Forum

Kuchenne porady

tort Dacquoise

  • Autor: olusia1 Data: 2011-01-07 19:19:21

    http://www.kwestiasmaku.com/desery/bezy/torcik_dacquoise/przepis.html upiekłam tort z tej stronki i mam do was pytanko , a mianowicie masa wyszła mi ok , ale beza po wyjęciu zrobiła sie twarda czy pod wpływem kremu zmięknie?? bo boję sie czy bede jutro mogła go pokroić

  • Autor: bogdzia Data: 2011-01-07 19:44:38

    http://www.kwestiasmaku.com/blog/file/5a53e4c7120cc5eaafdafbca821a33e2-419.php
    poczytaj sobie może znajdziesz odpowiedź. Pozdrawiam

  • Autor: makusia Data: 2011-01-08 22:52:57

    Bogdzia podała link do komentarzy, radzę spytac autorkę przepisu:)

Przejdź do pełnej wersji serwisu