witam mam pytanie do czarodziejek od tortów czy może mieszkacie na Śląsku,okolice Katowic chciałam zamówić tort na 1 ur.chrześniaka,taki wyjątkowy,jak dzieło sztuki,z figurkami itp a może wiecie gdzie można je kupić? znam cukiernię w Rudzie Śl.,wyroby mają przepyszne,nie wiem jak torty czekam też na pw pozdrawiam
ja tez mieszkam na Slasku ale Gornym haha :) ale i tak pozdrawiam anboku przyznaje Tobie racje to rzeczywiscie bylo niemile ale powracajac do tematu tu jest wiele osob ktore Tobie napewno pomoga
ja tez mieszkam na Slasku ale Gornym haha :) ale i tak pozdrawiam anboku przyznaje Tobie racje to rzeczywiscie bylo niemile ale powracajac do tematu tu jest wiele osob ktore Tobie napewno pomoga
Mówisz pewnie o wypiekach Ruda Śląska - Kochłowice (w kawiarni Piwniczka). Oni mają wszystko rewelacyjne. Torty też. Robią solidnie. Tylko te ceny! Jedno ciastko 8 zł, ale na prawdę warto! Ja zamówiłam śmietanowy na Wirku - koło dawnego Spara na urodziny męża. Był przepyszny - delikatny, wilgotny z owocami. Dobre są też podobno od Jakubca w Rudzie Śląskiej 1, ale ja nie jadłam.
witam mam pytanie do czarodziejek od tortów
czy może mieszkacie na Śląsku,okolice Katowic
chciałam zamówić tort na 1 ur.chrześniaka,taki wyjątkowy,jak dzieło sztuki,z figurkami itp
a może wiecie gdzie można je kupić?
znam cukiernię w Rudzie Śl.,wyroby mają przepyszne,nie wiem jak torty
czekam też na pw
pozdrawiam
ja jestem ze Szczecina-przykro mi:(
Zamiast się głupio odzywac lepiej jest się pouczyc geografi.
Normalnie ręce opadają :( Jakaś Ty miła
ja tez mieszkam na Slasku ale Gornym haha :) ale i tak pozdrawiam
anboku przyznaje Tobie racje to rzeczywiscie bylo niemile
ale powracajac do tematu tu jest wiele osob ktore Tobie napewno pomoga
jak to na Slasku ,??? pisalas ze w Niemczech!!!!
Ktos tu klamie czy co
nie klamie tylko zapomnialam dodac ze juz mieszkam w niemczech :)) bylo pozno :D
to znaczy pochodze ale i dalej zameldowana:)
Daga,ale chyba pochodzisz z Lubania (wydaje mi się,że tak pisałaś).Toż to Dolny Śląsk,przecież byłyśmy niemal sąsiadkami
To jednak dobrze zapamiętałam.Trzymaj się"krajanko".
Takk dobrze zapamietalas
Pozdrawiam
ja tez mieszkam na Slasku ale Gornym haha :) ale i tak pozdrawiam anboku
zmiana poprawiam sieprzyznaje Tobie racje to rzeczywiscie bylo niemile ale powracajac do tematu tu
jest wiele osob ktore Tobie napewno pomoga
Człowiek całe życie się uczy
to sa skutki % hehe
Pyszne torty mają w Lk-maju w Tarnowskich Górach.
Mówisz pewnie o wypiekach Ruda Śląska - Kochłowice (w kawiarni Piwniczka). Oni mają wszystko rewelacyjne. Torty też. Robią solidnie. Tylko te ceny! Jedno ciastko 8 zł, ale na prawdę warto! Ja zamówiłam śmietanowy na Wirku - koło dawnego Spara na urodziny męża. Był przepyszny - delikatny, wilgotny z owocami. Dobre są też podobno od Jakubca w Rudzie Śląskiej 1, ale ja nie jadłam.