historia zaczela sie bardzo dawno temu..... ale nie bede sie rozpisywal za bardzo.. :):):):):) skrot wydarzen od 4.1.2011 : od godziny 10 rano kiedy mojej pieknej zonie puscily wody zaczely sie skurcze. po paru godzinach telefon do mnie do pracy i nastepnie do szpitala. o godzinie 16:30 Iza laduje na lozku i zaczynamy impreze. kazda kobieta ktora ma dziecie to wie jak to jest a kazdy facet ktory byl non-stop przy zonie tez wie jak to jest. kazda godzina byla jak ze dwie. no to nastepne zastrzyki na bol i kapiele lagadzace... no i kawa dla mnie -- a byly tego hektolitry.....
o godzinie 12 w polodnie 5.01. pani doktor zalecala nastepne jakies kroplowki i powiedzial ze jak w ciagu 2h nic to mamy zdecydowac o ktorej podejmujemy sie cesarki. hmmmm nikt tego nei zaleca ani nie kaze!! ale pani powiedziala ze trzeba miec plan b jak by co. dziecku caly czas bylo przyjemnie w brzuszku u mamusi. ruchy na maszynie -- sredni -- 45 a bicie serca jakies 145 :) cacy :)
czekanie z bolami i skurczami cala noc nie mijajacymi, az o godzinie 13:14 (5.1.11) przyszeld na swiat Oliver. wazacy 4030g, 8.14lb :):):):):) juz w domu z mamusia i obydwoje zdrowi :) 21 godzin i jest z nami :):):):):):):)
Gratulacje dla żony- ma wspaniałego męża. To piękne, że mężczyzna pisze o swojej ukochanej i dziecku z takim zaangażowaniem no i, że jest podekscytowany porodem.... Powodzenia i cierpliwości w kolejną niewyspaną noc... :)
a no moj pierwszy raz. siedzialem przy maszynie i nawet mi pani wytlumaczyla co tam drukuje:) skurcze, ruchy dziecka oraz bicie serduszka :) a najlepszy moment to jak juz bylo widac glowke :):):):):):)
Gratuluję:) Mały przystojniak, a to spojrzenie!!! Szczególne gratulacje dla żonki, która tak dużo przeszła, bo wiem co to znaczy rodzić czterokilogramową dzidzię przez dobę;-) (nawiasem synka 4900 rodziłam 2 godzinki;) No i wyrazy uznania dla Ciebie:-) za cierpliwość;-) Duuużo, duuuużo zdrówka dla całej waszej rodzinki:)
Boguś twardy chłop z Ciebie że to wytrzymałeś ;) Serdeczne gratulacje dla Was. Oliver-bardzo ładnę imię wybraliście dla synka. Kawał chłopa z niego:)) Niech się Wam zdrowo rozwija:) Pozdrawiam ja i Andrzej :)
Bodek wielkie gratulacje dla Izy i oczywiście dla Ciebie.Synuś śliczny.Dziękuję,że podzieliłeś się z nami swoimi przeżyciami porodowymi.Zdrówka życzę całej rodzince.
Byłam ciekawa, kiedy się odezwiesz. Nie wiedziałam, czy mogę lecieć z dobrą nowiną na forum przed Tobą! Ciekawy, czy ten mały przystojniak też będzie taką gadułą o wielkim sercu :D Właściwie nie byłoby najgorzej, hihi!
Gratulacje dla Dzielnego Taty i jeszcze dzielniejszej Mammusi! Czy aby napewno nie zemdlałeś na widok cudu jakim jest chwila narodzin i pierwszego spojrzenia w maleńkie oczka? Przystojniak z Olivierka, i jaka poważna mina
jak widzialem raptem 2cm jego glowki to mnie sie lekko nogi ugiely, lecz skupilem sie z powrotem na zonie i wiecej nic mi nie bylo. :) nawet po jak pani pokazywala w czym dziecko bylo caly czas :D
historia zaczela sie bardzo dawno temu.....
