Mam maly problem poniewaz z okazji zblizajacego sie Dnia Babci/Dziadka myslalam o zamowienie cista/tortu przez internet ale moje poszukiwania cukierni w Tarnowie ktroa posiada strone internetowa i w dodatku przyjmuje zamowienia jest prawie nie mozliwa. Na ogol zamawiamy kwiaty przez internet ale w tym roku pomyslalam o czyms slodkim ale w tym momencie jest to dosc skomplikowane moze ktos mieszka w Tarnowie i moglby mi pomoc moze upieczenie tortu wlacznie z dowozem no sama nie wiem. Jesli kots posiada informacje o dobrych cukierniach ktore maja wlasne stronych internetowe bede wdzieczna, a moze zamowic kosz ze slodyczami przez internet ale tez nie znam zaufanych stron prosze o porady.
Dziekuje za stronki ale niestety nie mozna zamowic nic przez internet. Wiedzialam ze Kudelski ma dobre wyroby ale niestety niemozliwe jest zamowienie prze internet
Dla mnie to dziwne, że przez internet nie można. Ciekawe w czym problem. Przecież to żadna filozofia. Powinno to wyglądać tak: Ty mówisz co chcesz. Oni podają Ci cenę i numer konta. Ty wpłacasz. Oni dostarczają zamówienie pod wskazany adres. Jedyny problem może być jeżeli nie maja swych wyrobów w wersji elektronicznej sfotografowanych, byś mogła wybrać. Do tego nie trzeba nawet sklepu internetowego. Kilka razy tak na "gębę" kupowałam u kogoś ale nie ciasta tylko ubrania i inne przedmioty.
No jasne ale to juz nie jest przez internet tylko przez telefon! Myslalam ze jest mozliwosc zlozenia zamowienia przez internet poprostu skladam zamowienie, place i gotowe. Nie rozumiem jak mozna tak na "gebe" kupowac tak to bym tortu niezamowila, a co dopiero ciuchy! Ale dzieki za porade.
Sprobuj sie z nimi skontaktowac, moze maja cos co moga Ci przeslac dodatkowo. Te dwie cukiernie to "stare" znane od lat cukiernie, zdecydowanie maja pyszne ciasta.
Dziekuje za porady ale w dniu wczorajszym zdecydowalam sie na zamowienie zakupow z dostawa do domu. Wiem ze Kudelski cukiernia ma dobre ciasta jak bylismy w Polsce to zajadalismy sie smakolykami najlepsze byly paczki....mmmm. Myslam ze nie bedzie wiekszych problemow z zamowieniem ciast ale niestety. Znalazlam inna stornke ktora rozprowadza towar po calej Polsce wiec tak tez uczynilam mysle ze sie uciesza, slodycze owoce itd.
Mam maly problem poniewaz z okazji zblizajacego sie Dnia Babci/Dziadka myslalam o zamowienie cista/tortu przez internet ale moje poszukiwania cukierni w Tarnowie ktroa posiada strone internetowa i w dodatku przyjmuje zamowienia jest prawie nie mozliwa.
Na ogol zamawiamy kwiaty przez internet ale w tym roku pomyslalam o czyms slodkim ale w tym momencie jest to dosc skomplikowane
moze ktos mieszka w Tarnowie i moglby mi pomoc moze upieczenie tortu wlacznie z dowozem no sama nie wiem.
Jesli kots posiada informacje o dobrych cukierniach ktore maja wlasne stronych internetowe bede wdzieczna, a moze zamowic kosz ze slodyczami przez internet ale tez nie znam zaufanych stron prosze o porady.
http://www.kudelski.pl/ mają catering
http://www.targowa.com.pl/
Dziekuje za stronki ale niestety nie mozna zamowic nic przez internet. Wiedzialam ze Kudelski ma dobre wyroby ale niestety niemozliwe jest zamowienie prze internet
Dla mnie to dziwne, że przez internet nie można. Ciekawe w czym problem. Przecież to żadna filozofia. Powinno to wyglądać tak: Ty mówisz co chcesz. Oni podają Ci cenę i numer konta. Ty wpłacasz. Oni dostarczają zamówienie pod wskazany adres. Jedyny problem może być jeżeli nie maja swych wyrobów w wersji elektronicznej sfotografowanych, byś mogła wybrać. Do tego nie trzeba nawet sklepu internetowego. Kilka razy tak na "gębę" kupowałam u kogoś ale nie ciasta tylko ubrania i inne przedmioty.
No jasne ale to juz nie jest przez internet tylko przez telefon!
Myslalam ze jest mozliwosc zlozenia zamowienia przez internet poprostu skladam zamowienie, place i gotowe.
Nie rozumiem jak mozna tak na "gebe" kupowac tak to bym tortu niezamowila, a co dopiero ciuchy!
Ale dzieki za porade.
.
Sprobuj sie z nimi skontaktowac, moze maja cos co moga Ci przeslac dodatkowo. Te dwie cukiernie to "stare" znane od lat cukiernie, zdecydowanie maja pyszne ciasta.
Dziekuje za porady ale w dniu wczorajszym zdecydowalam sie na zamowienie zakupow z dostawa do domu.
Wiem ze Kudelski cukiernia ma dobre ciasta jak bylismy w Polsce to zajadalismy sie smakolykami najlepsze byly paczki....mmmm.
Myslam ze nie bedzie wiekszych problemow z zamowieniem ciast ale niestety.
Znalazlam inna stornke ktora rozprowadza towar po calej Polsce wiec tak tez uczynilam mysle ze sie uciesza, slodycze owoce itd.
Dziekuje za pomoc
To ciesze się że się udało.