Właśnie z mamą skończyłyśmy robić nasz świąteczny stroik. Jestem bardzo ciekawa, jakie stroiki ozdobią Wasze stoły, będzie mi bardzo miło ich zobaczyć:)
Wszystkie stroiki śliczne, ale mnie ciekawi ten aniołek z serwetki. Piękniuchny jest, jak złożyć serwetkę żeby taki wyyszedł - możesz zdradzić?
Tu jest strona jak zrobić takiego aniołka z papierowej tacki http://www.tipy.pl/artykul_2344,jak-zrobic-aniolka-z-papieru.html . Ja zrobiłam z serwetki, ale radzą nie robić z jednej, tylko z dwóch lub nawet trzech sklejonych razem. Z jednej jest zbyt delikatny i po pierwsze ciężko się wycina, a po drugie łatwo go zniszczyć. Dodatkowo troszkę go posklejałam, żeby był bardziej stabilny, jednak serwetka jest wiotka. Warto się troszkę pomęczyć bo efekt jest super. Pozdrawiam.
Terjon stroik nie musi Ci się podobać. Ważne że mnie się podoba, każdy ma swój gust i wcale nie mam zamiaru sie o to obrażać :) mnie też wiele rzeczy się nie podoba i wcale tego nie ukrywam.
Dzięki, mi też się podobają (hahahaha). Ja zawsze wszystko robię w kilku kolorach, ale jak znajde czas to zrobie jeszcze jeden, podobny do Twojego z przewagą jednego koloru, fajnie to wygląda .
Co prawda ja jeszcze nie mam stroika świątecznego, ale mogę się pochwalić stroikiem adwentowym.
Czy Ty użyłaś świeżego świerku i gąbki kwiaciarskiej (zielony oazis)? Czy może jest to sztuczne igliwie? I na czym to postawiłaś? Też będę robił podobny stroik tylko, że podłużny i zdecydowanie w ciepłych kolorach, dlatego chciałbym wiedzieć jakie Ty masz rozwiązania w tym względzie :)
Witaj Kluko:) moim zdaniem Twój stroik adwentowy jest piękny, może stac również na stole w święta.
Ja kupowałam gotowe świeże gałązki w kwiaciarni, jest to podobno jakaś odmiana świerku syberyjskiego. Zapałaciłam 5 zł, za kilka sztuk. Na spód dałam ucięty kawałek drzewa ze starej jabłonki, który tata przewiercił w kilku miejscach i włożył druty. Potem przykleiłyśmy z mamą gąbkę kwiaciarską , taką sztywną , na to znów poszedł klej i ułożyłyśmy gałązki, które się przykleiły, reszta dodatków jest na drutach:) Gałązki są spryskane sztucznym śniegiem.
Marysia stroik Antoś stroik Ja stroik My też robiliśmy dziś stroiki :):) Kosztowały nas zaledwie 3 zł ( gabka do doniczek) Resztę ozdób mieliśmy. Maluchy miały rodości co niemiara. Postawiły sobie w pokoikach, przepieknie pachną choinką. Pozdrawiam życząc zdrowych i spokojnych Świąt
Uda Ci się, tylko nie wysyłaj wiadomości po wklejeniu pierwszego. Otwórz od razu kolejny raz bibliotekę obrazów i wstaw drugie zdjęcie i tak po kolei wszystkie zdjęcia, a dopiero na końcu kliknij "wyślij" :)))
Właśnie z mamą skończyłyśmy robić nasz świąteczny stroik. Jestem bardzo ciekawa, jakie stroiki ozdobią Wasze stoły, będzie mi bardzo miło ich zobaczyć:)
Śliczniutki :-)
Śliczny:) Też muszę jakiś zrobic:)
Sliczny, my mamy niebiesko srebrna choinke, troche mi sie ten niebieski przejadl ale szkoda mi jest tyle bombek wyrzucic zeby kupic nowe....
Ja w tym roku zrobiłam choinkę z szyszek + dodatki oraz stroiki dla siebie i rodzinki. Aniołek też znajdzie miejsce na stole więc go dodałam.
Wszystkie stroiki śliczne, ale mnie ciekawi ten aniołek z serwetki. Piękniuchny jest, jak złożyć serwetkę żeby taki wyyszedł - możesz zdradzić?
Wszystkie stroiki śliczne, ale mnie ciekawi ten aniołek z serwetki.
Piękniuchny jest, jak złożyć serwetkę żeby taki wyyszedł - możesz
zdradzić?
