Witam, Jakie polecacie miksery ręczne ? głównie do ubijania ,mieszania i przyrządzania kremów do ciast - więc myślę że taki 400 watowy się nada. W oko wpadły mi miksery BOSCHA: o to moi faworyci; Bosch MFQ 3030 Bosch MFQ 3530 Bosch MFQ 4020 Co o nich sądzicie ? czy warte są uwagi ? A może polecacie coś innego ? Z góry dzięki za odpowiedź ,pozdrawiam .
Ja mam Boscha 3540, jest leciutki i bardzo cichy i co mnie najbardziej cieszy nie chlapie przy ubijaniu np. śmietany, póki co jestem zadowolona. Zamawiałam przez internet i różnica w cenie pomiędzy sklepem była ogromna.
Wielkie dzięki za odpowiedź! ;-) A mam takie pytanie - na najniższych obrotach kręci wolno ? - bo właśnie by było dobrze gdyby na 1 biegu bardzo powoli kręcił. . A ile już go masz ?
Wczoraj kupiłem BOSCHA MFQ 4020 i okazał się strzałem w dziesiątkę! Rewelacyjne plastiki - super poskładany - nie ma się do czego przyczepić. Cichy ,lekki ,widełki z kuklami - super ubiajają , długi kabel ,mocny i piękny! Ogólnie nie spotkałem się z ładniejszym mikserem. Stosunkowo drogi - ja zapłaciłem 175 zł ale polecam bo warto!.
witaj , rok wcześniej ja zmagałam się z takim samym problemem , teraz - użytkowniczka Boscha , mam tylko jedną uwagę - żałuję , że tego sprzętu nie miałam wcześniej ! pozdrawiam
Witam,
Jakie polecacie miksery ręczne ? głównie do ubijania ,mieszania i przyrządzania kremów do ciast - więc myślę że taki 400 watowy się nada.
W oko wpadły mi miksery BOSCHA: o to moi faworyci;
Bosch MFQ 3030
Bosch MFQ 3530
Bosch MFQ 4020
Co o nich sądzicie ? czy warte są uwagi ? A może polecacie coś innego ?
Z góry dzięki za odpowiedź ,pozdrawiam .
Ja mam Boscha 3540, jest leciutki i bardzo cichy i co mnie najbardziej cieszy nie chlapie przy ubijaniu np. śmietany, póki co jestem zadowolona. Zamawiałam przez internet i różnica w cenie pomiędzy sklepem była ogromna.
Wielkie dzięki za odpowiedź! ;-)
A mam takie pytanie - na najniższych obrotach kręci wolno ? - bo właśnie by było dobrze gdyby na 1 biegu bardzo powoli kręcił. .
A ile już go masz ?
Czy ktoś mi jeszcze pomoże ? ? ?
Wczoraj kupiłem BOSCHA MFQ 4020 i okazał się strzałem w dziesiątkę! Rewelacyjne plastiki - super poskładany - nie ma się do czego przyczepić. Cichy ,lekki ,widełki z kuklami - super ubiajają , długi kabel ,mocny i piękny! Ogólnie nie spotkałem się z ładniejszym mikserem. Stosunkowo drogi - ja zapłaciłem 175 zł ale polecam bo warto!.
witaj , rok wcześniej ja zmagałam się z takim samym problemem , teraz - użytkowniczka Boscha , mam tylko jedną uwagę - żałuję , że tego sprzętu nie miałam wcześniej ! pozdrawiam