To mój pomocnik. Zawsze jest ze mną w kuchni.We wszystkim pomaga, co wydłuża czas przygotowania. Daje mu to jednak dużo radości a dla mnie jest powodem do dumy. A jak Wasze dzieciaczki ? Czy chętnie towarzyszą Wam podczas gotowania ?
Fajny pomocnik. Dobrze, ze chce mu sie pomagac. Moj starszy tez ma jakies kucharskie ciagoty. Mlodszy na razie kuchnie kojarzy tylko z tym, ze mama da cos do lapki i bedzie mogl to zjesc;)
Bardzo śliczny ten Twój pomocnik. Mam wnuka ( 11 l.) który zawsze z córką jest w kuchni i jej pomaga. Bardzo lubi gotować. Na zakończenie roku szkolnego w nagrodę za świadectwo kupiłam mu książkę kucharską dla dzieci. Jest bardzo zadowolony z tego prezentu.Pozdrawiam :)
To mój pomocnik. Zawsze jest ze mną w kuchni.We wszystkim pomaga, co wydłuża czas przygotowania. Daje mu to jednak dużo radości a dla mnie jest powodem do dumy. A jak Wasze dzieciaczki ? Czy chętnie towarzyszą Wam podczas gotowania ?
Jejku, ja chcę takiego pomocnika! Śliczny.Co prawda, ja już mogłabym być babcią,ale taki wnuczek, to byłby skarb.
Ale uśmiechnięty - faktycznie super pomocnik Ci rośnie - korzystaj, póki ma chęci :D
Śliczne radosne zdjęcia!
Kucharz prześliczny można się zakochac :)
Ja też swoje anioły angażuje do pomocy. Wczoraj z córka ( 10 l ) ulepiłyśmy z 200 ruskich pierogów :):)
Fajny pomocnik. Dobrze, ze chce mu sie pomagac. Moj starszy tez ma jakies kucharskie ciagoty. Mlodszy na razie kuchnie kojarzy tylko z tym, ze mama da cos do lapki i bedzie mogl to zjesc;)
super, slicznie i slodko a usmiech od ucha do ucha
Dziękuję za miłe opinie i rónież gratuluję małych pomocników :)
Bardzo śliczny ten Twój pomocnik. Mam wnuka ( 11 l.) który zawsze z córką jest w kuchni i jej pomaga. Bardzo lubi gotować. Na zakończenie roku szkolnego w nagrodę za świadectwo kupiłam mu książkę kucharską dla dzieci. Jest bardzo zadowolony z tego prezentu.Pozdrawiam :)
Ależ słodziutki ten kucharz....
:)
Alez sliczny ten kucharz.... Zdradz jeszcze jak ma na imie i ile ma lat.
A tak... ma na imię Antoni i ma 2 lata i 7 miesięcy i jest bardzo żywym srebrem, wszędzie go pełno
Witam!Mam wnuczka,który ma obecnie 7 lat.Jak był mniejszy 3 i 4 lata też mi tak pomagał.Teraz woli komputer i tv.Życzę,aby pomagał jak najdłużej.
Przesłodki pomocnik;)) Moja wnusia ( 20 msc) na razie miesza w garnkach, ale widzę zainteresowanie, mąka to jej ulubiona "zabawka"
Ale cudny chlopczyk!!!!!!!! Jaka narodowość ojca bo uroda pewnie nie po mamie?
Oj nie po mamie. Mama to blada twarz, blond włosy. Tata pochodzi z Ghany. :)