Tu jest strona jak zrobić takiego aniołka z papierowej tacki http://www.tipy.pl/artykul_2344,jak-zrobic-aniolka-z-papieru.html . Ja zrobiłam z serwetki, ale radzą nie robić z jednej, tylko z dwóch lub nawet trzech sklejonych razem. Z jednej jest zbyt delikatny i po pierwsze ciężko się wycina, a po drugie łatwo go zniszczyć. Dodatkowo troszkę go posklejałam, żeby był bardziej stabilny, jednak serwetka jest wiotka. Warto się troszkę pomęczyć bo efekt jest super. Pozdrawiam.
Bardzo piękne te stroiki ... dj zdolna jesteś :)
Dzięki
D.J. Przepiękne te Twoje stroiki a choinka zachwycająca.Natomiast stroik niebiekiej różyczki hmm.
Terjon stroik nie musi Ci się podobać. Ważne że mnie się podoba, każdy ma swój gust i wcale nie mam zamiaru sie o to obrażać :) mnie też wiele rzeczy się nie podoba i wcale tego nie ukrywam.
Dzięki za miłe słowa. W takich dekoracjach najważniejsze jest że są własnoręcznie wykonane i to cieszy najbardziej.
Śliczności:)
Dzięki, mi też się podobają (hahahaha). Ja zawsze wszystko robię w kilku kolorach, ale jak znajde czas to zrobie jeszcze jeden, podobny do Twojego z przewagą jednego koloru, fajnie to wygląda .
Piękne, a ten aniołek cudny!
Co prawda ja jeszcze nie mam stroika świątecznego, ale mogę się pochwalić stroikiem adwentowym.
Czy Ty użyłaś świeżego świerku i gąbki kwiaciarskiej (zielony oazis)? Czy może jest to sztuczne igliwie? I na czym to postawiłaś? Też będę robił podobny stroik tylko, że podłużny i zdecydowanie w ciepłych kolorach, dlatego chciałbym wiedzieć jakie Ty masz rozwiązania w tym względzie :)
A oto moje, przyznaje się bez bicia zeszłoroczne i choinka
Bardzo mi się wszystko podoba :)
Dzięki i wzajemnie
Bardzo ładne, pewnie tegoroczne też takie będą:)
Witaj Kluko:) moim zdaniem Twój stroik adwentowy jest piękny, może stac również na stole w święta.
Ja kupowałam gotowe świeże gałązki w kwiaciarni, jest to podobno jakaś odmiana świerku syberyjskiego. Zapałaciłam 5 zł, za kilka sztuk.
Na spód dałam ucięty kawałek drzewa ze starej jabłonki, który tata przewiercił w kilku miejscach i włożył druty.
Potem przykleiłyśmy z mamą gąbkę kwiaciarską , taką sztywną , na to znów poszedł klej i ułożyłyśmy gałązki, które się przykleiły, reszta dodatków jest na drutach:)
Gałązki są spryskane sztucznym śniegiem.
A u mnie stroik wyjątkowo nie typowy :)
Mysho, gałązka choinki, i będzie "typowy" nietypowy:)) Śliczny jest :)
Uważam że stroiczek jest śliczny! wystarczy tylko dodać kilka malutkich gałązek świerku:)
A ja uważam, że tu nic nie trzeba dodawać, bo tak jak jest wygląda rewelacyjnie
Śliczny Wam wyszedł:)
Marysia stroik
Antoś stroik
Ja stroik
My też robiliśmy dziś stroiki :):)
Kosztowały nas zaledwie 3 zł ( gabka do doniczek) Resztę ozdób mieliśmy. Maluchy miały rodości co niemiara. Postawiły sobie w pokoikach, przepieknie pachną choinką.
Pozdrawiam życząc zdrowych i spokojnych Świąt
Agnieszka
Piękne te stroiki, każdy inny:)
Pierwsze zdjęcie, które udało mi się wstawić na WZ dzięki kursowi Bodka - dzięki;)
A myślałam, że uda mi się wstawić trzy równocześnie:)
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
Uda Ci się, tylko nie wysyłaj wiadomości po wklejeniu pierwszego. Otwórz od razu kolejny raz bibliotekę obrazów i wstaw drugie zdjęcie i tak po kolei wszystkie zdjęcia, a dopiero na końcu kliknij "wyślij"
:)))
Ten podoba mi się najbardziej :)))
Dzięki;)
Mój stroik na drzwi
I ja dopiero poświątecznie... nie nastołowo, ale nastrojowo:)
Wszystko cudne, ale najbardziej mi się podoba jemioła :)