O Boże... Ala zadzwoniła, zostawiła mi wiadomośc na poczcie... Dziekuję Wam bardzo, nawet nie wiecie jak bardzo mnie to podniosło na duchu. Dziękuję. Wrócę jak trochę się pozbieram.
Jeszcze raz dziekuję.
Alu i Tobie, oddzwonię, ale daj mi jeszcze troszkę czasu.
Ala,skoro jesteście w kontakcie bliższym,niż inni forumowicze,powiedz jej ode mnie,że jest bardzo "fajną babką"i to,że naprawdę o Niej myślę i zyczę Jej pokonania wszelkich problemów.Jolka. Ooo,miałam wysłać to na VP,ale...przecież to żadna tajemnica.
Kochane moje :)) Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie, jesteście jak miód na serce :)) Myslę, że wszystko sie ułoży, choc juz nic nie będzie takie samo. Takie życie, że nie zawsze to o czym marzymy sie spełnia. Ale jestem dobrych mysli i juz troszkę nawet staram sie przyzwyczajać do nowych myśli.
Mamo Rózyczki, jestem zdrowa :) Tylko problemy mnie trochę przygniotły, ale dam radę bo chyba nie mam innej mozliwości.
Ewuniu, życie przynosi nam różne "niespodzianki" i musimy sobie z nimi radzić.. Pamiętaj że nie jesteś sama:) Pozdrawiam Cię serdecznie, i ślę moc uścisków:)
Ewuniu, jak się czyta te Twoje słowa, to zaraz przychodzi pewność, że poradzisz sobie z każdym problemem. Czasami życie doświadcza nas, ale ja tak sobie myślę, że wszystko ma (swój) sens i cel. Warto "udzwignąć" problem a potem znów wyjść na prostą i być mądrzejszym i "bogatszym" człowiekiem.
Jestem egoistką. Ala założyła ten wątek i Was poinformowała i poprosiła o dobre myśli dla mnie. Spowodowała tsunami dobrych fluidów. Bombiła na moją pocztę w telefonie, że jest i trzyma za mnie kciuki. A ja nie podziękowałam Jej oficjalnie. No i teraz pewnie jest jej markotno i przykro.
Kochani prosze o dobre mysli i fluidy dla naszej Wz -towej
kolezanki ewki63.... potrzebne bardzo !!!!!!
Przesyłam jedno i drugie!!!
Przesyłam wszystko co potrzeba.!!!!!
Ewciu, ślę moc dobrych myśli...
Ja również życzę wszystkiego, co najlepsze. Zasyłam moje pozytywne myśli.
ewciu..tak blisko ....:ja wrzucam wszystkie dobre mysli...i robię... rzut beretem.....siuuupp...poszedł..!!
Ewunia...Ja też jestem z Tobą,Kochana
Przyłączam się!
W takim razie ślę moc dobrych fluidów:)
Przesyłam:) 3maj się
Ewciu, bardzo Cię lubię i przesyłam pozytywną energię z wielką przyjemnością.
Co Cię nie złamie niech Ciebie wzmocni.
a co z Ewą??;/ również dobre myśli płyną już do niej.
Dołączę się i ja.
Na mnie też możesz liczyć :)
ja też się łączę i ślę całe stado pozytywnych myśli
Przesyłam wszystko co najlepsze.
Ślę pozytywne wibracje:*
Przytalam Cię Ewciu !! ....Moje myśli są z Tobą ..... :)
Zasylam pozytywne fluidy i myslami jestem z Toba!!!!
Dołączę się i ja
Jestem z Nią myślami,tymi dobrymi.Ewa,
O Boże...
Ala zadzwoniła, zostawiła mi wiadomośc na poczcie...
Dziekuję Wam bardzo, nawet nie wiecie jak bardzo mnie to podniosło na duchu.
Dziękuję.
Wrócę jak trochę się pozbieram.
Jeszcze raz dziekuję.
Alu i Tobie, oddzwonię, ale daj mi jeszcze troszkę czasu.
