. Mleko wstrząsnąć (3-4 minut z dużą szybkością)
2.Vylozhit na warstwie papieru lekko nasączone herbatniki mleczne (jeśli wziąć "Petit Ber", to otrzymamy 5 sztuk w środku i 4 z każdej strony)
3.Namazat cienką warstwą kremu czekoladowego
4.Polozhit vtoroi warstw lekko namoczone herbatniki.
5.Na środkowym rzędzie postawić połowie kremem waniliowym
orexi 6.Vylozhit i marmolady (lub owoce), sverxu umieścić drugą połowę kremu.
7.Vzyat marginesy i papieru starannie i montaż w domu ciasto.
8.Sverxu Jest również tłuszcz pozostały krem czekoladowy i posypać czekolada
9.Dat noc napar w lodówce
Szybkie i smaczne ...
ja tylko chcę uczulic, że w przepisie zastosowany jest budyń instant, którego w naszych sklepach niestety ale nie ma. Jest to budyń który robi się wyłącznie na zimnym mleku, bez gotowania.
dziękuję moi drodzy za szybkie odpowiedzi pozdrawiam