Przykro mi bardzo, osobiście boli mnie śmierć ludzi, których pokonała TA choroba... sami wiecie dlaczego...(*)(*)(*) był wspaniałym człowiekiem, jego głos pozostanie w naszej pamięci
Chyba ze dwa tygodnie temu czytałam wywiad z nim w ksiażce "Ludzie na wazlikach". Na pytanie o czym marzy, odpowiedział, że wróżka mu kiedyś wywróżyła, że umrze w wieku 61 lat, ale jego marzeniem jest dożyć Euro 2012...
To była pierwsza wiadomość witająca mnie w porannych wiadomościach, gdy włączyłam telewizję do kawy. Dobrze byłoby móc go mieć dłużej jako aktora i reżysera.
Szkoda czlowieka.Przyznam, ze nie umiem wymienic zadnego filmu z jego udzialem. Tzn. teraz juz umiem, bo prawie w kazdych wiadomosciach podali. Ale jakos go nie kojarze mimo ze nazwisko mi znane.
No tak. Nuda. Nie tańczył na lodzie ani z gwiazdami, nie obsikiwał (mam nadzieję) murów. Za to Mroczki, Cypriańscy, Ciachorowscy czy tam jakieś inne Bobki to są dopiero nazwiska. Takich kojarzy się od razu.
Ten wybitny aktor, który od lat zmagał się z chorobą nowotworową, zmarł dzisiaj. Miał 61 lat. Wielka strata dla polskiej kultury.
Przykro mi bardzo, osobiście boli mnie śmierć ludzi, których pokonała TA choroba... sami wiecie dlaczego...(*)(*)(*) był wspaniałym człowiekiem, jego głos pozostanie w naszej pamięci
{*}
Chyba ze dwa tygodnie temu czytałam wywiad z nim w ksiażce "Ludzie na wazlikach". Na pytanie o czym marzy, odpowiedział, że wróżka mu kiedyś wywróżyła, że umrze w wieku 61 lat, ale jego marzeniem jest dożyć Euro 2012...
Wielki żal.
Wielka strata..........
Niech spoczywa w pokoju.
Wielka szkoda...
Właśnie przeczytałam na Onecie, bardzo wielka strata:((
Tyle lat zmagał się z tą straszna chorobą. No i niestety choroba wygrała. Zostaną po Nim jednak wspaniałe interpretacje poezji, role i ten głos...
Straszna strata, wspanialy aktor i czlowiek , obdarzony pieknym, cieplym glosem. Spoczywaj w pokoju.
Niech odpoczywa w pokoju ....
(*)
Niestety. Odszedł kolejny wielki aktor - z wykszatłceniem, talentem, charyzmą. Przykro - robi się coraz bardziej pusto. Ja tu już tylko mroczki widzę.
To była pierwsza wiadomość witająca mnie w porannych wiadomościach, gdy włączyłam telewizję do kawy.
Dobrze byłoby móc go mieć dłużej jako aktora i reżysera.
Aktor z wyzszej polki , pamietam ten charakterystyczny
glos czytajacy testament Jana Pawla II
(*) ;(
Niewielu było aktorów takich jak on.
Nie znam go ale smutne jak ktoś umiera.
Ania nie zartuj , nie znasz ???!!!!!!
Nie kojarzę z żadnym filmem, który widziałam. Nazwisko oczywiście słyszałam.
"Dziady " "Wesele "Pan Tadeusz " ostatnio" Katyn"
to tylko kilka z jego rol
Szkoda czlowieka.Przyznam, ze nie umiem wymienic zadnego filmu z jego udzialem. Tzn. teraz juz umiem, bo prawie w kazdych wiadomosciach podali. Ale jakos go nie kojarze mimo ze nazwisko mi znane.
No tak. Nuda.
Nie tańczył na lodzie ani z gwiazdami, nie obsikiwał (mam nadzieję) murów.
Za to Mroczki, Cypriańscy, Ciachorowscy czy tam jakieś inne Bobki to są dopiero nazwiska. Takich kojarzy się od razu.