witam mam pytanie do czarodziejek od tortów czy może mieszkacie na Śląsku,okolice Katowic chciałam zamówić tort na 1 ur.chrześniaka,taki wyjątkowy,jak dzieło sztuki,z figurkami itp a może wiecie gdzie można je kupić? znam cukiernię w Rudzie Śl.,wyroby mają przepyszne,nie wiem jak torty czekam też na pw pozdrawiam
ja tez mieszkam na Slasku ale Gornym haha :) ale i tak pozdrawiam anboku przyznaje Tobie racje to rzeczywiscie bylo niemile ale powracajac do tematu tu jest wiele osob ktore Tobie napewno pomoga
ja tez mieszkam na Slasku ale Gornym haha :) ale i tak pozdrawiam anboku przyznaje Tobie racje to rzeczywiscie bylo niemile ale powracajac do tematu tu jest wiele osob ktore Tobie napewno pomoga
Mówisz pewnie o wypiekach Ruda Śląska - Kochłowice (w kawiarni Piwniczka). Oni mają wszystko rewelacyjne. Torty też. Robią solidnie. Tylko te ceny! Jedno ciastko 8 zł, ale na prawdę warto! Ja zamówiłam śmietanowy na Wirku - koło dawnego Spara na urodziny męża. Był przepyszny - delikatny, wilgotny z owocami. Dobre są też podobno od Jakubca w Rudzie Śląskiej 1, ale ja nie jadłam.
witam mam pytanie do czarodziejek od tortów
czy może mieszkacie na Śląsku,okolice Katowic
chciałam zamówić tort na 1 ur.chrześniaka,taki wyjątkowy,jak dzieło sztuki,z figurkami itp
a może wiecie gdzie można je kupić?
znam cukiernię w Rudzie Śl.,wyroby mają przepyszne,nie wiem jak torty
czekam też na pw
pozdrawiam
ja jestem ze Szczecina-przykro mi:(
Zamiast się głupio odzywac lepiej jest się pouczyc geografi.
Normalnie ręce opadają :( Jakaś Ty miła
ja tez mieszkam na Slasku ale Gornym haha :) ale i tak pozdrawiam
anboku przyznaje Tobie racje to rzeczywiscie bylo niemile
ale powracajac do tematu tu jest wiele osob ktore Tobie napewno pomoga
jak to na Slasku ,??? pisalas ze w Niemczech!!!!
Ktos tu klamie czy co
nie klamie tylko zapomnialam dodac ze juz mieszkam w niemczech :)) bylo pozno :D
to znaczy pochodze ale i dalej zameldowana:)
Daga,ale chyba pochodzisz z Lubania (wydaje mi się,że tak pisałaś).Toż to Dolny Śląsk,przecież byłyśmy niemal sąsiadkami
widac ze pozno pisalam bo zamiast napisac Dolny Slask to napisalam Gorny tak, tak z Lubania
To jednak dobrze zapamiętałam.Trzymaj się"krajanko".
Takk dobrze zapamietalas Pozdrawiam
ja tez mieszkam na Slasku ale Gornym haha :) ale i tak pozdrawiam anboku
zmiana poprawiam sie pochodze z Dolnego Slaskaprzyznaje Tobie racje to rzeczywiscie bylo niemile ale powracajac do tematu tu
jest wiele osob ktore Tobie napewno pomoga
Człowiek całe życie się uczy
to sa skutki % hehe
Pyszne torty mają w Lk-maju w Tarnowskich Górach.
Mówisz pewnie o wypiekach Ruda Śląska - Kochłowice (w kawiarni Piwniczka). Oni mają wszystko rewelacyjne. Torty też. Robią solidnie. Tylko te ceny! Jedno ciastko 8 zł, ale na prawdę warto! Ja zamówiłam śmietanowy na Wirku - koło dawnego Spara na urodziny męża. Był przepyszny - delikatny, wilgotny z owocami. Dobre są też podobno od Jakubca w Rudzie Śląskiej 1, ale ja nie jadłam.