Forum

Gawędy o jedzeniu

Cukiernie internetowe/Tarnow

• Autor: olenka_chicago Data: 2011-01-14 23:08:43

Mam maly problem poniewaz z okazji zblizajacego sie Dnia Babci/Dziadka myslalam o zamowienie cista/tortu przez internet ale moje poszukiwania cukierni w Tarnowie ktroa posiada strone internetowa i w dodatku przyjmuje zamowienia jest prawie nie mozliwa.
    Na ogol zamawiamy kwiaty przez internet ale w tym roku pomyslalam o czyms slodkim ale w tym momencie jest to dosc skomplikowane
    moze ktos mieszka w Tarnowie i moglby mi pomoc moze upieczenie tortu wlacznie z dowozem no sama nie wiem.
    Jesli kots posiada informacje o dobrych cukierniach ktore maja wlasne stronych internetowe bede wdzieczna, a moze zamowic kosz ze slodyczami przez internet ale tez nie znam zaufanych stron prosze o porady.

• Autor: mw1111 Data: 2011-01-15 09:15:46

http://www.kudelski.pl/ mają catering
    http://www.targowa.com.pl/

• Autor: olenka_chicago Data: 2011-01-17 18:09:32

Dziekuje za stronki ale niestety nie mozna zamowic nic przez internet. Wiedzialam ze Kudelski ma dobre wyroby ale niestety niemozliwe jest zamowienie prze internet

• Autor: as Data: 2011-01-17 18:57:15

Dla mnie to dziwne, że przez internet nie można. Ciekawe w czym problem. Przecież to żadna filozofia. Powinno to wyglądać tak: Ty mówisz co chcesz. Oni podają Ci cenę i numer konta. Ty wpłacasz. Oni dostarczają zamówienie pod wskazany adres.  Jedyny problem może być jeżeli nie maja swych wyrobów w wersji elektronicznej sfotografowanych, byś mogła wybrać. Do tego nie trzeba nawet sklepu internetowego. Kilka razy tak na "gębę"  kupowałam u kogoś ale nie ciasta tylko ubrania i inne przedmioty.

• Autor: olenka_chicago Data: 2011-01-17 19:49:20

No jasne ale to juz nie jest przez internet tylko przez telefon!
    Myslalam ze jest mozliwosc zlozenia zamowienia przez internet poprostu skladam zamowienie, place i gotowe.
    Nie rozumiem jak mozna tak na "gebe" kupowac tak to bym tortu niezamowila, a co dopiero ciuchy!
    Ale dzieki za porade.

• Autor: mint Data: 2011-01-17 20:24:11

.

• Autor: gosiekb Data: 2011-01-18 14:07:27

Sprobuj sie z nimi skontaktowac, moze maja cos co moga Ci przeslac dodatkowo. Te dwie cukiernie to "stare" znane od lat cukiernie, zdecydowanie maja pyszne ciasta.

• Autor: olenka_chicago Data: 2011-01-18 19:37:23

Dziekuje za porady ale w dniu wczorajszym zdecydowalam sie na zamowienie zakupow z dostawa do domu.
    Wiem ze Kudelski cukiernia ma dobre ciasta jak bylismy w Polsce to zajadalismy sie smakolykami najlepsze byly paczki....mmmm.
    Myslam ze nie bedzie wiekszych problemow z zamowieniem ciast ale niestety.
    Znalazlam inna stornke ktora rozprowadza towar po calej Polsce wiec tak tez uczynilam mysle ze sie uciesza, slodycze owoce itd.

Dziekuje za pomoc

• Autor: as Data: 2011-01-18 19:53:47

To ciesze się że się udało.

Przejdź do pełnej wersji serwisu