A nie zdarzyło Ci się nad Leosiem rąk umyć? Taki biały jak tło, można nie zauważyć. Pewnie biedak by z wrzaskiem uciekł spod siurkającego strumienia :D
A nie zdarzyło Ci się nad Leosiem rąk umyć? Taki biały jak tło, można nie zauważyć. Pewnie biedak by z wrzaskiem uciekł spod siurkającego strumienia :D
Właśnie najgorsze jest to że on uwielbia wodę, nie rusza go nawt odkręcony kran i woda lejaca mu sie po głowie. W skrócie często mycie rąk odbywa sie zatem w kuchni bo Leona trudno wyciągnąć z umywalki zwłaszcza że grubas waży 11 kg.
A już myślałam, że tylko Maurycy to kocie dziwadło, które siedzi w wodzie. Na kapiel pełna nie zdecydowałam się - bo jednak to kot i nie wiadomo jak zareaguje. Co prawda z Martą sie już kąpał - polował na jej palce pod wodą. Chyba nawet wpadł - ale to jej zdanie -natomiast kot po wyjściu z łazienki był suchy (ona twierdzi, że sie wylizał). Ale łapami w wodzie stoi, woda cieknąca mu na łepetynkę w niczym nie przeszkadza.. Jak tylko ktoś puści wodę kot jest w łazience. A jak mu się zamknie drzwi przed nosem i leci woda - to siedzi pod drzwiami, miauczy i drapie, aby go wpuścić...
A już myślałam, że tylko Maurycy to kocie dziwadło, które siedzi w wodzie.Na kapiel pełna nie zdecydowałam się - bo jednak to kot i nie wiadomo jak zareaguje. Co prawda z Martą sie już kąpał - polował na jej palce pod wodą. Chyba nawet wpadł - ale to jej zdanie -natomiast kot po wyjściu z łazienki był suchy (ona twierdzi, że sie wylizał). Ale łapami w wodzie stoi, woda cieknąca mu na łepetynkę w niczym nie przeszkadza..Jak tylko ktoś puści wodę kot jest w łazience.A jak mu się zamknie drzwi przed nosem i leci woda - to siedzi pod drzwiami, miauczy i drapie, aby go wpuścić...A tak w ogóle to masz cudny zwierzyniec...
Dziękuję, dziękuję twój Maurycy też jest super kociakiem i to jego M na czole no poprostu mnie rozbroiło.Czegoś takiego jeszcze nigdy nie widziałam chociaz mój Mietek ma takie smieszne łaty na przednich łapach jak siedzi i ma łapy złączone to trochę przypomina to wielką literę H.
Mam przyjemność przedstawić wam moich milusińskich
Kot Leon (ten biało-rudy)
Kot Mietek (pręgowany)
Pies Pudzian
Koszatniczka Torpeda
Piekne sa twoje zwierzaczki, a teo białe cudo w umywalce ?
Piekne sa twoje zwierzaczki, a teo białe cudo w umywalce ?
Dziekuję za pochwałę, a to cudo w umywalce to Leoś. Uwielbia tam spać.A nie zdarzyło Ci się nad Leosiem rąk umyć? Taki biały jak tło, można nie zauważyć. Pewnie biedak by z wrzaskiem uciekł spod siurkającego strumienia :D
A nie zdarzyło Ci się nad Leosiem rąk umyć? Taki biały jak tło, można
Właśnie najgorsze jest to że on uwielbia wodę, nie rusza go nawt odkręcony kran i woda lejaca mu sie po głowie. W skrócie często mycie rąk odbywa sie zatem w kuchni bo Leona trudno wyciągnąć z umywalki zwłaszcza że grubas waży 11 kg.nie zauważyć. Pewnie biedak by z wrzaskiem uciekł spod siurkającego
strumienia :D
A już myślałam, że tylko Maurycy to kocie dziwadło, które siedzi w wodzie.
Na kapiel pełna nie zdecydowałam się - bo jednak to kot i nie wiadomo jak zareaguje. Co prawda z Martą sie już kąpał - polował na jej palce pod wodą. Chyba nawet wpadł - ale to jej zdanie -natomiast kot po wyjściu z łazienki był suchy (ona twierdzi, że sie wylizał). Ale łapami w wodzie stoi, woda cieknąca mu na łepetynkę w niczym nie przeszkadza..
Jak tylko ktoś puści wodę kot jest w łazience.
A jak mu się zamknie drzwi przed nosem i leci woda - to siedzi pod drzwiami, miauczy i drapie, aby go wpuścić...
A tak w ogóle to masz cudny zwierzyniec...
A już myślałam, że tylko Maurycy to kocie dziwadło, które siedzi w
wodzie.Na kapiel pełna nie zdecydowałam się - bo jednak to kot i nie
wiadomo jak zareaguje. Co prawda z Martą sie już kąpał - polował na jej
palce pod wodą. Chyba nawet wpadł - ale to jej zdanie -natomiast kot
po wyjściu z łazienki był suchy (ona twierdzi, że sie wylizał). Ale
łapami w wodzie stoi, woda cieknąca mu na łepetynkę w niczym nie
przeszkadza..Jak tylko ktoś puści wodę kot jest w łazience.A jak mu się
zamknie drzwi przed nosem i leci woda - to siedzi pod drzwiami, miauczy i
drapie, aby go wpuścić...A tak w ogóle to masz cudny zwierzyniec...
Dziękuję, dziękuję twój Maurycy też jest super kociakiem i to jego M na czole no poprostu mnie rozbroiło.Czegoś takiego jeszcze nigdy nie widziałam chociaz mój Mietek ma takie smieszne łaty na przednich łapach jak siedzi i ma łapy złączone to trochę przypomina to wielką literę H.
najlepszy jest ten pies z jezorkiem na wierchu i kot w umywalce
fajna gromadka
Słodkie zwierzaczki-przytulaczki:) A ten Leon w umywalce, kapitalny :))
ja nic nie mowie juz ale moj maz ma na imie Leonard hahaha
ja nic nie mowie juz ale moj maz ma na imie Leonard hahaha
Wszystkie Leony to równe chłopyA jak go zdrabniasz? "Leniu"?
A jak go zdrabniasz? "Leniu"?
Leosiu, Leonku albo poprostu Gruby