W każdej chwili, zawsze, wszędzie, niech Ci w życiu dobrze będzie! Niech Cię dobry los obdarzy wszystkim o czym tylko marzysz.Wszystkiego Najlepszego w dniu imienin.Życzy Daria.:)
Dopisano 10-12-24 15:47:07:
Przy okazji przypomniałam sobie o imieninach mojej kuzynki, już idę do niej dzwonić:)
Wszystkiego Najlepszego
Wszystkiego co najlepsze niech Cię tylko spotyka.!! Sto Lat!!
Wszyskiego najlepszego Ewuniu. Niech dzien Twoich imienin zawsze bedzie pelen bliskich, a Swieta napelnia Cie radoscia i miloscia na caly kolejny rok.
Wszystkiego najlepszego w dniu imienin:)
Otwieram sobie kompa, a tu taka niespodzianka :))))) Bardzo dziekuję Dario za pamięć :))))
Bardzo dziękuję Wam za pamięć, sprawiliście mi ogromną niespodziankę :)))))) Dziękuję .
Ewo przyjmij jeszcze ode mnie najserdeczniejsze życzenia imieninowe. Dużo zdrowia, uśmiechu na twarzy i wszystkiego o czym tylko zamarzasz.
Wszystkiego dobrego
wszystkiego najlepszego w dniu imienin
Ewuniu!! Wszystkiego najlepszego:)))))
Jeszcze raz wszystkim Wam serdecznie dziękuję za ciepłe słowa. Sprawiły mi one niezmiernie radosna niespodziankę :)))))) Dziekuję :)
W każdej chwili, zawsze, wszędzie, niech Ci w życiu dobrze będzie! Niech Cię dobry los obdarzy wszystkim o czym tylko marzysz.
Wszystkiego Najlepszego w dniu imienin.
Życzy Daria.:)
Dopisano 10-12-24 15:47:07:
Przy okazji przypomniałam sobie o imieninach mojej kuzynki, już idę do niej dzwonić:)
Wszystkiego Najlepszego
Wszystkiego co najlepsze niech Cię tylko spotyka.!! Sto Lat!!
Wszyskiego najlepszego Ewuniu. Niech dzien Twoich imienin zawsze bedzie pelen bliskich, a Swieta napelnia Cie radoscia i miloscia na caly kolejny rok.
Niechaj los Tobie sprzyja,
niosąc powodzenie,
idź przez życie z dobrocią w sercu,
otoczona ludźmi, których kochasz,
silna poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia,
niech każdy obrót kalejdoskopu życia.. przynosi Ci radość.!
Wszystkiego najlepszego w dniu imienin:)
Otwieram sobie kompa, a tu taka niespodzianka :))))) Bardzo dziekuję Dario za pamięć :))))
Bardzo dziękuję Wam za pamięć, sprawiliście mi ogromną niespodziankę :)))))) Dziękuję .
Ewo przyjmij jeszcze ode mnie najserdeczniejsze życzenia imieninowe. Dużo zdrowia, uśmiechu na twarzy i wszystkiego o czym tylko zamarzasz.
Wszystkiego dobrego
wszystkiego najlepszego w dniu imienin
Ewuniu!! Wszystkiego najlepszego:)))))
Jeszcze raz wszystkim Wam serdecznie dziękuję za ciepłe słowa. Sprawiły mi one niezmiernie radosna niespodziankę :)))))) Dziekuję :)