No wiecie co, jeszcze nie ma watku choinkowego? Wstyd! Pochwalcie się swoimi choinkami, prawdziwymi i sztucznymi, niech zostaną na pamiątkę na przyszłe lata, żeby można było wrócić wspomnieniami do tego czasu strojenia domów :) Ja zaczynam:
Masz bardzo ładny świąteczny obrus. Miałam taką pękatą choinkę kilka lat temu, stała sobie na podwyższeniu - znajomi uśmiechali się na jej widok i mówili, że kupiliśmy "zielonego jeża", albo "najeżoną kulkę" :)
Co roku zamierzamy kupić sztuczną i co roku kupujemy żywą. Ma swój niepowtarzalny urok. W tym roku mniej sypiąca i mniej tradycyjna, ale doskonała do nurkowania pod nią - jodła. :) Do tego dwie mniejsze choineczki - haftowane na czerwono. Pozdrawiam Poświątecznie:)
Święta w tym roku były pierwszymi świętami mojej małej Księżniczki. Aby miała jakąś pamiątkę, zrobiłam zdjęcia wszystkich choinek, które były w domach gdzie byliśmy przez święta, do tego choinka ze Starówki, tort - choinka i piernikowa choinka. Oto one...
To może i ja pokażę naszą choinkę, nazywam ją "wielostylową". Próbowałam kiedyś ubierać choinkę w jednym kolorze, w dwóch, ale najpiękniejsza jest taka wielokolorowa z różnymi różnościami:aniołki, gwiazdki, pierniczki itp.
No wiecie co, jeszcze nie ma watku choinkowego? Wstyd!
Pochwalcie się swoimi choinkami, prawdziwymi i sztucznymi, niech zostaną na pamiątkę na przyszłe lata, żeby można było wrócić wspomnieniami do tego czasu strojenia domów :)
Ja zaczynam:
choika.. jedyne zdjęcie ;)
Masz bardzo ładny świąteczny obrus.
Miałam taką pękatą choinkę kilka lat temu, stała sobie na podwyższeniu - znajomi uśmiechali się na jej widok i mówili, że kupiliśmy "zielonego jeża", albo "najeżoną kulkę" :)
Moja mini choineczka,prawdziwa, w doniczce, może uda się ją zasadzić na działce, a obok komputerowa lampka - nibychoinka. Pozdrawiam !
Moja choinka przypomina chochola ;)))) hahaha
ale stroik na stole to mi sie udal ;)))
A to i ja się pochwalę (,,swojski wyrób'' te ozdoby)...
moje "hand made" :)
Pozdrawiam Poświątecznie:)
jutro wkleje fotke dzis nie mialam czasu ale piekne te wasze ozdoby oraz choinki :)
Święta w tym roku były pierwszymi świętami mojej małej Księżniczki. Aby miała jakąś pamiątkę, zrobiłam zdjęcia wszystkich choinek, które były w domach gdzie byliśmy przez święta, do tego choinka ze Starówki, tort - choinka i piernikowa choinka. Oto one...
To może i ja pokażę naszą choinkę, nazywam ją "wielostylową". Próbowałam kiedyś ubierać choinkę w jednym kolorze, w dwóch, ale najpiękniejsza jest taka wielokolorowa z różnymi różnościami:aniołki, gwiazdki, pierniczki itp.
Śliczne są Wasze choinki, a ja mam taką
a taką mają moje dzieci, obok wnusia Zuzia;)
Takie małe ludziki mają mnóstwo radości ze stojących w domach choinek, które skrzą się wszystkimi kolorami. Dla nich warto zdobić domy :)
Zgadzam się z Tobą :)
ja zawsze ciesze sie z choinek lub innych ozdob swiatecznych jak dziecko
A moja choinka była w tym roku zwyczajna, bardzo kolorowa;)
Witam.Ja pochwalę się słodkimi choinkami.
Śliczniutkie:)
Ja biorę tę różową - a myślałam, że różowa choinka nie będzie mi się podobała. Aż ślinka cieknie, jejku!