Gratuluję :) Dziś również dowiedziałam się, że moja znajoma również jest z tego samego powodu szczęśliwa... Życzę dobrego zdrowia i dobrego samopoczucia przez te 9 - miesięcy. Trzymam kciuki Pozdrawiam !!!
Gratuluje serdecznie!!! Do nas bociek drugi raz przyleciał w sierpniu, a nasz skarb w niedziele skończy 5 miesięcy:):):) Życzę zdrówka i wszystkiego dobrego:) Tobie i Kruszynce:)
gratuluje ja tez sie dowiedzialam 11 dni temu ze poznym latem przyleci bocian do nas i tez spodziewam sie pierwszego dzieciatka... trzymam kciuki za ciebie
Gratulacje. Ja mam już jednego astolatka i dwie małe rozbójnice ale tak z ozrzewnieniem wspominam te okresy oczekiwania. Życzę abyście spokojnie, bez większych dolegliwości, otoczone miłością przetrwały ten piękny czas.
Spieszę do Was z dobrą nowiną. W brzuszku zamieszkała u mnie malutka istota. Jestem przeszczęśliwa. Trzymajcie kciuki, będą nam potrzebne :)
pozdrawiam,
Gratuluję, dużo zdrówka życzę:)
gratuluje i trzymam kciuki
,Pozdrawiam
Gratuluję :)
Dziś również dowiedziałam się, że moja znajoma również jest z tego samego powodu szczęśliwa...
Życzę dobrego zdrowia i dobrego samopoczucia przez te 9 - miesięcy.
Trzymam kciuki
Pozdrawiam !!!
Gratulacje:)
Super nowina, gratulacje!
Gratuluję. To Wasze pierwsze dziecko czy macie już jakieś?
Pierwsze :)
to tym bardziej gratuluje. Jak będziesz mieć pytania to pytaj. Ja mam 3 dzieci
Gratuluję i ściskam z całych sił kciuki:)
Serdeczne gratulacje!:)
Serdecznie gratuluję i życzę zdrowia Tobie i Maluszkowi.
Gratulacje i życzenia zdrowia, dobrego samopoczucia i cierpliwości! Na pewno wszystko będzie dobrze!!!!!!!! Pozdrawiam!
Gratuluję!! Jakiś obfity będzie ten rok:) Moje dwie znajome mają terminy na sierpnia
gratuluję :)
troszkę zazdroszczę Ci tego radosnego oczekiwania, ale mam już 2 zbójów w domu i mi wystarczy ;)
Gratuleje i ciesze sie Twoim szczesciem!!!
Gratuluje serdecznie!!!
Do nas bociek drugi raz przyleciał w sierpniu, a nasz skarb w niedziele skończy 5 miesięcy:):):)
Życzę zdrówka i wszystkiego dobrego:) Tobie i Kruszynce:)
O jejku,dopiero teraz przeczytałam,że to wizyta" innego bociana".Gratuluję....
no to w takim razie serdecznie Wam gratuluje i skoro potrzebne to trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo i dzidzius urodzil sie zdrowy :)
Wszystkim Wam dziękuję za miłe słowa.
Dziś byłam na wizycie i słyszałam bicie serduszka. Brakuje słów by to opisać ehhhh...
Chociaż u mnie to było 22 lata temu, to pamiętam to uczucie, wspaniałe przeżycie;))
gratuluje ja tez sie dowiedzialam 11 dni temu ze poznym latem przyleci bocian do nas i tez spodziewam sie pierwszego dzieciatka... trzymam kciuki za ciebie
Serdecznie gratuluję Wam obu Dziewczynki :)
Jakiś obfity będzie ten roczek :))
To widać będzie tych bocianów w tym roku, oj będzie;)) Raz jeszcze gratulacje limetko
Gratuluję !
To wspaniala nowina.Gratuluje serdecznie i zycze zdrowia
Gratulacje. Ja mam już jednego astolatka i dwie małe rozbójnice ale tak z ozrzewnieniem wspominam te okresy oczekiwania. Życzę abyście spokojnie, bez większych dolegliwości, otoczone miłością przetrwały ten piękny czas.
Gratuluję!!! i piekielnie zazdroszczę,też bym chciała....życzę zdrówka przede wszystkim