Spokoju i radości, tylko miłych gości! Smacznej Wigilii i całusów moc - w tę najpiękniejszą w roku noc! Szczęścia kilogramów, ze śniegu bałwanów! Życzliwych ludzi wokół, żadnej łezki w oku, Przyjaciół jakich mało. Przez życie idźcie śmiało! Niech miłość bez ustanku Was dotyka. A w Nowym roku szczęście spotyka!
Są cudowne :) Ja właśnie zabieram się za przygotowanie masy makowej do kruchego ciasta. Jeśli chodzi o życzenia od zespołu redakcyjnego Wielkiego Zarcia, to są do poczytania na stronie głównej od 6 grudnia :) Smacznych, spokojnych i rodzinnych Świąt - nawet jeśli będą spędzane wcale nie wśród rodziny, lecz ze znajomymi, współpracownikami, internautowiczami :)
Choinka,choinka przy stole wigilijnym rodzinka. Specjałów na stole wiele i dzwony biją w każdym kościele. Prezentów kupa i radości, to święto rodzinne, święto miłości.
I żeby tak zawsze było i dobrze nam razem się żyło, bądźmy dla siebie mili w każdym dniu i w każdej chwili. Choinka, choinka, wypijmy za zdrowie kieliszek winka.
Idą święta wielkim krokiem, pachnie drzewko w Twoim domu. Patrzysz na nie ciepłym wzrokiem i życzenia złożysz komuś. Na te Święta co nadchodzą życzę szczęścia pomyślności. Niech Cię bliscy nie zawodzą i niech miłość w sercu gości.
Zdrowych Wesołych Świąt, Wszystkim żarłoczkom , życzy . niebieska-różyczka:)
Uciszcie Wasze mysli, zapalcie świecę, usiądźcie przy wigilijnym stole, podzielcie się białym opłatkiem.. i świętujcie,świętujcie,świętujcie... Serdeczne życzenia na wszystkie świąteczne dni i zbliżający się Nowy Rok 2011 dla wszystkich kochanych żarłoczków.! śle Ania.!
Ubiorę dziś choinkę....bo nadchodzą święta... Inaczej w tym roku bedzie ubierana.. Nie tylko będzie piękna...lecz też zaczarowana... Ubiorę ją w radość..w uśmiechy dziecięce.. W nadzieję dla ludzi żyjących w udręce... Ubiorę ją w bogactwa ..bo tak chyba trzeba...by juz nigdy głodnym nie zabrakło chleba.... Zawieszę też na niej cenną...trwałą miłość...by się kochajacym wspólnie dobrze żyło... A na jednej gałązce zawieszę marzenia...które wydawały się nie do spełnienia... Ubiorę ją w siłę i w ogromną wiarę... By problemy wielkie...stały się znów małe... A gdy w żłobie narodzi się Boża dziecina... Przy magicznej tej choince.. usiądzie ma rodzina.... MIŁEGO ,RADOSNEGO I SPOKOJNEGO OCZEKIWANIA NA WIGILIĘ
Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń, że może z niej uczynić Betlejem. Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce, że może przyjąć nowonarodzoną miłość... do tego wystarczy tylko wiara i nadzieja, a miłość przyjdzie sama...!
Najserdeczniejsze życzenia, Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych duszach, wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija
Dużo zdrowia i radości w Waszych progach niech zagości. I prezeny i śnieg biały by te Święta urok miały. Samych wzruszeń przy choince życzę całej WŻ- owej rodzince.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego Rok
A czegóż ja mam Wam życzyć? Niebanalnie,prostolinijnie i zarazem z serca???? Życzę Wam moi kochani wszystkiego tego,co powtarza się we wszystkich życzeniach:),a nade wszystko miłości i człowieczeństwa:) Wesołych Świąt:) buziaki
Polem srebrzystym, polem zimowym jedzie orszak Mikolajkowy. Renifery pedza parami i ciagna sanki z prezentami. Czekaja wszyscy w oknach na Gwiazdora, bo wreszcie Wigilii nadeszla pora.
Zdrowych, rodzinnych i beztroskich Świąt Bożego Narodzenia
życzy Alina- Alll
Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!
Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!
Zaraz, zaraz, te głowy Mikołajów to sama robiłaś? Bo jesli tak, to ja spadam z krzesłam i zbieram się dopiero w okolicach Nowego Roku.
Tak jako, że jestem "czynną tortownicą" to i dekoracje robiłam z cukru. Jutro już je położę na torcie;)))
Są cudowne :)
Ja właśnie zabieram się za przygotowanie masy makowej do kruchego ciasta.
