Kupiłam gofrownicę w Lidlu w zeszłym roku i bardzo sobie ją chwalę. Miałam wcześniej taką zwykłą z tych tańszych ze sklepu ,ale jakaś taka była nie specjalna. Nie wiem jak ta z Lidla wytrzymałaby porównanie z tymi droższymi , ale na moje potrzeby(czytaj trójka dzieciaków) jest wystarczająca. Nawet powiedziałabym, że bardzo jestem zadowolona.
Witam.Napisz prosze przepis na te gofry bo ja też mam gofrownice z Lidla ale mimo ciąglych prób wychodzą mi naleśniki (dobrze że chociaż zjadliwe hehe).
Od tego czasu w moim Philipsie niestety pękł zamek i nie piecze już tak dobrych gofrów (jedna strona jest niedociśnięta), moje myśli krążą wokół nowej gofrownicy, ale szkoda mi miejsca, bo tu miałam 3 w 1, tylko wyjmowałam wkłady i były albo kanapki zapiekane, albo gofry albo grillowanie, ech :(
Witam.Napisz prosze przepis na te gofry bo ja też mam gofrownice z Lidla ale mimo ciąglych prób wychodzą mi naleśniki (dobrze że chociaż zjadliwe hehe).
Witaj,może skorzystasz z tego sprawdzonego i wg mnie dobrego przepisu: 2 jajka 2 szklanki mąki 1/2 szkl,oleju,/rozpuszczonej margaryny lub masla/ 1 3/4 szkl.mleka 4 łyżki cukru 2-3 łyżeczki proszku do pieczenia 1/4 łyżeczki soli Wszystkie składniki dokładnie zmiksować.Na płytę rozgrzanej /wysmarowanej olejem/ gofrownicy wylewać ciasto i piec ok.6 min.
A jest teraz w ofercie ta gofrownica, o której piszecie? Jaki jest jej koszt? W sumie przydałaby się taka gofrownica w domku, chociaż po to, żeby jej używać raz na jakiś czas
Dziękuję za opinie.W końcu kupiłam tę gofrownicę i nawet upiekłam gofry.Muszę powiedzieć,że nawet mi wyszły.Dzieciaki były zachwycone,bo gofry są w kształcie serduszek.
Ja niestety się spóźniłam z tą gofrownicą, ponieważ w osiedlowym lidlu już nie było ani jednej sztuki. Mam nadzieję, że jeszcze będzie w ofercie :) a już miałam smaka na gofry...
Witam wszystkich.Mam zamiar kupić gofrownicę z Lidla, może ktoś taką używa lub używał.Proszę opinię czy warto.
Kupiłam gofrownicę w Lidlu w zeszłym roku i bardzo sobie ją chwalę. Miałam wcześniej taką zwykłą z tych tańszych ze sklepu ,ale jakaś taka była nie specjalna. Nie wiem jak ta z Lidla wytrzymałaby porównanie z tymi droższymi , ale na moje potrzeby(czytaj trójka dzieciaków) jest wystarczająca. Nawet powiedziałabym, że bardzo jestem zadowolona.
Ja robię inną gofrownicą z tego przepisu i są pyszne http://wielkiezarcie.com/recipe45817.html tylko wychodzi mi 16 dużych gofrów.
Wielkie dzięki za przepis,pierwszy raz mi wyszły gofry a nie naleśniki.W tej maszynce pieką się niecałą minutę więc wszystko idzie szybciutko.
To się cieszę, że Tobie tez smakowały. Wystaw autorce miły komentarz.
Witam.Napisz prosze przepis na te gofry bo ja też mam gofrownice z Lidla ale
Witaj,może skorzystasz z tego sprawdzonego i wg mnie dobrego przepisu:mimo ciąglych prób wychodzą mi naleśniki (dobrze że chociaż
zjadliwe hehe).
2 jajka
2 szklanki mąki
1/2 szkl,oleju,/rozpuszczonej margaryny lub masla/
1 3/4 szkl.mleka
4 łyżki cukru
2-3 łyżeczki proszku do pieczenia
1/4 łyżeczki soli
Wszystkie składniki dokładnie zmiksować.Na płytę rozgrzanej /wysmarowanej olejem/ gofrownicy wylewać ciasto i piec ok.6 min.
Jeżeli ma 1000W, a nie 750W to jest dobra.
ma 1200W
Sprawdziłam i wygląda, że jest świetna. Gdybym nie miała to sama bym kupiła:)
A jest teraz w ofercie ta gofrownica, o której piszecie? Jaki jest jej koszt? W sumie przydałaby się taka gofrownica w domku, chociaż po to, żeby jej używać raz na jakiś czas
kosztuje 49,99 patrz gazetka -> http://fanlidla.pl/gazetka/2011.01.10.kuchnia/305,Gofrownica,elektryczna
Ja mam taką samą, kupiłam w lidlu w Irlandii, mam ja juz z rok. Jest dobra, przepisy dołaczone tez ok , kilka wypróbowałam
Dziękuję za opinie.W końcu kupiłam tę gofrownicę i nawet upiekłam gofry.Muszę powiedzieć,że nawet mi wyszły.Dzieciaki były zachwycone,bo gofry są w kształcie serduszek.
Ja niestety się spóźniłam z tą gofrownicą, ponieważ w osiedlowym lidlu już nie było ani jednej sztuki. Mam nadzieję, że jeszcze będzie w ofercie :) a już miałam smaka na gofry...
Niby ładnie wypieka ale tam pisze że jest to waflownica na opakowaniu i wychodzą takie płaskie trochę jak wafle.Mam i wypróbowałam.