http://www.kwestiasmaku.com/desery/bezy/torcik_dacquoise/przepis.html upiekłam tort z tej stronki i mam do was pytanko , a mianowicie masa wyszła mi ok , ale beza po wyjęciu zrobiła sie twarda czy pod wpływem kremu zmięknie?? bo boję sie czy bede jutro mogła go pokroić
http://www.kwestiasmaku.com/desery/bezy/torcik_dacquoise/przepis.html upiekłam tort z tej stronki i mam do was pytanko , a mianowicie masa wyszła mi ok , ale beza po wyjęciu zrobiła sie twarda czy pod wpływem kremu zmięknie?? bo boję sie czy bede jutro mogła go pokroić
http://www.kwestiasmaku.com/blog/file/5a53e4c7120cc5eaafdafbca821a33e2-419.php
poczytaj sobie może znajdziesz odpowiedź. Pozdrawiam
Bogdzia podała link do komentarzy, radzę spytac autorkę przepisu:)