ale nie bede sie rozpisywal za bardzo.. :):):):):)
skrot wydarzen od 4.1.2011 :
od godziny 10 rano kiedy mojej pieknej zonie puscily wody zaczely sie skurcze.
po paru godzinach telefon do mnie do pracy i nastepnie do szpitala.
o godzinie 16:30 Iza laduje na lozku i zaczynamy impreze.
kazda kobieta ktora ma dziecie to wie jak to jest a kazdy facet ktory byl non-stop przy zonie tez wie jak to jest.
kazda godzina byla jak ze dwie.
no to nastepne zastrzyki na bol i kapiele lagadzace...
no i kawa dla mnie -- a byly tego hektolitry.....
o godzinie 12 w polodnie 5.01. pani doktor zalecala nastepne jakies kroplowki i powiedzial ze jak w ciagu 2h nic to mamy zdecydowac o ktorej podejmujemy sie cesarki. hmmmm nikt tego nei zaleca ani nie kaze!! ale pani powiedziala ze trzeba miec plan b jak by co.
dziecku caly czas bylo przyjemnie w brzuszku u mamusi. ruchy na maszynie -- sredni -- 45 a bicie serca jakies 145 :)
cacy :)
czekanie z bolami i skurczami cala noc nie mijajacymi, az o godzinie 13:14 (5.1.11) przyszeld na swiat Oliver.
wazacy 4030g, 8.14lb
:):):):):)
juz w domu z mamusia i obydwoje zdrowi :)
21 godzin i jest z nami :):):):):):):)
no to tyle raportu polozniczego:)
:) Gratulacje!!!
kurcze Bodek cudny jest wielkie gratulacje dla Was!!!!!! i dużo zdrówka
Bodek gratuluję i pozdrawiam :) Ale jesteś dumny cooo??
Gratuluję pociechy:)
GRATULUJE I MAMUSI I TATUSIOWI
Bodek, serdeczne gratulacje! chłopak aż miło popatrzeć:)
Bodziu, jeszcze raz gratuluję;))) Cudny dzieciaczek;))
Serdeczne gratulacje!
Wznosze toast za zdrowie Olivera!
No i drugi za Rodzicow!
Gratulacje!!!
Gratulacje dla żony- ma wspaniałego męża. To piękne, że mężczyzna pisze o swojej ukochanej i dziecku z takim zaangażowaniem no i, że jest podekscytowany porodem.... Powodzenia i cierpliwości w kolejną niewyspaną noc... :)
a no moj pierwszy raz.
siedzialem przy maszynie i nawet mi pani wytlumaczyla co tam drukuje:)
skurcze, ruchy dziecka oraz bicie serduszka :)
a najlepszy moment to jak juz bylo widac glowke :):):):):):)
Gratulacje!!!!
Kawał chłopa Wam się urodziło. Z takim dorosłym wyrazem twarzy - jakby wstawić sama głowę nie wyglądałby na noworodka.
Bodek! Ja wiem, że facet to powinien być przystojny, ale Twój Synek jest po prostu piękny!
Gratulacje!!! Dla Mamusi również, że tyle przeszła. Moja Mama też mnie rodziła ponad 20 godzin i nigdy mi tego nie wypomniała :))
Wszystkiego dobrego!
Gratuluje! Niech sie zdrowo chowa!
Oliver!!!
Jeszcze jeden "kruszynkowy skarb" na WŻ! Bodek, wielkie gratulacje dla Ciebie i Izy. Niech synuś rośnie zdrowo. No to SIUP!
Gratuluję:) Mały przystojniak, a to spojrzenie!!!
Szczególne gratulacje dla żonki, która tak dużo przeszła, bo wiem co to znaczy rodzić czterokilogramową dzidzię przez dobę;-) (nawiasem synka 4900 rodziłam 2 godzinki;)
No i wyrazy uznania dla Ciebie:-) za cierpliwość;-)
Duuużo, duuuużo zdrówka dla całej waszej rodzinki:)
Boguś twardy chłop z Ciebie że to wytrzymałeś ;)
Serdeczne gratulacje dla Was.
