Chce założyć ,,swój własny blog'', ale nie mogę się tam odnaleźć, tzn. w ustawieniach jest opis (czyli coś o sobie) a potem na stronie głównej nie moge tego odnaleźć, po 2) nie chciałabym gotowego szablonu tylko swoje zdjęcia wkleić na tło tego bloga i po 3) jak robie wpis (przepisu) to nie wiem gdzie tam jest opcja, żeby zdjęcie wybrać, hmmm, pomóżcie
Problem blogów jest na tym portalu dość drażliwy. Nie sądzę, abyś uzyskała pomoc :) (a może się mylę?) Ja Mam bloga, ale na blogspot, więc nie pomogę. Pozdrawiam, Aleex.
Aleex, myślę, że nie masz racji. To nie temat blogów jest tutaj drażliwy, tylko zachowanie osób, które zakładając swoje blogi, wycofały wszystkie przepisy z naszego portalu i dały w swoim profilu wskazówkę gdzie można te przepisy znaleźć. I wiesz, nie chodzi tutaj o konkurencję, finanse, nie. Myslę, że chodzi o wykorzystanie strony WŻ jako darmowego reklamodawcy. Bo przecież chcąc zareklamować swoją stronę w każdym innym miejscu, trzeba by to opłacić. A tu, fik i już. Zawsze ktoś dodatkowy dowie się, że jest ktoś inny ze swoim blogiem. Bo chyba nie zaprzeczysz, że łatwiej (do Ciebie chociażby) trafić przez WŻ niż przez zwykłą przeglądarkę internetową, prawda? Oczywiście inaczej sprawa się ma, gdy administratorzy popierają takie działanie, a jak nawet w Twoim wypadku widać, tak własnie jest. I dlatego nie rozumiem Twojej wypowiedzi.
A, i jeszcze kawał mi się przypomniał. W kamienicy były trzy sklepy obok siebie o tym samym asortymencie. Po prawej stronie właściciel wywiesił szyld: Najświeższe pieczywo i najsmaczniejsze drożdżówki. Po lewej stronie drugi właściciel wywiesił: najtaniej i najsmaczniej. Ten po środku napisał nad swoimi drzwiami : Główne Wejście.
Ewo - na tema swojego bloga nie wypowiadam się (przepraszam, ale to już temat zakończony:)) Mylisz się w jednej kwestii, do której się odniosę: z WŻ przez profil wchodzi na bloga kilka osób dziennie, z wyszukiwarek około tysiąca dziennie, najwięcej jest wejść bezpośrednich - około półtora tysiąca dziennie (to podają statystyki bloga). Pozdrawiam, Aleex.
Okej, Aleex, przyjmuje do wiadomości to co napisałaś w sprawie wejść. Ja zawsze wypowiadam się tylko w swoim imieniu i tak też jest teraz. Ja nigdy nie dowiedziałabym sie, że masz bloga, gdyby nie wż. Ja poprostu nie czytam blogów, żadnych. Ale resztę swojego zdania na temat Twojej pierwszej wypowiedzi podtrzymuję. Również pozdrawiam.
Okej, Aleex, przyjmuje do wiadomości to co napisałaś w sprawie wejść. Ja zawsze wypowiadam się tylko w swoim imieniu i tak też jest teraz.
Wypowiedziałaś się także w moim imieniu, bo myślę identycznie, było by fajnie jak by więcej osób zakładało blogi, i ich przepisy były by tutaj i tam:) I to nie drażliwy temat, tylko drażniąca sytuacja;)
Chce założyć ,,swój własny blog'', ale nie mogę się tam odnaleźć, tzn. w ustawieniach jest opis (czyli coś o sobie) a potem na stronie głównej nie moge tego odnaleźć, po 2) nie chciałabym gotowego szablonu tylko swoje zdjęcia wkleić na tło tego bloga i po 3) jak robie wpis (przepisu) to nie wiem gdzie tam jest opcja, żeby zdjęcie wybrać, hmmm, pomóżcie
Problem blogów jest na tym portalu dość drażliwy. Nie sądzę, abyś uzyskała pomoc :) (a może się mylę?) Ja Mam bloga, ale na blogspot, więc nie pomogę. Pozdrawiam, Aleex.
Aleex, myślę, że nie masz racji. To nie temat blogów jest tutaj drażliwy, tylko zachowanie osób, które zakładając swoje blogi, wycofały wszystkie przepisy z naszego portalu i dały w swoim profilu wskazówkę gdzie można te przepisy znaleźć. I wiesz, nie chodzi tutaj o konkurencję, finanse, nie. Myslę, że chodzi o wykorzystanie strony WŻ jako darmowego reklamodawcy. Bo przecież chcąc zareklamować swoją stronę w każdym innym miejscu, trzeba by to opłacić. A tu, fik i już. Zawsze ktoś dodatkowy dowie się, że jest ktoś inny ze swoim blogiem. Bo chyba nie zaprzeczysz, że łatwiej (do Ciebie chociażby) trafić przez WŻ niż przez zwykłą przeglądarkę internetową, prawda?
Oczywiście inaczej sprawa się ma, gdy administratorzy popierają takie działanie, a jak nawet w Twoim wypadku widać, tak własnie jest. I dlatego nie rozumiem Twojej wypowiedzi.
A, i jeszcze kawał mi się przypomniał.
W kamienicy były trzy sklepy obok siebie o tym samym asortymencie. Po prawej stronie właściciel wywiesił szyld: Najświeższe pieczywo i najsmaczniejsze drożdżówki. Po lewej stronie drugi właściciel wywiesił: najtaniej i najsmaczniej. Ten po środku napisał nad swoimi drzwiami : Główne Wejście.
Ewo - na tema swojego bloga nie wypowiadam się (przepraszam, ale to już temat zakończony:))
Mylisz się w jednej kwestii, do której się odniosę: z WŻ przez profil wchodzi na bloga kilka osób dziennie, z wyszukiwarek około tysiąca dziennie, najwięcej jest wejść bezpośrednich - około półtora tysiąca dziennie (to podają statystyki bloga). Pozdrawiam, Aleex.
Okej, Aleex, przyjmuje do wiadomości to co napisałaś w sprawie wejść. Ja zawsze wypowiadam się tylko w swoim imieniu i tak też jest teraz. Ja nigdy nie dowiedziałabym sie, że masz bloga, gdyby nie wż. Ja poprostu nie czytam blogów, żadnych.
Ale resztę swojego zdania na temat Twojej pierwszej wypowiedzi podtrzymuję.
Również pozdrawiam.
Okej, Aleex, przyjmuje do wiadomości to co napisałaś w sprawie wejść. Ja zawsze wypowiadam się tylko w swoim imieniu i tak też jest teraz.
Wypowiedziałaś się także w moim imieniu, bo myślę identycznie, było by fajnie jak by więcej osób zakładało blogi, i ich przepisy były by tutaj i tam:) I to nie drażliwy temat, tylko drażniąca sytuacja;)
O własnie makusiu, dobrze to ujęłaś. Bo mi własnie zabrakło tego połaczenia słów: drażniąca sytuacja.
Moje zdanie na ten temat jest identyczne.
Super kawał:)
Myślę że osoby które mają blogi pomogą. Ja kiedyś założyłam, ale nie mam czasu go prowadzic:)
Dzięki wszystkim za odpowiedzi