Jeśli chodzi o życzenia od zespołu redakcyjnego Wielkiego Zarcia, to są do poczytania na stronie głównej od 6 grudnia :)
Smacznych, spokojnych i rodzinnych Świąt - nawet jeśli będą spędzane wcale nie wśród rodziny, lecz ze znajomymi, współpracownikami, internautowiczami :)
Pieknie ubrana pachnie choinka,
Kapitalne ! takie nadymane :) ;) :)
Choinka,choinka
przy stole wigilijnym rodzinka.
Specjałów na stole wiele
i dzwony biją w każdym kościele.
Prezentów kupa i radości,
to święto rodzinne, święto miłości.
I żeby tak zawsze było
i dobrze nam razem się żyło,
bądźmy dla siebie mili
w każdym dniu i w każdej chwili.
Choinka, choinka,
wypijmy za zdrowie kieliszek winka.
Idą święta wielkim krokiem, pachnie drzewko w Twoim domu.
Patrzysz na nie ciepłym wzrokiem i życzenia złożysz komuś.
Na te Święta co nadchodzą życzę szczęścia pomyślności.
Niech Cię bliscy nie zawodzą i niech miłość w sercu gości.
Zdrowych Wesołych Świąt, Wszystkim żarłoczkom , życzy .
niebieska-różyczka:)
W Święta Bożego Narodzenia najpiękniejszych snów spełnienia
Uciszcie Wasze mysli,
zapalcie świecę,
usiądźcie przy wigilijnym stole,
podzielcie się białym opłatkiem..
i świętujcie,świętujcie,świętujcie...
Serdeczne życzenia
na wszystkie świąteczne dni
i zbliżający się Nowy Rok 2011
dla wszystkich kochanych żarłoczków.! śle Ania.!
Przecudne te mikołaje:)
Ubiorę dziś choinkę....bo nadchodzą święta...
Inaczej w tym roku bedzie ubierana..
Nie tylko będzie piękna...lecz też zaczarowana...
Ubiorę ją w radość..w uśmiechy dziecięce..
W nadzieję dla ludzi żyjących w udręce...
Ubiorę ją w bogactwa ..bo tak chyba trzeba...by juz nigdy głodnym nie zabrakło chleba....
Zawieszę też na niej cenną...trwałą miłość...by się kochajacym wspólnie dobrze żyło...
A na jednej gałązce zawieszę marzenia...które wydawały się nie do spełnienia...
Ubiorę ją w siłę i w ogromną wiarę...
By problemy wielkie...stały się znów małe...
A gdy w żłobie narodzi się Boża dziecina...
Przy magicznej tej choince.. usiądzie ma rodzina....
MIŁEGO ,RADOSNEGO I SPOKOJNEGO OCZEKIWANIA NA WIGILIĘ
Mikołajki pierwsza klasa!!
Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce, że może przyjąć nowonarodzoną miłość...
do tego wystarczy tylko wiara i nadzieja, a miłość przyjdzie sama...!
Najserdeczniejsze życzenia,
Cudownych Świąt Bożego Narodzenia,
Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
Pod żywą choinką zaś dużo prezentów,
A w Waszych duszach,
wiele sentymentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija
Dużo zdrowia i radości w Waszych progach niech zagości.
I prezeny i śnieg biały by te Święta urok miały.
Samych wzruszeń przy choince życzę całej WŻ- owej rodzince.
Dużo radości, słonecznych dni i spełnienia marzeń - wszystkim WŻowiczom życzy Rzymianka
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
wielu głębokich i radosnych przeżyć,
wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości
oraz błogosławieństwa Bożego
w każdym dniu nadchodzącego Rok
A czegóż ja mam Wam życzyć?
Niebanalnie,prostolinijnie i zarazem z serca????
Życzę Wam moi kochani wszystkiego tego,co powtarza się we wszystkich życzeniach:),a nade wszystko miłości i człowieczeństwa:)
Wesołych Świąt:)
buziaki
Wszystkim WŻ- towiczom
Zdrowych,spokojnych ,szczęśliwych
i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.
Niech miłość ,pokój i szczęście otoczy Was wszystkich.
Wesołych Świąt kochani!
wesolych Swiat:)
Polem srebrzystym, polem zimowym
jedzie orszak Mikolajkowy.
Renifery pedza parami
i ciagna sanki z prezentami.
Czekaja wszyscy w oknach na Gwiazdora,
bo wreszcie Wigilii nadeszla pora.