Oliver-bardzo ładnę imię wybraliście dla synka. Kawał chłopa z niego:)) Niech się Wam zdrowo rozwija:)
Pozdrawiam ja i Andrzej :)
Pogratulować ... :)))
Gratulacje dla Rodziców.
Śliczny maluszek .Zdrówka życzę.
Bodek wielkie gratulacje dla Izy i oczywiście dla Ciebie.Synuś śliczny.Dziękuję,że podzieliłeś się z nami swoimi przeżyciami porodowymi.Zdrówka życzę całej rodzince.
Jest piękny.... Gratuluję!!!
Jeszcze raz gratuluję cudownego syna :) Niech zdrowo rośnie.
Gratulacje!! słodki malec :))
Gratulacje! kawał chłopa z tego Oliviera
Gratuluję :) Śliczny Synuś :))
Gratuluje i zdrówka życzę.
Gratulacje:)
Gratulacje...:))) Cudny jest...
Gratuluję i życzę zdrowia dla dzieciątka i mamy.
Jeszcze raz gratulacje;)
Bodek no kurna GRATULACJE!!!!!
To teraz SIUP za zdrówko małego i żony!!! Naleweczka miodowo-imbirowa w sam raz pasuje na pępkówkę
Gratuluję serdecznie dumnym rodzicom :) I życzę samych szczęśliwych chwil.
Chłop na schwał. Gratulacje dla Rodziców i dużo zdrowia dla Oliwiera !
Życzę dużo zdrowia maluszkowi! Niech się zdrowo chowa i niech wyrośnie na mądrego, dobrego i szczęśliwego człowieka!
Gratuluję cudnego chłopczyka!!!!
Witamy wśród pełnoetatowych rodziców:)
Jaki cudny! Gratuluję z całego serca. Przeuroczy chłopczyk :)
Wielkie gratulacje!! Dużo zdrówka dla mamusi i synusia.:))
Byłam ciekawa, kiedy się odezwiesz. Nie wiedziałam, czy mogę lecieć z dobrą nowiną na forum przed Tobą!
Ciekawy, czy ten mały przystojniak też będzie taką gadułą o wielkim sercu :D Właściwie nie byłoby najgorzej, hihi!
Gratulacje !!!!
jak widzialem raptem 2cm jego glowki to mnie sie lekko nogi ugiely, lecz skupilem sie z powrotem na zonie i wiecej nic mi nie bylo. :)
nawet po jak pani pokazywala w czym dziecko bylo caly czas :D
Gratuluję i zdrówka życzę dziecku i mamusi ( tacie oczywiście też).
Gratulacje ! Duzo zdrówka dla Synka i cierpliwości dla Rodziców :)))
gratulacje i dużo zdrówka dla mamy i synka:)
Wielkie gratulacje, niech się dobrze chowa i będzie radością i pociechą dla Rodziców :)
Gratulacje dla rodziców :) niech Wam to śliczne maleństwo zdrowo się chowa :)
Bodek, gratulacje. Teraz jeszcze tylko dom i drzewo.
Mieć czy postawić i zasadzić? :D
Postawić dom i posadzić drzewo.
Gratulacje! Na razie wykapany tatuś...
W imieniu Bodka jako facet protestuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wykapany, tylko z pełnego wytrysku
dobre :)
Gratulacje dla szczęśliwych rodziców, rozkoszny maluszek :-))
GRATULACJE dla Was:))) Super chłopak!!!
Witaj zaginiona duszo, daaaaaaaaawwwwwwwnnnooooooo Cię nie widziałem Tajgerku
Śliczny!!! Gratulacje dla szczęśliwych i dumnych rodziców! Życzę dużo zdrówka!!!!
Serdecznie gratuluję szczęśliwym rodzicom ! Piękny słodziak :):):)tfu tfu
Piekny chlopczyk.Serdecznie gratuluje:)
Cudownie! Gratuluję wielce:)
Gratuluje i dużo zdrowia życzę!