Dobrze że się odezwałaś;))
Trzymaj się cieplutko i nie daj się... jesteś silną kobietą, całuski Ewciu
Ewcia, kocham Cię... jestem z Tobą :)
na mnie również możesz liczyc już wysyłam :))))
Trzymaj się !
Ewciu, nieustające, dobre myśli pędzą do Ciebie. Ściskam serdecznie.
Witaj Alu:) czy ewa jest chora? co się z nią dzieje?
Dario nie jestem upowazniona do podania szczegolowych
informacji , moge tylko powiedziec ze ma powazne problemy
Musi byc dobrych myśli ( wiem ,że czasem o to bardzo trudno ) a na pewno wszystko będzie dobrze .
Ja też się dołączam! Niech wszystko dobrze się zakończy.
Będzie dobrze. Poproszę o to. Pozdrawiam !
Ala,skoro jesteście w kontakcie bliższym,niż inni forumowicze,powiedz jej ode mnie,że jest bardzo "fajną babką"i to,że naprawdę o Niej myślę i zyczę Jej pokonania wszelkich problemów.Jolka.
Ooo,miałam wysłać to na VP,ale...przecież to żadna tajemnica.
Ewa narazie zawiesila wszelkie kontakty :( nie ma jej na wz wiec i wiadomosci na pw
nie przeczyta , to co bede mogla , przekaze
Dobrze,uzbroję się w cierpliwość.Na PV pisałam do niej wcześniej i widzę,ze nie odczytała.Gdybyś nawiązała kontakt....,to wiesz.
Wiem .......
Ewciu wszystko niech Ci się poukłada jak należy.
Trzymaj się.. ślę moc dobrych myśli.
Kochane moje :)) Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie, jesteście jak miód na serce :)) Myslę, że wszystko sie ułoży, choc juz nic nie będzie takie samo. Takie życie, że nie zawsze to o czym marzymy sie spełnia. Ale jestem dobrych mysli i juz troszkę nawet staram sie przyzwyczajać do nowych myśli.
Ewuniu, życie przynosi nam różne "niespodzianki" i musimy sobie z nimi radzić..
Pamiętaj że nie jesteś sama:)
Pozdrawiam Cię serdecznie, i ślę moc uścisków:)
Makusiu,
wiem już, że mam Was, Wy moje dobre duszki :) To pomaga.
Nawet nie wiesz jak miło Cie tutaj zobaczyć.. teraz do przodu Ewciu;)
Ewuniu, powiem krótko a dobitnie GŁOWA DO GÓRY !!!!
Bahus, dziękuję
Bardzo pomaga, gdy tak dużo dobrych myśli do mnie dociera.
A z tą głową, to nawet nie będzie takie trudne, bo ja mam jakiś defekt genetyczny ( "po kądzieli" chyba) i zawsze mam plecy proste i nos do góry :)
Nie mogę narzekać cały czas, życie się toczy, a nie tylko ja na tym łez padole mam problemy.
Tyle od Was otrzymałam dobrych mysli i słów, że aż świat mi wypiękniał :)
Teraz czas wytyczyć nowe cele i do przodu.
Ewuniu, jak się czyta te Twoje słowa, to zaraz przychodzi pewność, że poradzisz sobie z każdym problemem. Czasami życie doświadcza nas, ale ja tak sobie myślę, że wszystko ma (swój) sens i cel. Warto "udzwignąć" problem a potem znów wyjść na prostą i być mądrzejszym i "bogatszym" człowiekiem.
Powodzenia! Uściski.
Jestem egoistką. Ala założyła ten wątek i Was poinformowała i poprosiła o dobre myśli dla mnie. Spowodowała tsunami dobrych fluidów. Bombiła na moją pocztę w telefonie, że jest i trzyma za mnie kciuki. A ja nie podziękowałam Jej oficjalnie. No i teraz pewnie jest jej markotno i przykro.

DZIĘKUJĘ ALECZKO :))))
I PRZEPRASZAM
Alu, bez Ciebie nie poczułabym tego co poczułam.